İş her zaman kocada biter. Bunu bilir bunu söylerim.
İşe yarayan sizin taktikleriniz değil, eşinizin davranışları.
Ben de çok sorunlar yaşadım eşimin annesiyle.
Ne zaman eşim olaya el attı, annesi o zaman değişti.
Şimdi eltime emir cümleleriyle konuşur, bana rica cümleleriyle. Eltime yaptıklarının birini bile bana yapamaz artık. İnanın abartmıyorum.
Halbuki eltim dünya iyisi birisidir. Benden çok çok iyidir. Ama kız ne yapsa yaranamaz. Çünkü kocası sesini çıkarmaz. Onu bile eşim koruyor annesinden.
Haa beni çok mu sevdiğinden. Hayır zerre sevmez iyi bilirim.
Değişen sadece eşim.
Karşınızdaki en fettan kaynana bile olsa, eşiniz müsade ettiği ölçüde zarar verebilir size.
way cadıya bak sen :)
kendini de eleştirirmiş :)
ara kıss kocasını o zaman:)
benım kocam masaya yumrugunu vurdumu , ekmek zıplar benım agzıma gırer fılan :))
benım abım bıraz yengemle annem arasında klamamak ıcın araya gırıyor bu ara
annemde cok uzuluyor zannedıyorkı yengem soyletıyor tabı gercegı bılemeyız
o sbebeten esımın karısmasını ıstemem
ben kendım hallederım dıyorum
kasınmıyorumdur ınsallh
Normalde kvmle ayni sehirdeydik.fakat is dolayisiyla buraya yeni tasindik.kimseyi tanimiyorum burda. Gecen gun kvm aradi ve sakin bana guvenme dogum icin ha yardima gelemicem dedi. Benim annem olmadgi icin kalakaldim tabi.ii sey diye kekeledim gozlerim doldu. Sonucta ben dogururkende bin kisi yoktu yanimda dedi.peki dedim kapadik. Esim noldu dedi.annen gelemicekmis doguma dedim.torundan onemli olan neymis ver bakayim sorayim dedi. Yok yok kesin surpriz yapicak arama dedim ama icim gitti benim. Dogumda esimden baska kimsenin olmicak olmasi beni mahvetti
Normalde kvmle ayni sehirdeydik.fakat is dolayisiyla buraya yeni tasindik.kimseyi tanimiyorum burda. Gecen gun kvm aradi ve sakin bana guvenme dogum icin ha yardima gelemicem dedi. Benim annem olmadgi icin kalakaldim tabi.ii sey diye kekeledim gozlerim doldu. Sonucta ben dogururkende bin kisi yoktu yanimda dedi.peki dedim kapadik. Esim noldu dedi.annen gelemicekmis doguma dedim.torundan onemli olan neymis ver bakayim sorayim dedi. Yok yok kesin surpriz yapicak arama dedim ama icim gitti benim. Dogumda esimden baska kimsenin olmicak olmasi beni mahvetti
benım kocam masaya yumrugunu vurdumu , ekmek zıplar benım agzıma gırer fılan :))
benım abım bıraz yengemle annem arasında klamamak ıcın araya gırıyor bu ara
annemde cok uzuluyor zannedıyorkı yengem soyletıyor tabı gercegı bılemeyız
o sbebeten esımın karısmasını ıstemem
ben kendım hallederım dıyorum
kasınmıyorumdur ınsallh
Illa ki gelirlerde ne zaman. Babam erkek kardesim ve esim. 3 tane erkekle ben. Ne emzirmeyi gostercek biri var ne baska bisey. Surpriz yapcgni sanmiyorum esimi rahatlatmak istedim sadece. Hayir bide duygusalim aglamaktan bska bisey yapamiyorum. Anne demek cok ozel bisey. Hayatimin bu aninda esimin annesine ihtiyacim var gbi hissettim. Uzgunum
süper yorum...dahada söze gerek yokayrıca kayınvalıdenın dızıne yatmak kayınpederın yanağını sıkmakta hıç samımı değil...
sultan demeler falan fazla bence.
fazla kasmışsın kendını bunları yapmasanda kocan senı ezdırmez, taktık yapıcam dıye yapmacık olma, sen farketmezsın de karşındakı anlayabılır sonuçta.
o zaten yeterınce yuk tasıyor kelımesı benı benden aldı .. yok zaten o kadar ınce erkek varas ben ıstemem ben maco severım
benı anlamıssın karakartal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?