Kv'mle başetme taktiklerimin bi kismi

kesinlikle iş kocada biter haklısınız. Eşinin ailesi iyi eş kötü çıkar ona bişey denmez,
ama etrafa karşı karsını savunmak kocaya düşer.

way cadıya bak sen :)
kendini de eleştirirmiş :)
ara kıss kocasını o zaman:)

benım kocam masaya yumrugunu vurdumu , ekmek zıplar benım agzıma gırer fılan :))
benım abım bıraz yengemle annem arasında klamamak ıcın araya gırıyor bu ara
annemde cok uzuluyor zannedıyorkı yengem soyletıyor tabı gercegı bılemeyız
o sbebeten esımın karısmasını ıstemem
ben kendım hallederım dıyorum
kasınmıyorumdur ınsallh

kaşınma kaşınma :) allah hep iyi gün göstersin.
Bizimde analarımız kv de, empati yapmak lazım kendi anamıza kıyamıyorsak oda bi adana ii yada kötü :S
Kv delerde başka kapıda kızları olduğunu düşünüp geline öyle davransa ii olcak da: )

Normalde kvmle ayni sehirdeydik.fakat is dolayisiyla buraya yeni tasindik.kimseyi tanimiyorum burda. Gecen gun kvm aradi ve sakin bana guvenme dogum icin ha yardima gelemicem dedi. Benim annem olmadgi icin kalakaldim tabi.ii sey diye kekeledim gozlerim doldu. Sonucta ben dogururkende bin kisi yoktu yanimda dedi.peki dedim kapadik. Esim noldu dedi.annen gelemicekmis doguma dedim.torundan onemli olan neymis ver bakayim sorayim dedi. Yok yok kesin surpriz yapicak arama dedim ama icim gitti benim. Dogumda esimden baska kimsenin olmicak olmasi beni mahvetti

o kadarda degıll
ıllada gelırler
ha gelmezsede sorun etme
sımdı hersey cok kolay bakabılırsın bebegınede
esınde sana bakacak gıbı ..

acaba gerçekten süpriz mi yapıcak
gelmese de üzme sen kendini iş başa düşünce insan herşeyin üstesinden gelebiliyor
eşinin de yardımıyla halledersiniz

Ben de senin gibi düşünüyorum konunun muhatabı birinci derecede kimse onunla direk temasta bulunmak en güzeli. Sonuçta ben yeterli bir bireyim eşimin dahil olmadığı bir konuda benim avukatlığımı yapmasına gerek yok. Ancak ve ancak aynı ortamda bir konu olursa ve erkek aklıyla atılan ince lafı anlarsa ki erkekler zor anlar o zaman devreye girmesine bir şey demem. O konuşursa sorun olmaz ama ben dersem kötü olurum gibi…
Ancak konu sahibi eşini öyle bir anlatmış ki maşallah hani erkeklere verilen taktik kitapları olur ya hatunları kendisine aşık etmek için adam oradan fırlamış gibi. Taktik bir nezaketttt.. o işe yaramadıysa taktik 2 ananı önüne al….ay hiç güleceğim yoktu.

Boşverin. Tekrar gel falan demeyin sakın. İnanın o dönemde eşinizle kalmak size daha iyi gelecek.
O size yeter. Allah size, o minik meleğe yetebilme içgüdüsünü verecek zaten. İnşallah sağlıcakla kucağınıza bir alın.
Yeter ki eşiniz yanınızda olsun. Maşallah belli ki her zaman yanınızda. Allah bozmasın

Illa ki gelirlerde ne zaman. Babam erkek kardesim ve esim. 3 tane erkekle ben. Ne emzirmeyi gostercek biri var ne baska bisey. Surpriz yapcgni sanmiyorum esimi rahatlatmak istedim sadece. Hayir bide duygusalim aglamaktan bska bisey yapamiyorum. Anne demek cok ozel bisey. Hayatimin bu aninda esimin annesine ihtiyacim var gbi hissettim. Uzgunum

kıyamam sana yakın olsak ben gelirdim vallaha çok üzüldüm şimdi sana üzülme komşun arkadasın yokmu senin.. benım annem kısa bı sure kaldı.. hep komşularım vardı yanımda

hem bebegınle tek basına basa cıkabılırsın inan.. bebek dogunca sankı 10 tane cocuk buyutmus gıbı oluyosun birden..

kafan rahat olur eşinle bebegınle yanlız olursun biraz iyi tarafından bakmaya çalış üzülüp yavrunuda üzme

süper yorum...dahada söze gerek yok

Alttan alman, birçok şeyi görmezden ya da duymazdan gelmen güzel bir şey. En önemlisi eşinin dengeyi koruyabilmesi. Dediğim dedik bir KV ve anneci bir eş olsa idi ve sen bunlarla başedebilseydin o zaman taktik olurdu işte.

Benim KV'Nin tavırları az-çok aşağıdaki gibi. Bazen kriz geçirsem de eşim sayesinde çoğunu atlatıyoruz, orta yolu buluyoruz. Varsa senin de taktiğin alayım

- Bayram sabahı bizim eve gelinecek, mümkünse arefe günü de burada olunacak, son gün kız tarafına gidilebilir
- Hep benim ailem-komşularım aranılacak, onlara gidilecek
- 2-3 günde bir anne aranılacak gelinin kendi cebinden, her hafta ziyarete gelinecek
- Her ay maddi yardım yapılacak, küçük minnik kızıma da yapılacak tabi ki
- Gelin dediğin KV'sinin evini temizler (bunu sadece bir kere ima etti Allah'tan)

Bu tavırlar dışında sokuşturuverdiği lafcıklar:

- Şişmanlamışsın komşular öyle diyor
- Senle bedenlerimiz aynı, benimkini giyiver
- Oğluma falan hemşireyi dedik beğenmedi (liste çoook uzun)
- X öyle herkesi beğenmez, çok titizdir, ben çok iyi çocuk yetiştirdim, keşke benim de onun gibi damadım olsa (X eşim oluyor)

Daha da saymayayım ruhum daraldı

eski konuna baktımda çok anlayışlı eşi olan bayansın yeni farkettim , diğer arkadaşların da dediği gibi zaten eşin hep senin yanında destek olmaya hazır , anladığım kadarıyla ailesi de öyle huzur bozucu insanlar değiller, böyle taktiklerle de uğraşmak yorar insanı...huzurunuz daim olsun...

Ben anlatmak istediğinizi çok iyi anladım..
bende sizin gibi düşünüyorum, bir sorun varsa kayınvalidene söylesen yanlış anlar neticede el kızıyız. nasıl ki biz onların söyledikleini yanlış anlıyoruz.. buda böyle.
arkadaşların dediği gibi eşinizin payı var ama sizin kullandığınız yönteminde etkisi var kesnlikle..

internet var en azından, bişey merak ederseniz burada ki arkadaşlarda yardımcı olur, ne bilmek isterseniz.. buna canınızı hiç sıkmayın..öncelikle Allah hayırlı doğumlar verin arkadaşım.

diğer konunu okuyunca anladımki anlayışlı bir eşin var zaten yoksa taktik filan değil

o zaten yeterınce yuk tasıyor kelımesı benı benden aldı .. yok zaten o kadar ınce erkek varas ben ıstemem ben maco severım
benı anlamıssın karakartal

niye olmasin tüm erkekler kaba degildir,ne güzel esini düsünüyor kiymetini biliyor
sen maco seviyorsun diye herkes sevmek zorunda degil

Lütfen eşinizin kıymetini bilin..
Eli öpülecek adammış doğrusu
Her erkek bu kadar kolay eğitilmiyor malesef..
Bizden geçti darısı bekar kızlarımıza
Allah mutluluğunuzu daim etsin..
Dertli olanlara da derman versin

benim yaptigim en buyuk yanlis esime ailesini sikayet etmek oldu bu gune kadar. cunku esim annesine babasina ne olursa olsun laf soylemez. ama bana hep sus sabret der... bu da gucume gitiginden cok kavga ettim esimle. smdi anladim ki susmak en buyuk cevap.

sana katiliyorum ama bu esinin cevap vermesi meselesi cogu kiside mevcut degil maalesef...

ben simdi mesela diyorum eger kaynanam beni cagirirsa niye evde durmuyorsun derse sen ver cevabini diyorum. o da tamam diyor. ama bakalim gorcez...

ASIL konu acin basligi da su olsun ESLERIMIZI NASIL BIZI EZDIRMEMELERINI SAGLARIZ? inanin bunu yapamayan cok kadin var. benim esim de annesinin yaptiklarini goruyor ama bana telkinde bulunup annesine pek bir sey diyemiyor... yine de kararlarimizi alabiliyoruz zor da olsa...

tukenen ben oluyorum...

mesela annesi 300 lira veriyor oglum faturalarimi yatirirmisin diyor ama faturalar 400 tutmus... bunu bilerek yapiyor... esim de tamam diyor ama ben vazgecirmeye calisinca aramizda kavga cikiyor...

su aralar biz de ayri ev almayi dusunuyoruz... kimseyi karistirmam merak etme diyor...bakalim gorucez...

PEKI BEN ESIMLE TARTISMADAN NASIL ONA GUZEL BIR DILLE IFADE EDEBILIRIM BEN COK SINIRLIYIM HEMEN AGLIYORUM OLMAZ YAPAMAZSIN FALAN DIYORUM

siz nasil yapiyorsunuz anlatir misiniz arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…