• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kvdem

Arkadasım ben dügün vs oldugu icin koydm hic bi yerde başım acık gezmedim ve kapandktan sonrada evde orda burda basımı acıp foto atmadım yaptıgım dügün fotograflarımı watsaba koymaktı bnuda kötü bi niyet olarak görülmesi yanls diye düsünüyorm.

Tesettür saçları da kapatmayı içerir. Ha foto ha gerçekte saçlarınızı gösterirseniz tuhaf oluyor. Zaten kayınvalideniz kötü birşey dememiş. Dışarıdan bakan biri için yaptığınız o kadar saçma ki milletin ağzına laf vermemeniz için uyarmış sizi sadece.

Son düzenleme:
Ben hiç kapalılık bana daha cok yakısıyor kapanayım diye düsünmemiştim canım demekki sen öyle kapanmışsın. Bişey demek istemiyorum haklısnız.
Ben o sekilde kapandigimi belirtmedim yalniz...
Yazilanlari istediginiz yone cekmekle ustasiniz sanirim...
Sekil a : kv nizin sizi iyilikle uyarmasini yanlis anladiginiz gibi...
Cogu kk hatunu ile kv yi hakli bulmamiz tesaduf olmamali diye dusunuyorum...
Eger kapali iseniz acik sacli resimlerinizi olabildiginde etrafta birakmamalisiniz diye dusunuyorum...
Soz nisan resimlerinizi paylasmaniz bence de hic uygun degil belirtmek istedim...

Bence de yaptığın manasız. Başındaki saç telleri kollarından, teninin renginden, .... daha mı çekici ? Tesettüru bir metrekare kumaş parçasına indirgemeyin. Senin için ciddi bi değişim oldu, zamanla alisacaksin, anlayacak benimseyeceksin ama o resmi gören de bu ne perhiz bu ne lahana turşusu der.

Senin acik yerlerini gostermek icin fotogrflari koymadigini biliyoruz. Anliyorum diyorsun ki bikere evlendim, herkes koyuyor bende isterim paylasmyi. Nefsin istiyor bunu. Cok da dogal bi istek. Ama sen artik kapandin. Kapanmanin kaynagi nefis mucadelesidir. Sicacik havada bogazi saran bi esarp, herkesin sere serpe gunslendigi yerde hasemayla oturmak vs vs.. hepsinde nefsini yenmen gerekiyor. Bu foto mevzusu da oyle.

Ha dersin ki yok ben boyle kapaliyim, kimse bir sey diyemez aslinda. Istersen 1 gun basi kapali 1 gun acik da cikarsin disari. Tatile gider bikini giyer, eve gelince basini da kapatabilirsin. Ozgursun sonucta. Senin bilcegin is. Ama dogrusu ne diye sorarsan bana gore acik fotogrfini koyuyorsan zahmet edip de disari cikarken de kapama.

Siz heralde basini kapatip dapdar kot giyenlerdensiniz. Malesef kapanmak bas kapatmakla degil mahrem olan her yerin kapanmasiyla oluyor. Yani el bileklerinden ayak bileklerine kadar. Ben kapali degilim ama benim bildigim kapanma bu sekildedir.
Burda size kv dogru demis diyenlere bile ters cevap veriyosunuz. Ama kv dogru soylemis. Kapandiysaniz artik profil fotolariniz sac ve kol gostermeyen cinsten olmali. Sonucta sadece kadinlar ekli degildir . Illa ki gosterecrm derseniz de sadece kadinlara sere serpe gosterirsiniz albumlerinizi.
Ayrica o zaman kimse album yaptirmasin ilerde kapanir diyegibi tuhaf cikislariniza da anlam veremedim.
Maalesef yeni evliliğin verdiği bir hararet var.
Ve tabii ki kayınvalide söylüyorsa mutlaka art niyet vardır diye bir ön yargı söz konusu.

Nefsiniz sebebiyle herkes de bu tarz güzel anılarını paylaşımda bulunduğu için siz de koymak istemişsiniz derdinizin kendinizi teşhir etmek olmadığını anlayabiliyorum. Lakin siz sanırım kayınvalidenizi sevmediğiniz için her söylediği size batar olmuş. Kadının söylediğinde bir şey yok kendince sizi uyarmak istemiş, arkanızdan kimsenin konuşmasını istemez neticede. Buarada listemde beni görmemelerini istediğim kimse yok diyorsunuz ya, sizin numarınıza sahip herkes sizin wtsp fotoğrafınızı görebilir ve siz bunun farkında bile olmazsınız.

Kapanmak nefis mücadelesidir bir nevi. Siz tesettüre girdiğiniz andan itibaren açık halinizin görünmesi maalesef doğru olmaz ve toplumun çoğunluğu tarafından da hoş karşılanmaz. Siz bu kapalılık mevzusunu isterseniz bir kez daha düşünün. Karşıdan tam hazır değilsiniz izlenimi oluştu ben de. Hayat sizin hayatınız tabi ki kimseyi ilgilendirmez ama başınızı örtüp açık fotoğraflarınızı koyarsanız günaha girersiniz. İnancınız olduğu için naçizane belirtmek istedim.

O zaman sen anılarını kimseye acıp göstermiyorsun yda paylaşmıyorsun bunda ne kötü bi niyet arıyorsun anlamıyorum niyetim kendimi acık göstermek degil diyorum. Söylediklerinde haklı olablirsin ama söyleyiş şeklin seninde kırdı beni ben kendimi acık halim bu diye göstermek icin koymadm ve senin benim kapalılıgıma saygı duydugunu düsünmüyorum ben bişey sordm siz samimi blmuyorm diyorsnuz burda tatilde mayo giymek fln degildi konumuz. Kvdemin dedigi uslup ve nisan fotografımdı biraz gergnim bu konuda k bkmayın yanls anlasılmasın herkes özgür kararlarında tabiki ve beni ilgilendirmiyor.
Ben seni haklı buldum. Kv söyledi diye kaldirmadin fotoyu inşallah?
Kapaninca pat diye takvaya girilmiyor sen ne zaman uygun goruyorsan o zaman kaldır canım fotoyu. Sonucta sokakta da açık gezmiyorsun ya. Ben böyle şeylerin aşama aşama olacağını düşünüyorum. Ama şunu bil yaptığın yanlış fakat bu yanlış senin yanlışın sen ne zaman istersen o zaman duzeltirsin kimse sana karışamaz

Maalesef yeni evliliğin verdiği bir hararet var.
Ve tabii ki kayınvalide söylüyorsa mutlaka art niyet vardır diye bir ön yargı söz konusu.
Doğru diyorsun..

Malesef çoğumuz kv sini öyle deli sevmeyen hatta kv siyle anlayasamayan üyeleriz :eek:
Buna rağmen, kv si yanlis bi şey dememiş diyoruz. İste bunu dikkate alsın konu sahibi.

Seni sahiplenmis ki uyarma gereği duymuş umursamasaydi soylemezdi bence seninde koyman doğru olmamış bunu annen söylese bu kadar tepki verirmiydin bide o acıdan düşün

Sahsi fikrim kapali birinin acik resim koymasi mantikli degil.. hele nisan dügün gibi dikkat ceken durumlarda hic degil.. kapanmissin artik, hakkini verip acik olan resimlerini paylasmamalisin... gelinlik nisanlik da olsa yaptigin dogru degil..

Kv seni bir büyügün olarak uyarmis.. bunu kendi annen veye ablan yengen de yapabilirdi.. bence yanlis bisey yok... bu durumda kvye gicik olacak veya kizacak bisey de yok.. buluttan nem kapmayin hemen ☺

Kızlar anlattığım olay yarım saat önce oldu canım sıkkın ve sizinle paylaşmak istedim. Ben evlenmeden önce acıktım yani evlendm iki üc ay sonra kendi istegimle kapanmak istedim gelinlik ve nisandaki fotograflarım acık,bikaçgün önce nisanlıkla olan fotografımı wtsba koymuştm elbisem boydan balık sadece kollarm acık öyle dekoltem falan yok zaten giymemde o tür seyler. Nyse dört bes gündür duruyordu kvdem mesaj atmış kızım wtsaptaki fotografını değiştir demiş ben şok oldm mesajı görünce. Anne fotografımda nevar eşimin hayır dedigi bişeyi koymadım dedm. Açık demiş bende ben acık olsa koymam zaten sdece kollarm acık nyse dedim geçtim sonra dedimki sen böyle şeyler söylemzsin normalde kp falanmı söyledi sana bnu dedm, yoo biraz açık millet görür demiş bnde sdece gülümsedim inanın bu dedigine yorum bile yapamadım oda güldü gıcık gıcık. Eşime söyledim onunla fotografı koydgmda bi konu gecmisti askm kapalısınya artk bu fotografı koyman olurmu dedi bnde o zaman acıksa gelinlik fotografımıda saklayım kmseye göstermeyim dedim böyle bişi geçmişti aramızda. Eşime dedim annen böyle demiş dedm asık bi suratla ben sana koyma diye demiştim falan dedi lafı oraya buraya cekti canım cok sıkıldı sanki annesini destekler gbiydi snirlendm suratına kapattım kızlar canım cok skkın :KK43:
Kv kibarca uyarmis ki haklida.Madem kapandiniz niye acik resim koyuyorsunuz whtspa ? Esinizde uyarmis iste dinlememissiniz...

Esin seni uyarmış zaten, o resmi koymandan memnun değilmiş ki annesi seni ikaz edince bak ben sana demiştim olayına dönmüş. Çünkü o da öyle dusunuyor. Bu bi tartışmada anneden taraf olmak mevzuu değil.

Eşim de annesinden taraf oldu, onu destekledi diye düşünme. Dogrulari, anlayışlari yada hassasiyetleri aynı.

Valla ben de kapaliyim öyle yarım kapalilik ya da acil susam acil kapan susam kapanlardan da değil..instagram,facebook ve whatsappta hic fotografim olmaz.Tek fotografimiz eşimle düğün albümünden arkasi dönük olan fotografimiz :halay:Ha sen de öyle yap demiyorum illa resim koymak istiyorsan eşinle filan kapalı olanları secmelisin kv emir verir gibi konuştu diye yanlış birşey söylememiş.

Konu sahibi banlanmis zaten. Artık konuşmaya da gerek yok. Bu konu kapansın. Zira konu tartışmaya çok musait.

Canim biraz fevri davranmışın kv den kotü birsey dememis
Keske esine hemen anlatmasaydin bosyere esinlede aran bozuldu

Kapalinin altına dar bir pantolon bile giymesi açıklık sayılırken siz diyorsunuz ki sadece saçım ve kollarim açıktı. Kapalı hanım hanımcık bayanlari görmek yerine ondan sonra sizin gibi böyle yanlış yapanlar yüzünden tesettür yanlış yerlere çekiliyor..Kapalı açık gibi giyinirse de diyorum ki ben en yakın arkadaşım da olsa kırıcı olmadan arkadaşım başörtüsünü çıkar bari tam açılmış ol :)

Back
X