- 2 Mart 2017
- 1.327
- 778
- 43
- Konu Sahibi Yazyagmurum68
-
Annemlerle ayni sehirde degiliz o yuzden annem hic gelmediBence bir ara doktora gittiğinizde hemşireye söyleyin bu durumu, ayrıca kendı anneniz kontrole gelmıyosa kv ne iş var yanında anlamıyorum.
Ben esimede soyledim napiyim simdi gelme desem yuzune birsuru tartisma ckaracak dedi hastaneye randevu aliyorum esim annemi aradnmj gelecekmi diyor ondan hbersiz gidemiyoruz resmenbi sonraki kontrolünüze giderken lütfen toplu taşıma ya da taksi kullanın.
böylece hayınana kişisi öyle burnunu heryere sokmaz.
sorarsa, "özelim var benim onları konuşuyorum doktorla, doğunca göreceksiniz zaten bundan sonra gelmenize çok da gerek yok" deyin. eşinize de aynı şekilde soracaklarımı soramıyorum annenin yanında deyin.
net olun arkadaşım.
başka türlü çözemezsiniz.
Zaten boyle küse küse esimi biktirdi artk esim kusmesinde gelsn gitsn diyor demekki davranislari onu gosteriyo blmiyorum belkide sorun esimle bendedirota b.ka küserek, sizi parmağında oynatıyo bunu çok iyi kullanıyo aferin ona. bu fırsatı ona vermeseniz böyle bişey yapamaz.
Belkide kvdeden kvdeye degisiyordur sizin dusunceniz herkes kvdesiyle gitmek istemeye bilir. Siz hareketlerinden rahatsizlik duymuyodunuz demekki ama benimki benden cok knusuyor doktorla hic durmuyo agzi herseye karisiyo belki bu kdar yuzsuz olup her gtmemizde gelmese bende cagiririm zaten snde gel bu sfer diye ama bana cagirma gibi bi durum brakmiyo sagolsunBen mi garibim bilmiyorum ama ben kv mi çağırırdın hadi gidelim diye..:) yanınızda olmak istiyor ne var bunda. ayrıca ikinizin çocuğu anneye de babaya da benzemesi çok normal, bırakın ne derse desin. hamilelik hormonları mı alınganlaştırdı acaba sizi..
Yasadiklarimi bilseniz inanin cok zor gunler atlattim susmayi denedm sinsi dedi surat asiyo küsuyo dedi konustm kendimi savundum dili papuc kadar adam insan degilsin dedi yani kendisi kuruntu dusunceleriyle kavga ckartti ve soyledigi kotu sozleri karsilikli knusma yaptigimizda kabul etmiyo esimin yanina ağliyo kotu nyetli demedim diyo yalan soyluyo demedim diyo isin icinden hic bi sekilde ckamadimEşinizi ikna etmeniz lazım kv den önce. Annem küser dediğinde, karnım burnumda kimsenin küsmesini çekemem deyin sert olun biraz. Birde diliyle başedemiyorum demeyin. Ya dinlemeyin, umursamayın yada cevap verin. Zaten epey geç kalmışsınız. Bundan sonra adım atmazsanız hep böyle artarak gidecek. Şimdi yaptıkları söyledikleri neysede yarın çocukla ilgili birşeyler yapıp söylediğinde daha kötü olur. İçgüdü galiba , analara çocuklar hakkında söylenenler daha sinir bızucu oluyor. Doyuramadın mı çocuğu, susturamadın mı vs.. atıp tutarsa lohusa halinizle hiç çekemezsiniz.
haber vermeyin arkadaşım.Ben esimede soyledim napiyim simdi gelme desem yuzune birsuru tartisma ckaracak dedi hastaneye randevu aliyorum esim annemi aradnmj gelecekmi diyor ondan hbersiz gidemiyoruz resmen
Yasadiklarimi bilseniz inanin cok zor gunler atlattim susmayi denedm sinsi dedi surat asiyo küsuyo dedi konustm kendimi savundum dili papuc kadar adam insan degilsin dedi yani kendisi kuruntu dusunceleriyle kavga ckartti ve soyledigi kotu sozleri karsilikli knusma yaptigimizda kabul etmiyo esimin yanina ağliyo kotu nyetli demedim diyo yalan soyluyo demedim diyo isin icinden hic bi sekilde ckamadim
Bende esime söylüyorum görüyorda zaten onun yaptıklarını ama onun gibi yalan dolan söyleyemiyorum o isin icinden bi sekilde sıyrılıyor kendini affettiriyor ben snir oldugumla klıyorumSizde onun gibi davranın o zaman. Eşinize duygu sömürüsü yapın. Ondan baskın olmanız lazım. Yapamam derseniz bir ömür çekersiniz. Ne akıl verebiliriz ki başka.
bundan sonra gitmeyecem zaten arabayla esimede söyleyecem arabayı istedigimiz icin her sferinde annenide yanımızda götürmek zorunda kalıyoruz ben seninle yalnız gitmek istiyorum diyecemBen eşimle girmek istiyorum bu sefer odaya diyemiyor musunuz? arabayla mı gitmek zorundasınız illa herkesin arabası yok sonuçta madem muzdaribsiniz onların arabayı alıp gitmeyin. O kadar soracak konuşacak şeyi nereden buluyor sizde anne bir şey soracağım deyin yani.
Bazı kaynanalarda var genelde hepsi kendi tarafına benzesin der.Canı nı sıkma rşine söyle yalnız gidelim bebeğimizi ikimiz karşılayalım diyin sizinle kaynananızın gelmesinde bir sorun yok güzel birşey burnunuzdan getirmediği şekilde tabi.Kizlar ben hamileyim ayda bi kez kontrole gidiyoruz hastaneye ve her gitmemizde kvdemde bizimle birlikte geliyor yani ben ne gel diyorum nede gelme bizim arabamiz yok kvdemglden aliyoruz gutmek icin mecburen gittigimizden haberleri oluyor o bu sfer gitmiycem dese kayinbabam diyo sende gitte bak niye gitmiyon senide gotursunler diyo gelmesi rahatsiz etmiyir ama doktorla acik acik biseyler konusamiyorum, sorcagim seyleri unutturuyo orda benden cok o konusup herseye karisiyo her gittigimde boyle yapiyo esim ben kvdem uc kisi giriyoruz iceri sizce yanlismi dusunuyorum. Birde her gittiginde ultrason fotografi veriyo doktorum cikar ckmaz ayni sana benziyo oglum valla ayni sen diyo eve gidiyo hala ayni inadinami yapiyor blemiyorum cok snir olmaya basladim benim ailem hic bi zaman sana vwya bize benziyo demedi kaynanam sanirim benim tarafima benzemesinden korktuğu icin daha dogmadan ogluma benziyi demeye basladi.
Ben gelmesinden rahatsız olmadım baska zaman sorarm özel seylerimi hevesleniyor geliyor dedim ama doktor ultrasonda bakarken orası iyi demi ayagı kolu bacagı var demi kilosu zayıfmı gibi seyler söylüyor hala ultrasona bakarken bile bagırıyor odada ayyyy oglum burda aynı sen diye ben resmen buna snir olcam dye bebegime bakamıyorumBazı kaynanalarda var genelde hepsi kendi tarafına benzesin der.Canı nı sıkma rşine söyle yalnız gidelim bebeğimizi ikimiz karşılayalım diyin sizinle kaynananızın gelmesinde bir sorun yok güzel birşey burnunuzdan getirmediği şekilde tabi.
İlk torunumu heves ediyor demekki kendini sakin tut hormonlardan bunlar , heveslendiği için böyle tepkiler veriyordur yaşlı kadın sonuçtaBen gelmesinden rahatsız olmadım baska zaman sorarm özel seylerimi hevesleniyor geliyor dedim ama doktor ultrasonda bakarken orası iyi demi ayagı kolu bacagı var demi kilosu zayıfmı gibi seyler söylüyor hala ultrasona bakarken bile bagırıyor odada ayyyy oglum burda aynı sen diye ben resmen buna snir olcam dye bebegime bakamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?