Kv'mle başetme taktiklerimin bi kismi

şimdi gelinim haklıyım
ilerde hem kaynana,hem gelin olucam o zaman haklı,yok ya haksız mı olcam dur bi kafam karıştı:84::84:

hımmm bir düşünelim.şimdi gelinler hep haklı ya,haklı olmaya alışacaklar.kaynana olunca da haklılıkları devam edecek

pardon ama şimdiki gelinler kaynana olunca hiç kaynanalık yapmayacaklar.gelinlerine kul köle olacaklar.gelin ne yaparsa,ne derse haklısın diyecekler.haliyle sorun yaşamayacaklar

taktikler gayet hoş ama ben niye k.validemle başa çıkmak için taktik uygulayayım ki,o benimle başa çıkmak için taktik bulsun

bence sen zaten eşinin ailesini seviyorsun,o yüzden de bu davranışları yapıyorsun.ama görüyoruz ki tabiri caizse k.validesi canım dese canın çıksın diyecek insanlar var..o yüzden arada sevgi ve saygı olmadıktan sonra hiçbir taktiğin işe yaramayacağını düşünüyorum.

yazdıklarını bir kısmı bana uymasa da eşini de takdir ettim.dengeyi kurmayı başarmış.önemli olan da bu zaten.

Son düzenleme:
Ailesini eşinize kötülememeniz çok güzel bir davranış.Ama şöyle bir durumda var sizin eşiniz anlayışlı,hamd olsun benim eşimde böyledir ama maalesef çoğu bayanın kocası böyle değil.Hamile haliyle git anneme yardım et diyen koca bile var.

Allah herkese huzur versin canlarim.kimi kv yle dertli kimininde benim gibi pskolojik sorunlari var. Konu sapmasin. Cok cok kotu kvler var ve ben o arkadaslara cok dua ediyorum. Ama iyilerde cok. Eslerimiz dengeyi kurabilse mutlu olcaz kizlar.

cok fazla taktıkcısınız sevmedım bunları.bır nevı kocanıza ıyı gorunmek ıcın oyun oynuyorsunuz.kendınız gıbı olmayı deneyın.bı gun mecbur kalabılırsınız buna

ben eger olursa bı sorun kendım halletmeyı severım
kocamı karıstırmam
kocama bıdı bıdı yapmam , yaparsam zaten onun gozunde baska turlu bı hal alırım dıye dusunurum
sorun yasamadık pek yasayacagız gıbıde durmuyor cünkü kocamın ailesi elbette cok degerlıler kendı aılem gıbı hr zaman onumuzde arkamızda olmalarını ısterım kaybetmek ıstemem ama ;
zaten ben kendı bıldıgımı yaparım ıstedıgım gıbı gıyınır ıstedıgım gıbı konusur ıstedıgım kısılerle arkadaslık ederım kocamında bılgısı dahılınde
onun dısında kayınvalıdemın soyledıgı seyler cokta tın , o sebebten zaten uygulamadgıım ıcın uygulamayacagım ıcınde kayınvalıdem oyle dedı ay elbısemı kısa buldu yok onu o renk almauyın(misal eve alınacak bişey) veya eve sundan almayın demesini takmıyorum cunku buna o karar veremez buyutmemek gerek

bazısı cok buyutuyor sankı her dedıklerını yapıyormus gıbı

haklısın canım doğru yoldan gidiyorsun, ama kocanın tutumuda çok önemli, dolduruşa gelip eşine patlamamalı.

kusura bakmayın ama bende aynı şeyi düşündüm hissettim :/

o zaten yeterınce yuk tasıyor kelımesı benı benden aldı .. yok zaten o kadar ınce erkek varas ben ıstemem ben maco severım
benı anlamıssın karakartal

Son düzenleyen: Moderatör:
haklısın canım doğru yoldan gidiyorsun, ama kocanın tutumuda çok önemli, dolduruşa gelip eşine patlamamalı.

bak ıste ona bısey dıyemeyecegım yapabılırde eger ben ona annesıyle ılgılı bıdı bıdı yaparsam bı yaktınlıgı olur
ama yapmadıgım ıcın cokta ıhtmal vermıyorum
mesela bı telefon mevzusu vardı 3-4 gun aramamısım
esımde neden armaıyorsun alarm kur ara fılan dedı
benım esım zaten maco :) yanı konusması boyle sert
umursamadım alarmda kurmadım arıyorum yıne eskı duzende
cok cıddı sorunlar yasayacagımızı sanmıyorum hatta benden sonra gelen gelınlerden bıle daha degerlı olucam ee ne de olsa ılk gozagrısıyım :)))

ama otkeı gelınlere eskı avıze cart curt vermeye kalkarsa evıne yenıleyıp onun kafasıan sokarlar o avızeyı

saka yapıyorum

Biraz suyum fazla oldugu icin sorunlar yasadim ve bebegim asagida.bu yuzden ewet yukum fazla. Madem abarttgmi dusunuyosunuz gulun gecin bu kadar basit.

sen çıt kırıldım duruon maço adam sevion demek :)
evet fırsat verilmemeli o tarz şeylerin olmasına, herşey karşılıklı aslında.
İnşallahda yaşamazsınız canım.

bu anlattığın kayınvalıdenın baş edilcek bi tarafı yok ustelık taktıklık hiç bi tarafı yok senın kendını yormana bıle gerek yok çünkü kocan akıllı çok şükür

ama kocan da annecı olsa o zaman görürdük bu taktıklerı..

bence şanslısın senden kaynaklı değil yanı kocan olması gerektığı gıbı davranıyor.

canim sakin bana kirilma ama burada senin gelistirebildigin super bir taktik falan yok sadece sanslisin esin anlayisli ve aileside oyle yoksa inan bana agziyla kus tuttugu halde yaranamayan cok gelin gordum ve hatta burda da okudum en temel ozgurlugunu kisitlayan insanlar var gelinlerinin ve ailesinin hatali oldugu bunu bildigi halde ailem de ailem diye aciktan karisinin hakkini yiyip ezdiren damatlarda gordum ve hatta burda da okudum fakat elbetteki senin yasadiklarin hos ve guzel seyler insallah hep oyle de gider bende bizzat iyilik yap iyilik bul hersey karsilikli felsefesiyle hareket ettim ve hamdolsun hic sorun yasamadim esimin ailesiyle ama tabii ki bu da benim sansimdi cunku gercekten benimde esimin ailesi anlayisli insanlardi kisacasi canim hersey karsindaki insanla alakali kimse gormek istemeyen kadar kor degildir senin saf iyiniyetini kotu de gorebilir isterse yada hatalarini mazur gorebilir keske dedigin gibi her daim her kisiye isleyebilecek taktikler var olsaydi ne kadar kolay olurdu hayat...

ayrıca kayınvalıdenın dızıne yatmak kayınpederın yanağını sıkmakta hıç samımı değil...

sultan demeler falan fazla bence.
fazla kasmışsın kendını bunları yapmasanda kocan senı ezdırmez, taktık yapıcam dıye yapmacık olma, sen farketmezsın de karşındakı anlayabılır sonuçta.

bence sen çok akıllı(taktik yapmak anlamında)değilsin kv.ler iyi..
yoksa eşin yanında yokken ''oğluma bu akılları hep sen veriyosun dimi ferhunde''diyebilirdi..

Herkes yanlis anliyo ama benim sadece susmam taktik.soyledikleri we yaptklari karsisinda esimin cewap wermesi. Annem yok.bu yuzden anne sewgisini onunla gidermeye calisiyorum. Ama yazmadgm kirici seyler yaptiklari icin boyle bisey gelistirdim.dizine yatmam sdce anne sevkati bulmak istememdendi. Burdaki taktik herseye susmam. Ama sevgilerini istemem ise sevkat ihtiyacimdan

sen çıt kırıldım duruon maço adam sevion demek :)
evet fırsat verilmemeli o tarz şeylerin olmasına, herşey karşılıklı aslında.
İnşallahda yaşamazsınız canım.

kız sen bana bakma ben ne fenayımm
adam yumusak olsa yuları parmagıma dolar havaya atıp atıp tutarım arada tutmam onu :))
boylesı ıyı yaw
ınsallah amın canım
koca demısken ben kocamı ozleıdm galıba ya :S

İş her zaman kocada biter. Bunu bilir bunu söylerim.
İşe yarayan sizin taktikleriniz değil, eşinizin davranışları.
Ben de çok sorunlar yaşadım eşimin annesiyle.
Ne zaman eşim olaya el attı, annesi o zaman değişti.
Şimdi eltime emir cümleleriyle konuşur, bana rica cümleleriyle. Eltime yaptıklarının birini bile bana yapamaz artık. İnanın abartmıyorum.
Halbuki eltim dünya iyisi birisidir. Benden çok çok iyidir. Ama kız ne yapsa yaranamaz. Çünkü kocası sesini çıkarmaz. Onu bile eşim koruyor annesinden.
Haa beni çok mu sevdiğinden. Hayır zerre sevmez iyi bilirim.
Değişen sadece eşim.
Karşınızdaki en fettan kaynana bile olsa, eşiniz müsade ettiği ölçüde zarar verebilir size.

way cadıya bak sen :)
kendini de eleştirirmiş :)
ara kıss kocasını o zaman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…