şimdi gelinim haklıyım
ilerde hem kaynana,hem gelin olucam o zaman haklı,yok ya haksız mı olcam dur bi kafam karıştı:84::84:
şimdi gelinim haklıyım
ilerde hem kaynana,hem gelin olucam o zaman haklı,yok ya haksız mı olcam dur bi kafam karıştı:84::84:
cok fazla taktıkcısınız sevmedım bunları.bır nevı kocanıza ıyı gorunmek ıcın oyun oynuyorsunuz.kendınız gıbı olmayı deneyın.bı gun mecbur kalabılırsınız buna
ben eger olursa bı sorun kendım halletmeyı severım
kocamı karıstırmam
kocama bıdı bıdı yapmam , yaparsam zaten onun gozunde baska turlu bı hal alırım dıye dusunurum
sorun yasamadık pek yasayacagız gıbıde durmuyor cünkü kocamın ailesi elbette cok degerlıler kendı aılem gıbı hr zaman onumuzde arkamızda olmalarını ısterım kaybetmek ıstemem ama ;
zaten ben kendı bıldıgımı yaparım ıstedıgım gıbı gıyınır ıstedıgım gıbı konusur ıstedıgım kısılerle arkadaslık ederım kocamında bılgısı dahılınde
onun dısında kayınvalıdemın soyledıgı seyler cokta tın , o sebebten zaten uygulamadgıım ıcın uygulamayacagım ıcınde kayınvalıdem oyle dedı ay elbısemı kısa buldu yok onu o renk almauyın(misal eve alınacak bişey) veya eve sundan almayın demesini takmıyorum cunku buna o karar veremez buyutmemek gerek
bazısı cok buyutuyor sankı her dedıklerını yapıyormus gıbı
kusura bakmayın ama bende aynı şeyi düşündüm hissettim :/
haklısın canım doğru yoldan gidiyorsun, ama kocanın tutumuda çok önemli, dolduruşa gelip eşine patlamamalı.
bak ıste ona bısey dıyemeyecegım yapabılırde eger ben ona annesıyle ılgılı bıdı bıdı yaparsam bı yaktınlıgı olur
ama yapmadıgım ıcın cokta ıhtmal vermıyorum
mesela bı telefon mevzusu vardı 3-4 gun aramamısım
esımde neden armaıyorsun alarm kur ara fılan dedı
benım esım zaten maco :) yanı konusması boyle sert
umursamadım alarmda kurmadım arıyorum yıne eskı duzende
cok cıddı sorunlar yasayacagımızı sanmıyorum hatta benden sonra gelen gelınlerden bıle daha degerlı olucam ee ne de olsa ılk gozagrısıyım :)))
ama otkeı gelınlere eskı avıze cart curt vermeye kalkarsa evıne yenıleyıp onun kafasıan sokarlar o avızeyı
saka yapıyorum
sen çıt kırıldım duruon maço adam sevion demek :)
evet fırsat verilmemeli o tarz şeylerin olmasına, herşey karşılıklı aslında.
İnşallahda yaşamazsınız canım.
kız sen bana bakma ben ne fenayımm
adam yumusak olsa yuları parmagıma dolar havaya atıp atıp tutarım arada tutmam onu :))
boylesı ıyı yaw
ınsallah amın canım
koca demısken ben kocamı ozleıdm galıba ya :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?