Kvdem

Belki senin kvaliden surat yapmaz bilemiyorum benimki yapmisti ama zaten cogu karisiyor herseye.herseyin basi yakin oturmak berbat birsey uzak olsak herseye bu kadar burnunu sokamazlardi.

Bence doktora gidince hem eşine hem de kv ye ben yalnız girmek istiyorum içeri soracaklarım var sizin yanınızda rahat edemiyorum de. Eşin zaten alınmaz herhalde, kv de ben istenmiyorum moduna girmez. Sen de rahat rahat muayene olur çıkarsın.

gelsin kadın nolcak ki.

eğer gelmesin istiyorsan hiç haber vermeden kendin dolmuş ya da otobüse bin git eşinle . ya da kendin . zor bi şey mi.

pek tabii haklısınız, kişiden kişiye değişir. ben sadece arada bir husumet olmadığı sürece işe iyi yönden bakmanızı tavsiye ediyorum. hamilesiniz, mutlu olmaya bakın. şaka yollu doktor sizi anne sanacak, bana bir şey bırakmıyorsunuz falan derseniz farkeder yaptığını belki. mutlu anne , mutlu bebek unutmayın :)

Siz eşinizi seviyorsunuz varsin eşinize benzesin ne var. Benim de kizim gercekten ayni babasi.herkese aaaaa ayni babasi dediklerinde ben de evet ayni babasi huyuda benzer ins. Diyorum onlar bozulacagimi zannederken tuhaf oluyorlargidin annenizin sehrinde dogurun bebegi kimsede gelmesin.ben öyle yaptim hicte pisman degilim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…