- 24 Mart 2014
- 5.886
- 1.424
- 448
- 39
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Çoğu kadın artık çalışıyor ve çocuk yapıyor.Bir çocukla da kalmıyorlar üstelik.Ne çok abartmış konu sahibi bir çocuk yahu.Yardım edeni var hala şikayet ediyor.Ha bir de Ev hanımı değilim de değilim. Olsan ne olacak ki?
Hem çalışıp hem de çocuğu çok güzel idare eden anneler tanıyorum
Ama eğitim başka. Benimde şuan aktif bir eğitim hayatım var. Bitmeden de çocuk yapmam. Her şeyin bir zamanı yeri var
Katılıyorum, bazı çalışan annelerin kimsesi yok ne eşi ne kv si ne annesi kimse yardım etmiyor. Yine de bir şekilde götürüyorlarÇoğu kadın artık çalışıyor ve çocuk yapıyor.Bir çocukla da kalmıyorlar üstelik.Ne çok abartmış konu sahibi bir çocuk yahu.Yardım edeni var hala şikayet ediyor.
Yaptığınız şey devamiyet arz etmiyor yorum yapanlar bunu farketmediler sanırım. Her gün gelip yatmiyorsunuz heralde bir gün başınız ağrımı yorulmuş uzanmak istemişsiniz. İdare edilebilir. Ama o bir kv maalesef anne değil üstelik 4 yasında çocuğu olan biri yükü cidden onunda ağır. O yüzden çok şefkat beklememek gerekHersey bebegi ozlemek mi ya iyice sacmaladınız bakmak zorunda deil zaten ben rica eddim kabul etti dıyorum !! Anlamak bu kdr zormu !! Smdi stajı yarım brakıp bebemi alıp gdiicem benm moralimi bzmaya ne hakkı var ! Yorulduysa soleyeblr basım catlıyordu gozum karardı b uyku dilendim altı üstü amma gaddarsınız yahuuu !!
Canım zaten burda boyle bakmak zorunda deiiller blmem ne dıyorlar cnku kmseleri yok yada sevilen insan deiller ev hanımı biri gelmiş benm calısmama laf atıyor ne anlatırsınki sanki 70 yasına gelmiş de ben bebek brakıyorum gbi davranıyorlar tuhaf tuhaf sözler herkes buraya kinini kusmaya giiryor anlasılan aynen ole sevmeye gelıncede on dkka ama para vereym desem koşa koşa bakarlar bana verilen söz tutulsun amacım o yoksa ben bebemi zaten kmseye brakmam kimene anlataksın isteBende burdaki baZi insanlari anlamıyorum. Kayinvalide olmus o cocuk yapiyorda bu kiz niye yapmasın. Hem onun yaşında onun tecrübesindeki birinin iki tane cocukla ugrasmasi bu kadar zor olmamali. Ayrica arkadas yazmjs ki ben bakarim diye söylemiş. Elbette cocuklarimizi kimseye guvenerek yapmiyoruz ama bazi kaynanalarda once bol kepceden atiyorlar basa gelincede yapmiyorlar. Yada bir cikarlari olmayinca ellerini surmek istemiyorlar. Sen şimdi calisiyor olsan o baksa arada da al annecigim deyip harclik versen bak nasil elbebek gul bebek bakar. Benim kaynanam da calis ben bakarim calis ben bakarim diye basimin etini yiyip duruyor ama daha bu zamana kadar torununu 10 dakka kucağında tuttugu yokkollari ağıriyormus. İstisnalar hari bir cogu boyle arkadasim ne kadar ekmek o kadar kofte misali
Yaptığınız şey devamiyet arz etmiyor yorum yapanlar bunu farketmediler sanırım. Her gün gelip yatmiyorsunuz heralde bir gün başınız ağrımı yorulmuş uzanmak istemişsiniz. İdare edilebilir. Ama o bir kv maalesef anne değil üstelik 4 yasında çocuğu olan biri yükü cidden onunda ağır. O yüzden çok şefkat beklememek gerek
Katılıyorum, bazı çalışan annelerin kimsesi yok ne eşi ne kv si ne annesi kimse yardım etmiyor. Yine de bir şekilde götürüyorlar
Yok canım o öyle değilDaha dün konustjm yardm edeni olmayan bi arkadasımla perisn haldeym dıyor b sekilde idare felan edemıyor !! Fazlaca bıkmıs ve üzgün yorgun elbette aileler bakıcak yardım edicek ozmn bende aileme yaslanınca bakmam kusura bakma banamı guvendin deyim aynı kapı
Elbette bakacaklar ben heran maddi manevi yardım ettim hic sorunlu b cocuk olmadım smdi benm ihtiyacım var okulum var işim var bakarım dmişşr bakıcak snradan baba trip atmıycak el yapmaz bole siz boyle dusunmeye devam edin anne baba bakar bakmalı bn byle dusunuyorum bende evlatsam bende bsey isteme hakkına sahibimm !!Yok canım o öyle değil
Ben sana anlatayım tamam mı doğrusunu
Onlar sana evlat olarak baktılar büyüttüler evlendirdiler bu yüzden evlat anasına babasına bakar çünkü onlar sana bakmakla yükümlü olan vazifelerini yerine getirdiler. Ama hiç bir analık babalık vazifesinde toruna bakmak gibi bir yükümlülük yok. Sen doğurdu isen ona sen bakacaksın. Hazır olmadan çocuk sahibi olmasaydın arkadaşım ne bu afra tafra.
Arkadaşım neden beni anlamıyorsun ki?Elbette bakacaklar ben heran maddi manevi yardım ettim hic sorunlu b cocuk olmadım smdi benm ihtiyacım var okulum var işim var bakarım dmişşr bakıcak snradan baba trip atmıycak el yapmaz bole siz boyle dusunmeye devam edin anne baba bakar bakmalı bn byle dusunuyorum bende evlatsam bende bsey isteme hakkına sahibimm !!
Üslubunuzu kafa yapınızı görünce kayınvalidenize yürekten hak verdin; bugün iki saat uyu dese yarın halılarımı silmiyor diye konu açarsınız. Sizin gibi hep bana’cı bencil insanlardan aşırı irrite oluyorumElbette bakacaklar ben heran maddi manevi yardım ettim hic sorunlu b cocuk olmadım smdi benm ihtiyacım var okulum var işim var bakarım dmişşr bakıcak snradan baba trip atmıycak el yapmaz bole siz boyle dusunmeye devam edin anne baba bakar bakmalı bn byle dusunuyorum bende evlatsam bende bsey isteme hakkına sahibimm !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?