Kv'ler neden ısrar eder?

Ben de buraya "nicin kayinvalidelerin, gorumcelerin, eltilerin her dedigi olay oluyor?" diye bir konu acacagim. Insanlar selam verse sinirlenen insanlar var yahu burada. Bu mu dert? Merak ediyorum, kendi annenizle her zaman iliskileriniz mukemmel mi? Anneniz her dediginize "evet kizim, tamam yavrum" mu der? Yani ortada elle tutulur bir sorun bile yok. Bu gibi dialoglari insanlar kendi annesiyle de yasiyor, arkadasiyla da yasiyor yani. Ya inanilmaz derecede insanlardan uzak yasiyorsunuz (asosyallik olarak), ya da kayinvalide ne yapsa batanlardansiniz. Ben de sizin gibileri anlamiyorum.

Bir kez cevap ver, sonra ne yazarsa yazsın yanitlama konu uzamasin..

Ayrica gitsen ne olur ki? Cocuk uyuyacak de geri dön 1-2 saatte...
Sorunda bu zaten birkere zamanim yok diyorsam,ardindan israr ederek cocugu burda uyut,gel diyorda ben cvp vermiyorsam,gelecegimi kuruyor kafasinda. Neye dayanarak bilmiyorum ama öyle yani..

Ben de buraya "nicin kayinvalidelerin, gorumcelerin, eltilerin her dedigi olay oluyor?" diye bir konu acacagim. Insanlar selam verse sinirlenen insanlar var yahu burada. Bu mu dert? Merak ediyorum, kendi annenizle her zaman iliskileriniz mukemmel mi? Anneniz her dediginize "evet kizim, tamam yavrum" mu der? Yani ortada elle tutulur bir sorun bile yok. Bu gibi dialoglari insanlar kendi annesiyle de yasiyor, arkadasiyla da yasiyor yani. Ya inanilmaz derecede insanlardan uzak yasiyorsunuz (asosyallik olarak), ya da kayinvalide ne yapsa batanlardansiniz. Ben de sizin gibileri anlamiyorum.
1. Benimkisi dert degil zaten sadece bunu burdaki hanimlarla paylasip fikir almak. 2. Zaten belirttim kv ile iyi anlastigimizi ama diger konularida okursaniz bu konularda beni ne derecede bunalttigini anlarsiniz. Ve ben bunu yapmamasi icin cözüm istedim arkadaslardan. Beni anlamiyorsanizda asosyallik gibi kelimeleri yazmadan yorum yazmamayi tercih edin lütfen. Ben fikir istedim körü körüne diger konularimida bilmeden asosyal damgasini yapistirmayi degil.

Hepinize hayirli aksamlar,

Demin KV msj atti. Kizim yarin icliköfte yapicaz. Iyi dedim size kolay gelsin. Sonra tekrar yazdi sende gel iyi olur. Bende yazdim kacta ve kim icin yapicaksiniz? Bizim icin ve öglenden önce dedi. Bende yazdim öglenden önce malesef vaktim yok ancak cocuk öglen uykusundan uyandiginda vaktim olur. Sonra illa israr ediyor olsun gel cocugu burda uyut fln. Bende yazdim anne cocugun öglen uykusundan sonra vaktim var dedim cünkü ondan önce zamanim yok. Cocuk uyurken önemli islerim var. Sonra tamam diyor. Yahu neden bastan tamam demessinki? Niye üsteler durursun? Ben sana yardim etsem en fazla 10 dk cünkü 2,5 yasinda kücük cocugum var yani. Inanin bu ilk degil sürekli israr eder. Biyere gidecek olurum beni cagirir. Sonra söylerim gelemem cünkü planim var. Önemlimi degilse iptal etsene fln der. Isim var derim ne diye sorar. Sonra yapsan fln der. Ay sanane kadin ISIM VAR bunu anla artik. Ne yapmam gerek illa anlaman icin ya!!
Sanırım arkadaş ortamı sosyal yaşantısı kısıtlı sizinle Zaman geçirmek kvnizi rahatlatıyor olabilir.Bu kadar sorun yaratacak bir şekilde yaklaşmayın tabiki hesap sorar gibi ne işi demesi hoş değil fakat üslubu bu şekilde olabilir.

1. Benimkisi dert degil zaten sadece bunu burdaki hanimlarla paylasip fikir almak. 2. Zaten belirttim kv ile iyi anlastigimizi ama diger konularida okursaniz bu konularda beni ne derecede bunalttigini anlarsiniz. Ve ben bunu yapmamasi icin cözüm istedim arkadaslardan. Beni anlamiyorsanizda asosyallik gibi kelimeleri yazmadan yorum yazmamayi tercih edin lütfen. Ben fikir istedim körü körüne diger konularimida bilmeden asosyal damgasini yapistirmayi degil.
Ne cozumu yahu, kadini arayip ayar cekecek degiliz ya. Insanlari oldugu gibi kabul etmeyi ogrenin. Iste cozum. Not: asosyal bir hakaret vs degildir, anlamini bilmiyorsunuz galiba bu kadar icerlediginize gore. Bana hic sosyal yasami, hic kimseyle dialogu olmayan biri izlenimini veriyor her seyi sorun yapip, hic bir seyi kendileri halledemeyenler, ne yapayim... Bu da asosyallikle ilgili bir sey.

Anlamiyorum ya neden hala bu kadae gerideyizki? Eskidendi onlar zaman degismis,devir degismis. Azicik uyum saglasinlar. Hala yönetme cabasindalar. Yurdum kaynanasi yönetmeyle ugrasirken avrupanin göbegindeki kaynanalar dünyayi turlayip hayatlarini yasiyor bee ne ugrasirlar anlamam
Bkz: Annem ;)

Ne güzel sayiyo seviyo seni cagirmasaydi kızını oğlunu arasaydi gel diye sana da gelirsen gel gelmezsen gelme muamelesi yapsaydi sorun büyük olurdu.(misal ben ) esimi arar horoz yaptım gel yok dolma yaptım gel alt katindayiz cikarsam yerim çıkmazsak davet yok

Hepsi ayni maalesef, israr etmeden asla duramazlar. Benimkide yeni evliyken ( evlerimiz yurume mesafesinde) annene gittigim birgun telefonda bana nie haber vermedin dedi. Ben de esime haber verdim sana niye haber vereyim dedim. Sonra birdaha soramadi, baska bir zamanda bi dugun icin esimle gittik kiyafet aldik, diyorki beni de goturseydiniz, ben de dedim esim begendi anne sen ne alaka? Ondan sonra boyle seyleri demez oldu. Cok seviyorlar dunya onlarin etrafinda donsun, kimbilir kendileri k.valideden neler cektilerde bizede cektirmeye calisiyorlar ama yersennn tabi

Demin KV msj atti. Kizim yarin icliköfte yapicaz. Iyi dedim size kolay gelsin. Sonra tekrar yazdi sende gel iyi olur. Bende yazdim kacta ve kim icin yapicaksiniz? Bizim icin ve öglenden önce dedi. Bende yazdim öglenden önce malesef vaktim yok ancak cocuk öglen uykusundan uyandiginda vaktim olur. Sonra illa israr ediyor olsun gel cocugu burda uyut fln. Bende yazdim anne cocugun öglen uykusundan sonra vaktim var dedim cünkü ondan önce zamanim yok. Cocuk uyurken önemli islerim var. Sonra tamam diyor. Yahu neden bastan tamam demessinki? Niye üsteler durursun? Ben sana yardim etsem en fazla 10 dk cünkü 2,5 yasinda kücük cocugum var yani. Inanin bu ilk degil sürekli israr eder. Biyere gidecek olurum beni cagirir. Sonra söylerim gelemem cünkü planim var. Önemlimi degilse iptal etsene fln der. Isim var derim ne diye sorar. Sonra yapsan fln der. Ay sanane kadin ISIM VAR bunu anla artik. Ne yapmam gerek illa anlaman icin ya!!

Kadıncaz belki seni seviyor olamaz mı ? Senide yanında görmek istiyor hiç çağırmasa dicen bak beni istemiyor hiç bir yere davet etmiyor ! Gitmek istemiyorsun bir de kadını bozuyorsun Kv kötü niyet görmedim...Öz kızı gibi görmezse emin ol seni hiç bir yere davet etmez demek ki değer veriyor ! Ne Kv 'ler var neyse.

Al benden de o kadar o_O

benim öğrendiğim bazı ailelerde kültür böyle,
hani ısrar etmezse yanlış anlaşılırmış gibi, burada konu açanı da çok gördük, olmaz dedim ama bir kez ısrar etseydi kabul edecektim gibisinden.

kv niz de o türde olabilir, zamanla sizin durumunuza alışacağını düşünüyorum, o zamana kadar sabırla hayır demekten başka çözüm yok.

ay ben annemle daha beter anlaşamam :)
ama anne kutsal ona laf söylenmez, hıncımızı kv lerden alıyoruz ha ha :KK70:

yalnız bir konuda ısrar edilmesinden ben de hoşlanmam, yine de konunun kv lere özel açılmasından ben de pek hoşlanmadım.

Okurken kötü bir his almadım ben zaten kendinde aramız iyi demişsin, bana daha samimi olma çabası gibi geldi

İnsan ilişkileri çok zor aslında oda kendince çağırmasam belki oğluma annen beni çağırmadı diyecek diye endişeleniyo olabilir, böyle yapan insanlar var, bi yere çağırılsa gitmez ama çağırmazsan kıyameti koparır

Benim anneannemler dedeler böyledir evlerine gittiğinde sürekli birsey yemek zorundasın, ye kızım ye kızım sofraya gel tokum dersin gencsin sen açsındır yakarsın bin kere derler yani,sen yedikçe mutlu olurlar bu onlar için sevgi göstergesi, kötü niyet var mı yok,ha nedir kv seni temizliğe çağırır komşularına hizmet ettirmeye çağırır anlarım da kendi içlerinde keyif yapalım yiyelim içelim demişler seni de yanlarında istemişler benim anladığım

bu ısrar figanları isviçreli bilim adamları dahi çözemedi ki bilirsiniz boş işleri araştırmayı severler:D

Öğleden önce işini halledip çocuğu orda uyutabilirdin mantıklı bir seçenek, en baştan bugün full doluyum desen belki ısrar olmazdı ama çocuk uyandıktan sonra gelebilirim diyince muhabbet uzamıs

Back
X