Kvalidemi anlayamıyorum !

valla köprü ayı meselesi diycem kusura bakma
yıllardır kv bakıyo kızlarıma
prenses gibi davranıyorum hoş tutuyorum kendsini
napıcannnnnnnn bakıcıya bırakmaktan iyidir babane canım

Çoğu kadın artık çalışıyor ve çocuk yapıyor.Bir çocukla da kalmıyorlar üstelik.Ne çok abartmış konu sahibi bir çocuk yahu.Yardım edeni var hala şikayet ediyor.

bence staj bitene kadar idare edin..
extra hiç bir iyilik güzellik beklentisi içine girmeyin.
sonra bakıcı tutarsınız..

Çoğu kadın artık çalışıyor ve çocuk yapıyor.Bir çocukla da kalmıyorlar üstelik.Ne çok abartmış konu sahibi bir çocuk yahu.Yardım edeni var hala şikayet ediyor.
Katılıyorum, bazı çalışan annelerin kimsesi yok ne eşi ne kv si ne annesi kimse yardım etmiyor. Yine de bir şekilde götürüyorlar

Yaptığınız şey devamiyet arz etmiyor yorum yapanlar bunu farketmediler sanırım. Her gün gelip yatmiyorsunuz heralde bir gün başınız ağrımı yorulmuş uzanmak istemişsiniz. İdare edilebilir. Ama o bir kv maalesef anne değil üstelik 4 yasında çocuğu olan biri yükü cidden onunda ağır. O yüzden çok şefkat beklememek gerek

Canım zaten burda boyle bakmak zorunda deiiller blmem ne dıyorlar cnku kmseleri yok yada sevilen insan deiller ev hanımı biri gelmiş benm calısmama laf atıyor ne anlatırsınki sanki 70 yasına gelmiş de ben bebek brakıyorum gbi davranıyorlar tuhaf tuhaf sözler herkes buraya kinini kusmaya giiryor anlasılan aynen ole sevmeye gelıncede on dkka ama para vereym desem koşa koşa bakarlar bana verilen söz tutulsun amacım o yoksa ben bebemi zaten kmseye brakmam kimene anlataksın iste

Evet snaırım fazla beklentiye grdim

Katılıyorum, bazı çalışan annelerin kimsesi yok ne eşi ne kv si ne annesi kimse yardım etmiyor. Yine de bir şekilde götürüyorlar

Daha dün konustjm yardm edeni olmayan bi arkadasımla perisn haldeym dıyor b sekilde idare felan edemıyor !! Fazlaca bıkmıs ve üzgün yorgun elbette aileler bakıcak yardım edicek ozmn bende aileme yaslanınca bakmam kusura bakma banamı guvendin deyim aynı kapı

Yok canım o öyle değil
Ben sana anlatayım tamam mı doğrusunu
Onlar sana evlat olarak baktılar büyüttüler evlendirdiler bu yüzden evlat anasına babasına bakar çünkü onlar sana bakmakla yükümlü olan vazifelerini yerine getirdiler. Ama hiç bir analık babalık vazifesinde toruna bakmak gibi bir yükümlülük yok. Sen doğurdu isen ona sen bakacaksın. Hazır olmadan çocuk sahibi olmasaydın arkadaşım ne bu afra tafra.

Elbette bakacaklar ben heran maddi manevi yardım ettim hic sorunlu b cocuk olmadım smdi benm ihtiyacım var okulum var işim var bakarım dmişşr bakıcak snradan baba trip atmıycak el yapmaz bole siz boyle dusunmeye devam edin anne baba bakar bakmalı bn byle dusunuyorum bende evlatsam bende bsey isteme hakkına sahibimm !!

Arkadaşım neden beni anlamıyorsun ki?
Ben anne baba yardım etmesin sırtını dönsün demiyorum, anladık ihtiyacın var tabiki yardımcı olmaları gayet güzel olsunlar da bir şey diyen yok
Ama sen buna rağmen ufak tefek şeylere laf ediyorsun bu yanlış olan buradaki herkes bunu anlatamya çalıştı yoksa senin annen ve kayınvaliden den yardım almana bir şey diyen yok
Ama buna mecbur değiller. Sana yardımcı olmak için yapıyorlar mecbur oldukları için değil. O yüzden sende ufak tefek şeylere laf edemezsin

Üslubunuzu kafa yapınızı görünce kayınvalidenize yürekten hak verdin; bugün iki saat uyu dese yarın halılarımı silmiyor diye konu açarsınız. Sizin gibi hep bana’cı bencil insanlardan aşırı irrite oluyorum

Kadın senin kölen değil önce o kafadan bir çık, sonra kendi yaptıklarının sorumluluklarını kendin üstlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…