kv'nin haftada en az iki gun bizde kalmasi normal olur mu ?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.264
14.665
Esim 3 kardes en buyugu esim . Annesi babasi ayri biz de ayri evde yasiyoryz kayinvalidemle . 10 15 dakka mesafede ilcelerdeyiz . Esim bi kardesiyle konusmuyor o yuzden annesinede ugramiyor . I evde onun aldigi seyleri yemem icmem annem bize gelsin haftada bir iki kez en az bizde kalsin ddiyor . Ben De sacmalama sende gideriz onlara ne olacak abartma o kardesin snin diyorum . Ayrica en az 2 kez mi bana sordunmu diyorum . Sen sacmalama burasi onun da evi kalacak cagiracagim diyor .
Kv mi sevmiyorum paraci nazli bencil . Hem o varken rahat edemiyorum . En basiti kocamla ayni koltukta uzanip tv izliyoruz o varken yapamiyorum . Yaz ayindayiz sicaktan insan sabah aksam dus aliyor ee dus alincada yanlis anlasiliyor insan utanitor . Esime diyorum olsun o annem diyor . Ben kv ile yasamak için evlenmedim kocamla yasamak icin evlendim nedir bu haftada en az 2 kere kalmak anlamiyorum . Bi de Bunu normal saniyo . Hasta olur bisey olur yada aarada olsunn gelir kalir gecen gelip kaldigi gibi ama haftada en az 2 ne ya Ben mi abartiyorum ne ypacagim bilmiyorum o kadinl la ayni evde 2 gun klmak istemiyorum .
9 aylik evliyim bu arada .

Son düzenleme:
Hiç abartmiyosun,bende olsam istemem. Eşini ikna etmeye bak. Bugün haftada 2 gün kalan,yarın 3-5 derken size yerleşir. Ayyy kabus gibi:eek:

Bncede . Benim dedigim olacak bosuna kendini yorma diyor nasil anlatabilirim ki bBunu on a ? Of ya kadin kendine bi koca bulsa . Ne zormus Annesi babasi ayri olan es ya . Surekli para veriyoruz bi de yetmiyo gibi bzde klacak .
Zaten hic sevmiyorum . Yarin Bi gun otekilerde evlencek ee o zmn hep bizde yasarsa dayanamam ya ben

Bncede . Benim dedigim olacak bosuna kendini yorma diyor nasil anlatabilirim ki bBunu on a ? Of ya kadin kendine bi koca bulsa . Ne zormus Annesi babasi ayri olan es ya . Surekli para veriyoruz bi de yetmiyo gibi bzde klacak .
Zaten hic sevmiyorum . Yarin Bi gun otekilerde evlencek ee o zmn hep bizde yasarsa dayanamam ya ben
Kocanda tam kılmış haa:110: belki eve gelince kaynananda sizle yaşamak istemez?

2, member: 367618"]Kocanda tam kılmış haa:110: belki ynananda sizle yaşamak istemez?[/QUOTE]

Sanmiyorum Cunku aramiz iyi . Ama Ben onu sevmiyorum
insan sevdigiyle evleniyor onunla yasamak icin bu daniskayi kim cikardiysa Niyeyse erkklerin analari cikintilik yapiyolar ..

Sanki kendi vakit geçircek,bütün gün sen muhattap olcan,ha hafta sonu tatilken gelse bu seferde siz eşinle baş başa zaman geçremiceniz,kayılvaldenle anlaşabiliyo olsan haftada iki gün problem olmaz sanada arkadaş olur dicem ama çekilmez biriymiş anlaşılan,eşinin kendi kafasına göre karar vermesi saygısızca bi durum,sanki kendi tek yaşıyo,orası seninde evin,ikinize ait bir düzen var,sanki sen misafir eşinde ev sahibi...

Yasli kadinin ne zarari olur.haftada iki gelmezde bir gelir.haftada bir iki gunden kslan omrunu saysan dokuz ay edermi
O kadin dokuz ay kolyuga uzanip tv keyfi yaptigin cocugu tasidi.bu kadar acimasiz olmayin.bunun yasliligida var.dogurup buyutup baktigi oglunun karisi seni istemezse gunun birinde ne dusunursun
Ne guzel yasli olan evde bereket olur.yazdiklarin senin fikrin saygin duyarim ama asla anlayamam kusura bakma.kaynanan sıkıntı veriyomu kalinca.mesela kocanla araniza giriyo mu.onu dolduruyomu

Sanki kendi vakit geçircek,bütün gün sen muhattap olcan,ha hafta sonu tatilken gelse bu seferde siz eşinle baş başa zaman geçremiceniz,kayılvaldenle anlaşabiliyo olsan haftada iki gün problem olmaz sanada arkadaş olur dicem ama çekilmez biriymiş anlaşılan,eşinin kendi kafasına göre karar vermesi saygısızca bi durum,sanki kendi tek yaşıyo,orası seninde evin,ikinize ait bir düzen var,sanki sen misafir eşinde ev sahibi...

Evet biktirdi bu sormama karstirmama halleeri beni . Eve 10 kisi misafr gelecek 3 saat once den hber veriyo . Ya da bana sormadan herkesi yemege cagiriyo . Bi bakiyorum kardesiyle kapida . Insan bi arar hber verr de ev musait olmaz duzeltirim vs. Ya da yemek konusunda bi sorar . Birini cagirrken bana sormadan cagiriyor . Sonra sanki evin isini kendi yapiyo . Burasi benimde evim evlilik beraber karar vermek bilmiyorsan ogren diyorum . Benim dedigim olacak diyor .

Yasli kadinin ne zarari olur.haftada iki gelmezde bir gelir.haftada bir iki gunden kslan omrunu saysan dokuz ay edermi
O kadin dokuz ay kolyuga uzanip tv keyfi yaptigin cocugu tasidi.bu kadar acimasiz olmayin.bunun yasliligida var.dogurup buyutup baktigi oglunun karisi seni istemezse gunun birinde ne dusunursun
Ne guzel yasli olan evde bereket olur.yazdiklarin senin fikrin saygin duyarim ama asla anlayamam kusura bakma.kaynanan sıkıntı veriyomu kalinca.mesela kocanla araniza giriyo mu.onu dolduruyomu

40 yasnda yasli degilki . Rahat edemiyorum yannda iste . Sicak Zaten hava rahat gyinemiyorum . Kocamla yakin olamiyorum . Mesela uzanip tv izliyemiyorum . Dus alinca yanls anlasilcam diye utaniyorum . Bi de sigara iciyo biz icmiyoruz cok rahatsz oluyorum sigaradan . Sevmiyorum zaten . Sevmedgim briyle Ayni yerde gunlerce yasamak istemiyorum . Normal zmnda gelsin kalsin otursun hafta da en az 2 gun cok

Kesinlikle katiliyorum. Nedir bu kayinvalide dusmanligi bir de kisaca kv deniliyor ya ona da ayar oluyorum. Nasil davranirsan karsiligini o sekilde alirsin yarin birgun herkes kayinvalide olacak o zaman anlasilacak ama is isten gecmis olacak.

Senin annen gelse böyle, eşin aynısını yapsa burada yana yakıla boşansam mı diye gaza gelip "AAA NE OLACAK BOŞA BU KOCAYI HAYIR GELMEZ" tepkisi alırdın eminim. Anne bu anne ya.. Aile olgusunu OĞLUNU ALDIM BITTI diye görmekten vazgeçin. Iyi günde kötü günde diye artık nikah memuru sormasın bence anlamsız. Çok dert mi? 2 günlük yakınlaşmazsınız, ne olacak?

Son düzenleme:
ben asla istemem boyle bi seyi kayinvalideyi sevmiyorum zaten ama kendi annem de olsa rahat edemezdim ki. esin sorunlu, o evi sizin paylastiginizi algilayamamis ben olsam sesimi cikarmaz ama annesi geldiginde canim cektigi gibi davranirdim
yani istedigim saatte dus alir esimle sakalasir kitap okur yemege falan nasil istiyosam oyle yapardim, bu saygisizlik degil
cunku her hafta iki gun benim evimde kalan kim olursa olsun misafir saymam ben onu

Senin annen gelse böyle, eşin aynısını yapsa burada yana yakıla boşansam mı diye gaza gelip "AAA NE OLACAK BOŞA BU KOCAYI HAYIR GELMEZ" tepkisi alırdın eminim. Anne bu anne ya.. Aile olgusunu OĞLUNU ALDIM BITTI diye görmekten vazgeçin. Iyi günde kötü günde diye artık nikah memuru sormasın bence anlamsız. Çok dert mi? 2 günlük yakınlaşmazsınız, ne olacak?

Sorun o degil kendi annmde dahil gelse 2 gun kalsa her hafta rahat edemem yani . Sadece kayinvalideye degil . Yakinlasmaktan kastim cinsellik degil isten gelince opmek vs . Isten gelincede kkoca mi opemiyceksem Evet 2 gun cok

Kesinlikle katiliyorum. Nedir bu kayinvalide dusmanligi bir de kisaca kv deniliyor ya ona da ayar oluyorum. Nasil davranirsan karsiligini o sekilde alirsin yarin birgun herkes kayinvalide olacak o zaman anlasilacak ama is isten gecmis olacak.

Ilk kez kv yazdim hep yaziyorlar diye .
Kendi annm de gelse hafta da 2 kere kalsa rahat edemezdim . Tek kayinvalideye ozel degil.

Sorun o degil kendi annmde dahil gelse 2 gun kalsa her hafta rahat edemem yani . Sadece kayinvalideye degil

Hmmm, samimi şekilde annem de gelse aynıyım diyorsan bak orası başka ben sadece kayınvalidene sandım. O konuda bir şey diyemem tamamen başbaşa olmak istiyorsun sanırım. Kaç senelik evlisin acaba?

X