Kv'mle başetme taktiklerimin bi kismi

Yazdiklarin cok guzel seyler. Esinin ve senin davranislarini takdir ediyorum dogrusu. Ama benim esim de senin esinin davrandigi gibi yani beni ezdirmeden bir seyler soyleyince esimin ailesi daha cok kinleniyorlar bana. Ben 2 aylik hamileyken cok fazla bulantim vardi. Esimle ailesine gitmistik. Ben uzaniyorum esim bana hizmet ediyor diye neler yaptilar inan.

Senin esinin ailesi masallah kotu insanlar degillermis ki sorun cikmiyor. Yoksa oglumuzu dolduruyor bize de diyebilirlerdi. Ben boyle dusunuyorum.

Huzurunuz bozulmasin masallah.

ben burda okuduğum her kaynanalı konuyu ciddiye bile alıyorum.öyle mesajlar yazılıyor ki bazen,kaynanaya deilde konuyu açan kişiye sinir oluyorum eee haliyle ben bile sinir oluyorsam o kaynana nasıl sinir olmasın..

ben her zaman diyorum iş kocada bitiyor.adam orta yolu bulamıyorsa tüm suç kaynanaya atılıyor.

misal kaynanamın yanından geçerken öhö öhö yaptı..eminimki içinden bana ölsede kurtulsam diye geçiyordur gibi saçma sapan şeyler yazılıyor.bizde soruyoruz ne alaka diye hemen çemkirme başlıyor sen benim neler yaşadığımı biliyormusun diye..

bide ne hikmetse kaynanalar ne kadar kötüyse,annelerde bi o kadar melek oluyor arkadaş.o annelerin gelinleri de neticede konu açıyor buraya

tabiii istisnalar hariç diyede eklemek istiyorum.

ha benim kaynanam çok mu mükemmel yooo,sorunlarımız varmı var ama aşılmıycak kadar mı hayır deil.benim rahmetli annem çok iyi bir anneydi,çok mükemmel bi kaynanamıydı yoo deildi..

anlıycamız kimse dört dörtlük deildir..mutlu olmak istiyorsak karşımızdaki insanın sadece kötü yönlerini düşünmüycez...

ve son olarak hepimiz bir gün KAYNANA olucaz..

canım taktiklerin çok güzel elbet faydası büyüktür ama en büyük etken bana göre eşinin laftan sözden anlayan bir erkek olması,senin şansın burada başlıyor

Iyı guzel hosta

ben bazı seylerı abarttıgını dusunuyorum anlatırken .. kusura bakma valla

bana göre evlilikler 3. kişiler nedeniyle bitmez,sadece öyle düşünmek işimize geliyor

KıRIcı olmamakta her zaman fayda var....Benim de neredeyse bütün eşyalarım ben görülmeden alındı... ..Sonuçta onları kullanıcak olan benim değil mi...??? Bur da çok çok büyük haksızlığa uğradım ama yine de sustum....Kv lerle asla aramın bozulmasına müsade etmedim..Ve de hepgözlerinde CAN , İYİ gelin oldum...
Ama eşime susmadım , bana haksızlık yapıldığını daima vurguladım...Yine de Allah aRAMIZI HİÇ BOZMASIn ben onların hep İyi gelinleri olayım...

bana göre evlilikler 3. kişiler nedeniyle bitmez,sadece öyle düşünmek işimize geliyor

bak mesela eşim ablalarına ve annesine beni ne kadar çok sevdiğini,ne kadar mutlu olduğumuzu kendini çok şanslı bir insan olarak hissettiğini anlatırmış..ben bunları görümcelerimden ve kayınvallidemden ara ara duyarım(konu nasıl sevgimize geliyor orası muaamma)

şimdi bu anne ve abla zaten kardeşini seviyorsa,kardeşini mutlu eden bu insanıda sever ha sevmiyorsada kardeşini huzursuz edicek şeyleri o geline yansıtmaz dimi mantıklı düşünürsek..

ben sürekli eşimle kavga etsem,adamın ömrünü yesem bitirsem,anasını,babasını,bacısını atsam tutsam bu adam beni sevmez ee haliyle mutsuzluğunu gider ailesiyle paylaşır, paylaşmasada yansıtır..ben bi anne olarak evladımı mutsuz eden adamı sevmem arkadaş.
sonra gelsin kaynana-gelin savaşı

yine yine tekrar ediyorum istisnalar hariç..

Bende sana katılıyorum arkadaşım. Ben kendimi övmek için söylemiyorum ama gerçekten çok iyiydim sevgiliyken eşimin ailesine karşı. Onlar da bana iyiydi Allah için. Ta ki nişanlıyken eşimle bir tartışmamıza kadar. Neler duydum neler işittim. Anne kapadı abla aradı vs..
Çok ağladım, çok kinlendim. Dua ettim hep. Adlarına üzüldüm. Davranışlarımı kontrol etmeye çabaladım, elimden geleni yaptım ama olmadı. Eşim onları uyardığında bile ben kabahatli oldum. Demek ki sevmiyorlar beni. E sevmeyene de zorla sevdirecek değilim. Benim zaten kv hakkında yazılarım var daha öncesinden. O nedenle artık bıraktım zamana. Allah büyük.

Kimsenin baskalari yuzunden evlilikleri bitmesin istiyorum.elbette cok kotu ya da cok iyi kv lerde var.ama biz elimizden gelenin en iyisini yapalim.hem uzulmemis oluruz hemde eslerimizi kaybetmemis.

bende tam böyle bir konuyu açmayı düşünürken senin konunu gördüm.ne kadar çok kayın validesi, görümcesi, eltisiyle sorun yaşayanlar var.neb 5 yıllık evliyim allaha şükür hiç böyle sorunlarım olmadı hemde altlı üstlü oturuyorum.bence herşey karşılıkılı saygıda bitiyor.insan herşeyden önce kayınvalidesine eşine olan sevgisinden dolayı eşinin annesi olmasından dolayı savgı duymalı sevmeli ve ona göre davranmalı.tabiki kayınvalidede öyle olmalı.gerçekten bazıları bu kategoriye girmezler ve kötü kayınvalide dediklerimizdendir. ama herkezin böyle olduğuna inanmıyorum.nasıl kemdi annemiz bizim herşeyimize karışıyor hiç bir şey söylemiyoruz olağan karşılıyoruz ama kayınvalide birşey desin onu büyüttükçe büyütüyoruz. bilmiyorum belki beni yargılayacak olanlar vardır ama onların penceresinden de bakmak lazım diye düşünüyorum ben

cok fazla taktıkcısınız sevmedım bunları.bır nevı kocanıza ıyı gorunmek ıcın oyun oynuyorsunuz.kendınız gıbı olmayı deneyın.bı gun mecbur kalabılırsınız buna

uzaktan insanların neler yaşadıgını bilmeden bir iki akılsızın kelimesi ile genelleme konuşmanız oldukça absürt!tuhaf!ve luzumsuz!
COK VE BOŞ konuşmuşsunuz VESSELAM....

Rengarenk iyi gorunmek icin oyun oynamiyorum yanlis anladiniz. Ben zaten iyiyim. Ama ne kadar iyi olursam olayim sorunlar cikicagni bildgm icin ustumdeki yuku esime verdim sadece. Ailesine karsi bi fesatligim yok. Sadece ailesiyle bizim aramizdaki dengeyi kurmak ve iki tarafinda uzulmemesi icin bi yol bu :)

cok dogru kendımden örnek verıcem 8 senelik evlıyım eşimle tek tartısmamız buyuk denılecek 2. çocuk yüzünden olmustur.. cok mutluyuz eşim bi melektir.. eşimin ailesinden tek görümcemle görüşürüm cok ta severim kendısını

bize gelı gider ne kadar mutlu oldugumuzu annesine anlatınca, kaynanam onlar cok mutlu ben kötü oldugumla kaldım. yanlıs yaptım, torunumu göremiyorum mutluluklarına ortak olamadım dıye aglıyormus..

seneler sonra görümcemin nişanı için gittim onlara, utancımdan bakamıyorum yüzüne dedi

ben eşimle mutluyum olan ona oldu.. ama evligimiz kötü gitseydi başıma kimbilir neler gelicekti

uzaktan insanların neler yaşadıgını bilmeden bir iki akılsızın kelimesi ile genelleme konuşmanız oldukça absürt!tuhaf!ve luzumsuz!
COK VE BOŞ konuşmuşsunuz VESSELAM....

bir gelin olarak,çevremde fazlasıyla yenge,elti,görümce var düşündüklerimi ve gördüklerimi yazmamım neresi absürd geldi anlayamadım..

ki istisnalar hariç dedim..

bana absürd demişsiniz ama çok BOŞ ve LüMUNSUZ yazmışsınız VESSALAM..

açıkcası ben burada seni marifetli görmedim arabanın ön koltuğuna ait olay dışında. tamamen eşinin marifleri ve dengeyi koruması konusunda doğa üstü gücü. yani bir erkeğe istediğin kadar taktik ver içinde olmayınca olmuyor, istersen hipnoz et..
kaldı ki 10 tane kız yanında senin yardım etmen meselesi için eşinin demiş olduklarını sen önceden ona fısıldayamayacağına göre eşinden kaynaklı güzellikler tamamen bence..

allah mutluluğunuz bozmasın diyorum

eşinle mutlu olduktan sonra,eşin arkanda olduktan sonra, anne ne kadar kötü olursa olsun aranızı en fazla gerer ama ayıramaz..

hemen çemkiren insanlar çıkıyor,sen benim neler yaşadığımı nerden biliyorsun diyor...

bende diyorum ki iş KOCADA bitiyor arkadaş...

gelinler her zaman haklıdır,bilmiyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…