- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Eee sonuç.Kızlar iyi aksamlar benim bu aralar kayınvalidemle birkac sorunum var ve nasıl davranıcagımı şaştım okul okudugum icin bebegimi üc gun kayınvalideme brakıyorum staja gdip gelıyorum cok yogun bir tempoda çalışıyorum sabah bebiş 6 da kalkıyor bdaha uyumuuyor sekizde kvalideme brakıyorum dortte alıyorum ama bugun cok hastaydım basım catlıyordu dedmki bebiş uyumus bende bir iki saat yatsam olurmu ? Cok fenayım hic birsey soylemedi pusette yatan bebegi aldı yatak odasına goturdu benm yatcagım yatagın ustüne tam ortaya koydu yine sessizce kapıyı kapattı cıkdıben sadece izledim yaptıgını anlam veremedim boyle bir kac laf daha soyledi daha once ben bakmam dıyordum ama bak bakıyoruz iste torun deilmi felan halbuki bana bırak ben bakarım demişti bende ona guvenip staja basladım kendi annemde iki gun okula gttıgımde bakıyor kendi cocuguda var 4 yasında ev işi ütü yemek cocuk derken yoruluyor blıyorum hatta sıkılıyor dıye defalarca dısarı gdelim dedim avm ye gdelm yemek yyelim dedim yok cocuklarla zor olur gtmeyelim dye beni hep reddetti onuda anlmaıs deilim neden boyle davrandı ? Eşiyle gezmeye gidiyor o arayınca hemen hazırlanıyor heycanlanıyor cıkıp gıdıyor ? Ben nasıl davrancam bilemiyorum artık ne yapsam yaranamıyorum sanki hevesimi kacırıyor bugunde oyle kızı gbi olamam elbette ama artık bebegimi brakasımda gelmıyor bakıcı tutucak gucumde yok şimdilik
ilk başlarda torundur ben bakarım diyebilir ama sen güvenmeyecektin..planlarını ona göre yapacaktın..Kızlar iyi aksamlar benim bu aralar kayınvalidemle birkac sorunum var ve nasıl davranıcagımı şaştım okul okudugum icin bebegimi üc gun kayınvalideme brakıyorum staja gdip gelıyorum cok yogun bir tempoda çalışıyorum sabah bebiş 6 da kalkıyor bdaha uyumuuyor sekizde kvalideme brakıyorum dortte alıyorum ama bugun cok hastaydım basım catlıyordu dedmki bebiş uyumus bende bir iki saat yatsam olurmu ? Cok fenayım hic birsey soylemedi pusette yatan bebegi aldı yatak odasına goturdu benm yatcagım yatagın ustüne tam ortaya koydu yine sessizce kapıyı kapattı cıkdıben sadece izledim yaptıgını anlam veremedim boyle bir kac laf daha soyledi daha once ben bakmam dıyordum ama bak bakıyoruz iste torun deilmi felan halbuki bana bırak ben bakarım demişti bende ona guvenip staja basladım kendi annemde iki gun okula gttıgımde bakıyor kendi cocuguda var 4 yasında ev işi ütü yemek cocuk derken yoruluyor blıyorum hatta sıkılıyor dıye defalarca dısarı gdelim dedim avm ye gdelm yemek yyelim dedim yok cocuklarla zor olur gtmeyelim dye beni hep reddetti onuda anlmaıs deilim neden boyle davrandı ? Eşiyle gezmeye gidiyor o arayınca hemen hazırlanıyor heycanlanıyor cıkıp gıdıyor ? Ben nasıl davrancam bilemiyorum artık ne yapsam yaranamıyorum sanki hevesimi kacırıyor bugunde oyle kızı gbi olamam elbette ama artık bebegimi brakasımda gelmıyor bakıcı tutucak gucumde yok şimdilik
evet bayağı karmaşık ve üzücüSenin 4 yaşında kardeşin mi var?
Bu halde öz anamdır diye kayırıp gezmeye davet ediyorsun, ee haklı başında sen de olsan senin çocuğa yine bakıcı olmaya gidecek.
Bir de öbür validene teklif et, tatil günümde bebeğe baba baksın ikimiz çıkalım
Ya da ben bakayım siz ana oğul çıkın diye.
Amma mız mızlık ya, kreşte dayak yemesinden iyidir, yanında 2 saat uyuması
Ya bi karmaşa yaşadım yazarken de
anlamıyorsunuz sabitsiniz ve işinize gelmiyorAy biz blmıyorduk cocuk yaparken nabsak etsek hic duusnmedik sanırım sizde bir kayınvalidesinzde bole atıp tutuyorsunuz kendi cocugumsa onunda torunu ! Üstelik ben aileler elinden gelen ne varsa yapdım yapıyorum asla hediyesiz brakmam gelirim evine bakarım yemek yaparım gezmeye gotururum evlat bsey istediği iki aylıgına cok zor gekıyorsa ben bnda art nyet ararım
Anlayamazsın anlamayacaksin da boşuna düşünme ve uğraşma stajın bitene kadar dişini sıkKızlar iyi aksamlar benim bu aralar kayınvalidemle birkac sorunum var ve nasıl davranıcagımı şaştım okul okudugum icin bebegimi üc gun kayınvalideme brakıyorum staja gdip gelıyorum cok yogun bir tempoda çalışıyorum sabah bebiş 6 da kalkıyor bdaha uyumuuyor sekizde kvalideme brakıyorum dortte alıyorum ama bugun cok hastaydım basım catlıyordu dedmki bebiş uyumus bende bir iki saat yatsam olurmu ? Cok fenayım hic birsey soylemedi pusette yatan bebegi aldı yatak odasına goturdu benm yatcagım yatagın ustüne tam ortaya koydu yine sessizce kapıyı kapattı cıkdıben sadece izledim yaptıgını anlam veremedim boyle bir kac laf daha soyledi daha once ben bakmam dıyordum ama bak bakıyoruz iste torun deilmi felan halbuki bana bırak ben bakarım demişti bende ona guvenip staja basladım kendi annemde iki gun okula gttıgımde bakıyor kendi cocuguda var 4 yasında ev işi ütü yemek cocuk derken yoruluyor blıyorum hatta sıkılıyor dıye defalarca dısarı gdelim dedim avm ye gdelm yemek yyelim dedim yok cocuklarla zor olur gtmeyelim dye beni hep reddetti onuda anlmaıs deilim neden boyle davrandı ? Eşiyle gezmeye gidiyor o arayınca hemen hazırlanıyor heycanlanıyor cıkıp gıdıyor ? Ben nasıl davrancam bilemiyorum artık ne yapsam yaranamıyorum sanki hevesimi kacırıyor bugunde oyle kızı gbi olamam elbette ama artık bebegimi brakasımda gelmıyor bakıcı tutucak gucumde yok şimdilik
Ha bir de Ev hanımı değilim de değilim. Olsan ne olacak ki?Ben ev hanımı deilim ne yazıkki beni neden anlamadıgınız ortada calısan aktif bir eğitim hayatı olan yardıma ihtiyacı olan biriyim bence yorum ypmayın daha fazla
Yoruluyordur o halde.Hayır k validemin dort yasında bebegi var yani benm kaynım oluyot
Kendi annenize de kizıyormusunuz peki bakmiyor diye?Yani soyle yorum yapmayın olurmu bakamayacaksan felan herkes ev hanımı deil ben calısyorum aynı zmnda ücretsiz izne ayırıldım staja basladım dgumdan snra bebemle vakit ble geciremedim ailelere sordum yardımcı olurmusnu bakın okula doncem dye tabi tabi don hallederiz dediler ama sonuc ?
Vallahi kimse zora gelemez olmuş galiba oğlum 1 yaşındaydı 2.bebeğim düştü evde kanamalıyım eşim izin alamadı ana baba vs başka şehirde konu komsu yok bebe aç ağlar altı pisler ağlar ayağa kalktım ağlaya ağlaya yaptım.. Ağrıdan... Yapacak birşey yoktu anneyim çünküEee sonuç.
Okul bitmeden çocuk sahibi olmuşsunuz, stajınızı kvnin yardımı ile bitireceksiniz, kadın da tüm gün çocuk bakmış, onu hiç anlamayıp başım ağrıyor biraz daha sen bak diyorsunuz. Kadının başı Ağrısada siz staja gidin diye bakıyor, bir hediye aldınız mı bir gönlünü hoş ettiniz mi?
Alacaksınız ağrı kesiciyi yatacaksınız çocuğunuzun yanına, kadını da sağol anne diyip yollayacaksınız arada da hediye alın derim gönlü hoş olsun. Annelik kolay değil değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?