- 1 Ekim 2010
- 3.350
- 1.182
- 373
- Konu Sahibi Yazyagmurum68
-
yani rahat konusamiyor olmaniz doktorla, kötü. ama kime benzicek başka sutcuye mi benzicek. siz de abartmayinKizlar ben hamileyim ayda bi kez kontrole gidiyoruz hastaneye ve her gitmemizde kvdemde bizimle birlikte geliyor yani ben ne gel diyorum nede gelme bizim arabamiz yok kvdemglden aliyoruz gutmek icin mecburen gittigimizden haberleri oluyor o bu sfer gitmiycem dese kayinbabam diyo sende gitte bak niye gitmiyon senide gotursunler diyo gelmesi rahatsiz etmiyir ama doktorla acik acik biseyler konusamiyorum, sorcagim seyleri unutturuyo orda benden cok o konusup herseye karisiyo her gittigimde boyle yapiyo esim ben kvdem uc kisi giriyoruz iceri sizce yanlismi dusunuyorum. Birde her gittiginde ultrason fotografi veriyo doktorum cikar ckmaz ayni sana benziyo oglum valla ayni sen diyo eve gidiyo hala ayni inadinami yapiyor blemiyorum cok snir olmaya basladim benim ailem hic bi zaman sana vwya bize benziyo demedi kaynanam sanirim benim tarafima benzemesinden korktuğu icin daha dogmadan ogluma benziyi demeye basladi.
Annemgil uzakta oturuyor ve sadece ongun kalabilir yanimda dogum yapinca sonra gitmesi gerekiyor o gidincede kirkiniz ckana kdar bizim evde kalin diyo kvdem blmiyorum napicam kalmasam hergun bana gelirler yda onlar bende kalirsmdide buna skintilaniyorum
Toplu taşımanın ne olduğunu bilirim ama insanlarla uğraşmak daha zorToplu taşımada hamilelere bile yer vermiyorlar canım arabayı kullanmakta haklılar bence. Bana 1 kere bile yer vermediler ki seyrek kullanırım onda da lanet ettm
Demistimm anne ben ozel bsi sorcam diye braz surat yapti ckti doktorun ynindan ama ultrasona hep geliyor bzimle bn onun glmesini istemedigim icin degil bazi anlarida yalniz esimle yasamak istiyorum bunuda istemek sucmuEşimin işinden dolayı çoğu zaman tek gidiyordum hastaneye koltuklar oturan kayınvalidelerle dolu oluyorduben şaşķınca onlara bakıyordum onlarda tek olduğum için bana
Hevesli demekki gelmesi yanında olması güzel üç cocugum oldu hicbirinde kayinvalidem yanimda olmadi yada merak etmedi
Tabi doktorun yanina onunla girmek kötü haklısın açıkca soylesen çekiniyorum soracaklarımı soramıyorum diye
Blmiyorum artik dogumdan sonra nasil oluruz birbirimize gireriz eger sorun skinti ckarirsa durduk yere ne yapayim bende bktim artk onun herseye alinip küsmesindenya bu kv ler hiç değişmiyor ya... benim kv de muayenede dibimi beklerdi doktorun rahatsız olup da kv ye çıkar mısınız demesine rağmen pis pis gülüşlerini hatırladım da şimdi Allah'ııııım Allah yardımcın olsun valla doğduktan sonra senin kv de bir üst çıtaya çıkar gibimw geliyor. Valla mesafe koymak da bazen kar etmiyor. Torununu oğlunun çocuğu olarak görüyor çoğu kv ve bu yüzden gayet rahat ve antipatik davranabiliyorlar. Allah yardımcın olsun
Zaten bende kotu nyeti oldgnu soylemiyorum heves yaptigi icin geliyor ilk torunu kizinin oglu var bu ikincisi ama doktor ultrasona bakarken fln telefonla videoya kaydetmeye calisiyor doktor rahatsiz oldu ve muayene ederken bebegin gelisimini anlatmadi sesim duyulmasn dye cktiktan soyledm bidaha video kaydetmeyin diye hala aynisini yapiyoİlk torunsa belkı heveslenıyodur heyecanlıdır ondan olabıllır sızle gelmesı
Kvdem şöyle birisi sanki knusmalarindan benim cocuguma bakamayacagimi dusundugunu seziyorum blmiyorum bceremicegimi dsunuyo gormcemin cocugu var bikackez esim orda annesnin isi varken anne brak yazyagmurum degusir altini dedi yok o degisemez diyor yok o bakamaz diyorKendi evinizde kalın. Gelen gelir takılmayın.
Ancak orada kalırsanız çok bunalirsiniz ve sizi görmek isteyenler gelemez.
..
Araba istemeden gitme şansınız yok mu ?
Içeriye gireceğiniz zaman, " bazı özel sorularım olacak, bu defa yalnız girmek istiyorum deyin. Bunda cekinecek bir durum yok.
Oğullarına benzetme durumuna gelince , çocuğunuz büyüyene kadar her gelen birine benzetecek.
Bunda art niyet aramayın. Genel kurallardan biri , kendi tarafına benzetmek :)
Çok can sıkıcı !Kizlar ben hamileyim ayda bi kez kontrole gidiyoruz hastaneye ve her gitmemizde kvdemde bizimle birlikte geliyor yani ben ne gel diyorum nede gelme bizim arabamiz yok kvdemglden aliyoruz gutmek icin mecburen gittigimizden haberleri oluyor o bu sfer gitmiycem dese kayinbabam diyo sende gitte bak niye gitmiyon senide gotursunler diyo gelmesi rahatsiz etmiyir ama doktorla acik acik biseyler konusamiyorum, sorcagim seyleri unutturuyo orda benden cok o konusup herseye karisiyo her gittigimde boyle yapiyo esim ben kvdem uc kisi giriyoruz iceri sizce yanlismi dusunuyorum. Birde her gittiginde ultrason fotografi veriyo doktorum cikar ckmaz ayni sana benziyo oglum valla ayni sen diyo eve gidiyo hala ayni inadinami yapiyor blemiyorum cok snir olmaya basladim benim ailem hic bi zaman sana vwya bize benziyo demedi kaynanam sanirim benim tarafima benzemesinden korktuğu icin daha dogmadan ogluma benziyi demeye basladi.
Kvdem şöyle birisi sanki knusmalarindan benim cocuguma bakamayacagimi dusundugunu seziyorum blmiyorum bceremicegimi dsunuyo gormcemin cocugu var bikackez esim orda annesnin isi varken anne brak yazyagmurum degusir altini dedi yok o degisemez diyor yok o bakamaz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?