Kv’nin Kırıcılığı

Eşinizin çalıştığı şehirle sizin hizmette olduğunuz şehir arasında ne kadar süre var ?
Haftasonları siz eşinizin yanına gidebiliyorsanız oda sizin yanınıza gelebilir diye düşündüm ,
ayrıca kurtulmanız ıyı olmus aıle bınasından kalıcı degıldınız tabı ama her şer de bır hayır var demısler gercek yuzunu gostermıs oldu herkes bence sevının

Peki siz çalıştığınız yere gittiğinizde hafta içi eşiniz yine sizin ailenizde mi kalacak? Bir de madem 7 ay gibi kısa bir sureymis kb kendi evini açsın birlikte mutlu mesut yasasinlar
Hayır ailesiyle kalır o ama ben şuan onları görmek istemediğim için annemdeyiz

Aramızda 1700 km var uçakla gidip geliyor

Faturaları vs babası ödüyor biz kaldığımız zaman da.Kaynımın durumu yok ve daha pahalı bir ev alabilmek için düzen bozuyor ben buna inanamıyorum ve sonra kayınvalidem sürekli emir kipi kullanıyor evi ne yaparlarsa yapsınlar artık midemi bulandırdı bu durum

Kvnin üslup çok kötü.ben olsam eşyalarımı alır giderim.eğer eve sadece haftasonu geliyorsanız haftasonu onlar kvde kalıp evi size bırakabilirlerdi 7 ay için bu şekilde idare edilebilirdi belki.
Evet haftaiçi kalsalar benim için çok bi sorun olmaz haftasonu da olmasını istemiyorum.Zaten kaynımla birlikte rahat edemeyebilirim küçücük bir ev duşa girsen çıksan bile bi sorun.

Peki siz çalıştığınız yere gittiğinizde hafta içi eşiniz yine sizin ailenizde mi kalacak? Bir de madem 7 ay gibi kısa bir sureymis kb kendi evini açsın birlikte mutlu mesut yasasinlar
Diğer gelinle aynı ortamda kalınca kv çok kavga ediyolar biraz psikolojik sorunları var o yüzden kv de onunla kalmak istemiyo bizim başımıza atıyor

Ahaha onların aklı olsa o şartlarda olmayan ev mi alırlar? Ayranları yok içmeye..
Yoo gayette diğer gelin bayılıyor.kv ile hep kavga ettiği için onla kalmak istemiyor kv de ondan rahatsız olduğu için bizim başımıza atıyor

Eşiniz özel sektor de ise ; sizin görev yerinize gelsin oradaki evinizde beraber yaşayın en temizi

Sizlerin mantığına göre birinin evinde kiracı olarak oturuyorsan, ev sahibi salonun ortasını depo niyetine kullanabilir mi?

Kv ile anlaşamıyor diğer gelin.Kv de onunla kalmak istemediği için bize yollamaya çalışıyorlar

Sizi iki aile 1+1 eve sokacaklarına, birlikte oturup geçici süre çenelerini tutsunlar. Böyle bir durum varsa asla kabul etmezdim.

Sadece eşya koymaksa sorun;
Eşyalar yaşam kalitemi ve iş yükümü (temizlik yaparken) etkileyecek kadar çok değilse bir köşede geçici bir süre kalmasına izin verirdim.

iyi de sadece hafta sonu kaldığınız bir eve bi zahmet eşya koysunlar. kv tavrı hoş değil ama siz hem karnım doysun hem pastam dursun diyorsunuz. ilginç hayatlar.

eşiniz özelde ne iş yapıyor, maaşı ne kadar? sizin tayin olmanıza ne kadar süre kaldı? bu soruların cevabı önemli.

Sizlerin mantığına göre birinin evinde kiracı olarak oturuyorsan, ev sahibi salonun ortasını depo niyetine kullanabilir mi?

İyiki kiraci ornegini gordunuz yani baskasindan...
Kiraci oraya aylik parasini ödüyor kontrat imzalayip, konu sahibi oraya ödeme yapmiyor. Daha fazla konuya yorumum olmayacak.

Minareyi çalan kılıfını uydurur.Madem ev almak istiyorlar ve kendi evlerini de sattılar.Bi zahmet çareyi siz değil onlar düşünsün.Bence siz eltinizle olamayacağını konuşun.O utanmayacak mı size yük olarak gelmeye?

Sizin eviniz diyorsunuz da benim anladığım hiç onlara ait olmamış orası. Normalde eşi o evde yaşasa bir derece kendi evleri gibi olabilirdi ama adam ailesiyle yasamaya devam ediyor. Kv napsın misafir de ağırlar eşya da doldurur bana çok uç gelmedi.

Kocanız neden haftaiçi kendi evinde kalmıyor mesela konu sahibi? Bi önce annesinin evinden ayrılsın sonra üst kat bizim dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…