ya sinir oluyorum ya
geçenlerde kvdeme misafirler gelmiş bitenesi var kadın kaba saba bir şey kendini beğenmiş konuşmalar küçümsemeler falan işte geçen gün gittim kvdeme kızlarıda gelmiş o kadının kadın böyle bana baktı Denizcim zayıflamışsın ama benim kız gibi olamazsın dedi kızda bileek öpüşmek için ayağa kalktı tamam benden uzun kız ama bende kısa değilim kasıla kasıla bakmalar fln deli oldum sonra bi baktım ki eşimin odasında kızlar biri yatağına uzanmış biri oturuyo dizi izliyorlar sinir oldum zaten işim vardi çıktım evden sizce bu insanların benimle dertleri ne sinir oluyorum hayır birde
boyum1,74 kilo eskiden 73 tu şimdi 66 yüzümü herkes beğenir
böyle kaynanamın misafırleri gelipte oo deniz ... diye başlayan salak cümleler kurunca sinir oluyorum bi tek ben mi böyleyim?
halt etmiş onlar kedi kızlarını yamamaya çalışmışlardır zamanında eşin beğenmediyse yada seni sevdiği için olmaz dediyse kuyruk acısı vardır.
boy kilo oranın gayet iyi bence. ve gayet iyi kilo vermişsin tebrik ederim...
Canım takma ya,kuzguna yavrusu şahin görünürmüş
O kadında o hesap gelmiş sana kızını mı övüyor
Demekki sen daha güzelsin ki gelmiş güzelliğini tasdikliyor kızının
Hey Allahım ya ne insanlar var
her anne için kendi evladı en güzerlidir tabiki...
bu şekilde söylemesi tabi hoş değil..
düşünüp asabını bozmaya bile gerek yok...
Kıyas 'kıskançlık' belirtisidir.
öyle densizler için sinir bozmaya değmez
kaç yaşında kadın aklı başında bişi olsa öyle bi laf demez zaten , kendini beğenmiş ukala belliki
sen de onları gördüğünde biraz yüksekten bak burnun havada olsun laf söylerse de ver cevabını
Bence seni kıskanmış bunlar boylu poslu güzel kadınsın demek ki kendilerini seninle yarıştırmaya kalkmışlar ben senin yerinde olsam o kızlar bir daha geldiğinde konu açılırsa sende de kesin manken olmalısın fiziğin harika diye böylece seni kıskandırmayı hiç beceremediklerini anlasınlar. Kv de hasetinden çatırtdanak yarılsın ortadan
ya sinir oluyorum ya
geçenlerde kvdeme misafirler gelmiş bitenesi var kadın kaba saba bir şey kendini beğenmiş konuşmalar küçümsemeler falan işte geçen gün gittim kvdeme kızlarıda gelmiş o kadının kadın böyle bana baktı Denizcim zayıflamışsın ama benim kız gibi olamazsın dedi kızda bileek öpüşmek için ayağa kalktı tamam benden uzun kız ama bende kısa değilim kasıla kasıla bakmalar fln deli oldum sonra bi baktım ki eşimin odasında kızlar biri yatağına uzanmış biri oturuyo dizi izliyorlar sinir oldum zaten işim vardi çıktım evden sizce bu insanların benimle dertleri ne sinir oluyorum hayır birde
böyle kaynanamın misafırleri gelipte oo deniz ... diye başlayan salak cümleler kurunca sinir oluyorum bi tek ben mi böyleyim?
eşinizin odası kv nizin evindemi
Çok da takılacak bir olay yok.
Siz neden rahatsız oldunuz bu kadar.
Öpmek için ayağa kalkması normal mesela.
Neden bunu boyunu göstermek içindi diye algıladınız?
Sanırınm siz de hafiften kıskanıyorsunuz onları..
o anki küçümseyivci bakış ve yukardan sanki çok uzunmuş havasıyla bakısı herşeyi anlatıyordu yyoo bu arada
gzel kız ama insanara bu şekilde yaklaşmaları beni sinir ediyor kayınvalidem de onların yanında farklı davranıyor sinir olduğum durum bu aslonda
Bu kadar zayıf karakterli insanları takmamayı zamanla öğrenirsiniz.
Kendinize güvenin.
Boy pos önemli tabi ki ama karakter çok daha önemli.
Güzellikle geçici yer edinebiliyor insanlar..
Kayınvalidenize de gülün geçin.
Yazık ona..
ya benim kızdığım nokta kayınvalıdem daha çok o yapıyo benim gözüme baka baka onlardan taraf oluyo yani onların imalarını bürünüyo ve kız ay sırtım ağrıdı dedi kayınvalidem
git içerde ufuğun yatağına yat kızım tvde var aç izle ya başka odalarlar kanepeer var benim gözüme baa baka bunu diyor deli oluyorum kadına
ya dünyanın en çırkın kızıda olsa benim eşimin odasında yatagında ne işi var kadın bunu anlamıyor bundan sonra ole yapayımAnlamış demek ki sizin sinirlendiğinizi.
Damarınıza basıyor.
İlgilenmeseydiniz, sinirlenmeseydiniz ya da en azından duygularınızı belli etmeseydiniz size öyle yapmayacaktı.
Umursamıyormuş gibi yapın bundan sonra.
ya sinir oluyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?