Burda yazilanlari okudukca cok uzuluyorum kizlar gercekten.kv gorumce olaylari biz kadinlari yipratan ewlilikleri bitiren en onemli etken. Bir insan oglunun yuvasini dagitmaya nasil bu kadar istekli olabilir ? Benim kv mle aramda bugune kadar asla bi kavga olmadi.gelinligimi,tacimi,bebek esyalarini kendi secme ve kendi evimiz varken zirt pirt gelin bizimle oturun demesinin disinda ona deli gibi kizmisligim yokturBitmeyen anlayis konusuna bakmissinizdir.esim cok cok iyidir.ama sonucta kendi ailesi.ilk yaptigim dogru asla ailesini kotulemedim.biz cok parasiz dustugumuz zaman yine bizimle yasayin dmslerdi.biz cift olarak evde deli deli gulusup,cock gibi hareket etmeyi arkadaslarimizla sofralar kurup film partileri yapmayi cok severiz.oncelikle benim dgl esimin hassas oldugu yerleri vurguladim. Esime tatli bir uslupla olmasi gereken evlilik versiyonunu anlattim daha evlenmeden once.boylelikle ailesi bi ayip yaptgi zaman ben degil o konustu.ben konussam ailesine batardim,ama ogullarina asla kin besleyemezlerdi.bu yuzden bitanecik aşkima butun taktikleri aşiladim. Tabi bu sirada ben saf disi kalmadim. Annemde annem,babamda babam.benim guzel annem nasilmis bugun bakalim. Dizine yatarim annemin,babamin yanaklarini sikarim.arabanin on koltugu hep annemindir.sultanlarindir bu on koltuk derim.ben oyle yaptikca benimle rekabette hissetmez kendini. Tabi buna ragmen yinede beni uzerler.tabi uzulmeme firsat kalmaz.cunku esim napmasi gerektgni bilir.hamileyken ve 10 tane kiz varken bana yardim et misafir gelince yetisemem ben denir bana.ki ben asla oturmam ayip dnen bisey var.ben gulumseyerek bakarim.o sirada esim anne burda 10 tane kiz olucak buna ragmen hala yoruluyosan ben yardim ederim.guzel annemiz kiziyla otursun yeteri kadar yuku var zaten der.annesi sen ne zamandan beri ev islerine yardim eder oldun der.o da biz evlilgmzn basindan beri her isi ortaklasa yapiyoruz der. Bize tasinin dendgi zaman ev ev ustune olmaz der esim. Besigin parasini ben vericem ben seceyim diyen kv ye yine ben bisey demem.esim cikar parasini veren secicekse biz alalim annem der. Cunku bu x'min ilk kizi heves ettigi biseyler olabilir onu uzmek istemeyiz dimi der. Kizlar boyle oldukca inan ne ben ne onlar uzuluyo.bizim haytaya bak sen ne kiymetli karisi var denilip gulunuyo.ama ben cevap versem elin kizina bak papuc gibh dil var dicekler. Iste bu yuzden esimi sikmadan nasil bas edilcegni ogrettim. Annelerinden cikariz hic bi gerilim olmamistir,cunku hep ben susmus sadece sevgi gostermisimdir.ve ben -iste benim karim- olurum.opucukleri ben kaparim.:) kizlar sizi opuyorum.nlur akilli olalim ve aşklarimizin bitmesine musade etmeyelim.
bana göre evlilikler 3. kişiler nedeniyle bitmez,sadece öyle düşünmek işimize geliyor
Yazdiklarin cok guzel seyler. Esinin ve senin davranislarini takdir ediyorum dogrusu. Ama benim esim de senin esinin davrandigi gibi yani beni ezdirmeden bir seyler soyleyince esimin ailesi daha cok kinleniyorlar bana. Ben 2 aylik hamileyken cok fazla bulantim vardi. Esimle ailesine gitmistik. Ben uzaniyorum esim bana hizmet ediyor diye neler yaptilar inan.
Senin esinin ailesi masallah kotu insanlar degillermis ki sorun cikmiyor. Yoksa oglumuzu dolduruyor bize de diyebilirlerdi. Ben boyle dusunuyorum.
Huzurunuz bozulmasin masallah.
ben burda okuduğum her kaynanalı konuyu ciddiye bile alıyorum.öyle mesajlar yazılıyor ki bazen,kaynanaya deilde konuyu açan kişiye sinir oluyorum eee haliyle ben bile sinir oluyorsam o kaynana nasıl sinir olmasın..
ben her zaman diyorum iş kocada bitiyor.adam orta yolu bulamıyorsa tüm suç kaynanaya atılıyor.
misal kaynanamın yanından geçerken öhö öhö yaptı..eminimki içinden bana ölsede kurtulsam diye geçiyordur gibi saçma sapan şeyler yazılıyor.bizde soruyoruz ne alaka diye hemen çemkirme başlıyor sen benim neler yaşadığımı biliyormusun diye..
bide ne hikmetse kaynanalar ne kadar kötüyse,annelerde bi o kadar melek oluyor arkadaş.o annelerin gelinleri de neticede konu açıyor buraya
tabiii istisnalar hariç diyede eklemek istiyorum.
ha benim kaynanam çok mu mükemmel yooo,sorunlarımız varmı var ama aşılmıycak kadar mı hayır deil.benim rahmetli annem çok iyi bir anneydi,çok mükemmel bi kaynanamıydı yoo deildi..
anlıycamız kimse dört dörtlük deildir..mutlu olmak istiyorsak karşımızdaki insanın sadece kötü yönlerini düşünmüycez...
ve son olarak hepimiz bir gün KAYNANA olucaz..
bak mesela eşim ablalarına ve annesine beni ne kadar çok sevdiğini,ne kadar mutlu olduğumuzu kendini çok şanslı bir insan olarak hissettiğini anlatırmış..ben bunları görümcelerimden ve kayınvallidemden ara ara duyarım(konu nasıl sevgimize geliyor orası muaamma)
şimdi bu anne ve abla zaten kardeşini seviyorsa,kardeşini mutlu eden bu insanıda sever ha sevmiyorsada kardeşini huzursuz edicek şeyleri o geline yansıtmaz dimi mantıklı düşünürsek..
ben sürekli eşimle kavga etsem,adamın ömrünü yesem bitirsem,anasını,babasını,bacısını atsam tutsam bu adam beni sevmez ee haliyle mutsuzluğunu gider ailesiyle paylaşır, paylaşmasada yansıtır..ben bi anne olarak evladımı mutsuz eden adamı sevmem arkadaş.
sonra gelsin kaynana-gelin savaşı
yine yine tekrar ediyorum istisnalar hariç..
uzaktan insanların neler yaşadıgını bilmeden bir iki akılsızın kelimesi ile genelleme konuşmanız oldukça absürt!tuhaf!ve luzumsuz!
COK VE BOŞ konuşmuşsunuz VESSELAM....
Burda yazilanlari okudukca cok uzuluyorum kizlar gercekten.kv gorumce olaylari biz kadinlari yipratan ewlilikleri bitiren en onemli etken. Bir insan oglunun yuvasini dagitmaya nasil bu kadar istekli olabilir ? Benim kv mle aramda bugune kadar asla bi kavga olmadi.gelinligimi,tacimi,bebek esyalarini kendi secme ve kendi evimiz varken zirt pirt gelin bizimle oturun demesinin disinda ona deli gibi kizmisligim yokturBitmeyen anlayis konusuna bakmissinizdir.esim cok cok iyidir.ama sonucta kendi ailesi.ilk yaptigim dogru asla ailesini kotulemedim.biz cok parasiz dustugumuz zaman yine bizimle yasayin dmslerdi.biz cift olarak evde deli deli gulusup,cock gibi hareket etmeyi arkadaslarimizla sofralar kurup film partileri yapmayi cok severiz.oncelikle benim dgl esimin hassas oldugu yerleri vurguladim. Esime tatli bir uslupla olmasi gereken evlilik versiyonunu anlattim daha evlenmeden once.boylelikle ailesi bi ayip yaptgi zaman ben degil o konustu.ben konussam ailesine batardim,ama ogullarina asla kin besleyemezlerdi.bu yuzden bitanecik aşkima butun taktikleri aşiladim. Tabi bu sirada ben saf disi kalmadim. Annemde annem,babamda babam.benim guzel annem nasilmis bugun bakalim. Dizine yatarim annemin,babamin yanaklarini sikarim.arabanin on koltugu hep annemindir.sultanlarindir bu on koltuk derim.ben oyle yaptikca benimle rekabette hissetmez kendini. Tabi buna ragmen yinede beni uzerler.tabi uzulmeme firsat kalmaz.cunku esim napmasi gerektgni bilir.hamileyken ve 10 tane kiz varken bana yardim et misafir gelince yetisemem ben denir bana.ki ben asla oturmam ayip dnen bisey var.ben gulumseyerek bakarim.o sirada esim anne burda 10 tane kiz olucak buna ragmen hala yoruluyosan ben yardim ederim.guzel annemiz kiziyla otursun yeteri kadar yuku var zaten der.annesi sen ne zamandan beri ev islerine yardim eder oldun der.o da biz evlilgmzn basindan beri her isi ortaklasa yapiyoruz der. Bize tasinin dendgi zaman ev ev ustune olmaz der esim. Besigin parasini ben vericem ben seceyim diyen kv ye yine ben bisey demem.esim cikar parasini veren secicekse biz alalim annem der. Cunku bu x'min ilk kizi heves ettigi biseyler olabilir onu uzmek istemeyiz dimi der. Kizlar boyle oldukca inan ne ben ne onlar uzuluyo.bizim haytaya bak sen ne kiymetli karisi var denilip gulunuyo.ama ben cevap versem elin kizina bak papuc gibh dil var dicekler. Iste bu yuzden esimi sikmadan nasil bas edilcegni ogrettim. Annelerinden cikariz hic bi gerilim olmamistir,cunku hep ben susmus sadece sevgi gostermisimdir.ve ben -iste benim karim- olurum.opucukleri ben kaparim.:) kizlar sizi opuyorum.nlur akilli olalim ve aşklarimizin bitmesine musade etmeyelim.
cok dogru kendımden örnek verıcem 8 senelik evlıyım eşimle tek tartısmamız buyuk denılecek 2. çocuk yüzünden olmustur.. cok mutluyuz eşim bi melektir.. eşimin ailesinden tek görümcemle görüşürüm cok ta severim kendısını
bize gelı gider ne kadar mutlu oldugumuzu annesine anlatınca, kaynanam onlar cok mutlu ben kötü oldugumla kaldım. yanlıs yaptım, torunumu göremiyorum mutluluklarına ortak olamadım dıye aglıyormus..
seneler sonra görümcemin nişanı için gittim onlara, utancımdan bakamıyorum yüzüne dedi
ben eşimle mutluyum olan ona oldu.. ama evligimiz kötü gitseydi başıma kimbilir neler gelicekti
bir gelin olarak,çevremde fazlasıyla yenge,elti,görümce var düşündüklerimi ve gördüklerimi yazmamım neresi absürd geldi anlayamadım..
ki istisnalar hariç dedim..
bana absürd demişsiniz ama çok BOŞ ve LüMUNSUZ yazmışsınız VESSALAM..
Iyı guzel hosta
ben bazı seylerı abarttıgını dusunuyorum anlatırken .. kusura bakma valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?