Hayır ailesiyle kalır o ama ben şuan onları görmek istemediğim için annemdeyizPeki siz çalıştığınız yere gittiğinizde hafta içi eşiniz yine sizin ailenizde mi kalacak? Bir de madem 7 ay gibi kısa bir sureymis kb kendi evini açsın birlikte mutlu mesut yasasinlar
Aramızda 1700 km var uçakla gidip geliyorEşinizin çalıştığı şehirle sizin hizmette olduğunuz şehir arasında ne kadar süre var ?
Haftasonları siz eşinizin yanına gidebiliyorsanız oda sizin yanınıza gelebilir diye düşündüm ,
ayrıca kurtulmanız ıyı olmus aıle bınasından kalıcı degıldınız tabı ama her şer de bır hayır var demısler gercek yuzunu gostermıs oldu herkes bence sevının
On beş tatilde eşimi görme şansım olduğu için ben dönüyorum.Eşin tatilde senin yanına gelse kurulu düzeniniz orada ise mümkün değil mi
Faturaları vs babası ödüyor biz kaldığımız zaman da.Kaynımın durumu yok ve daha pahalı bir ev alabilmek için düzen bozuyor ben buna inanamıyorum ve sonra kayınvalidem sürekli emir kipi kullanıyor evi ne yaparlarsa yapsınlar artık midemi bulandırdı bu durumEvet onlara düşen ev alan işsiz oğullarına kendi evlerini açmaktı ama olmamış mesele sadece gelip kalmak değil ki ihtiyaçları eşiniz ödeyecek faturalar onda aaah bu insanlar ve basit hesapları gerçekten tiksiniyorum böylelerinden erkekler sorun etmez diyelim ya o diğer gelin tüüü suratına ya...
Evet haftaiçi kalsalar benim için çok bi sorun olmaz haftasonu da olmasını istemiyorum.Zaten kaynımla birlikte rahat edemeyebilirim küçücük bir ev duşa girsen çıksan bile bi sorun.Kvnin üslup çok kötü.ben olsam eşyalarımı alır giderim.eğer eve sadece haftasonu geliyorsanız haftasonu onlar kvde kalıp evi size bırakabilirlerdi 7 ay için bu şekilde idare edilebilirdi belki.
Artık öyle olacak muhtemelenHic kavga gürültü cıkarmadan gidip esyalarınızı toplayın.Haftasonları da orda kalmayın.
Sorarlarsa herkes icin böylesi daha iyi dersiniz.
Diğer gelinle aynı ortamda kalınca kv çok kavga ediyolar biraz psikolojik sorunları var o yüzden kv de onunla kalmak istemiyo bizim başımıza atıyorPeki siz çalıştığınız yere gittiğinizde hafta içi eşiniz yine sizin ailenizde mi kalacak? Bir de madem 7 ay gibi kısa bir sureymis kb kendi evini açsın birlikte mutlu mesut yasasinlar
On beş tatil oluyor ya canım o zaman ben dönüyorum ailemi eşimi vs dha çok görmek içinEşin tatilde senin yanına gelse kurulu düzeniniz orada ise mümkün değil mi
Yoo gayette diğer gelin bayılıyor.kv ile hep kavga ettiği için onla kalmak istemiyor kv de ondan rahatsız olduğu için bizim başımıza atıyorAhaha onların aklı olsa o şartlarda olmayan ev mi alırlar? Ayranları yok içmeye..
Kv ile anlaşamıyor diğer gelin.Kv de onunla kalmak istemediği için bize yollamaya çalışıyorlarGeçici bor süre sizde kalacaklarına kvnin evinde meden kalmıyorlar.1+1 e iki kişi zor sığıyor bir de onlar ve eşyaları mi kalacak
Kayınvalideniz kaba davranmış size orada hemfikirim fakat anladığım kadarıyla “üst kat” dediğiniz ev onlara ait değil mi? Yani evle ilgili tasarruf hakkı da onlara ait. Bence eşinizle başka bir alternatif bulun kendinize. Ayrıca eşiniz siz yokken nerde kalıyor onu anlamadım
Ev kvnin degil mi zaten? Ev benim havasinda diyorsunuz. Ev kvnin eviyse o ne istiyorsa o olur malesef zaten ev tutacak durumunuz yokmuş size oturun diye vermişler daha neye şikayet ediyorsunuz ki? Vermeseler ne yapacaktiniz?
Hem durumu olmayip hem de verilen sartlari begenmeyen insana kiziyorum ben, begenmiyorsaniz kendiniz yapacaksaniz.
Kv ile anlaşamıyor diğer gelin.Kv de onunla kalmak istemediği için bize yollamaya çalışıyorlar
On beş tatil oluyor ya canım o zaman ben dönüyorum ailemi eşimi vs dha çok görmek için
Sizlerin mantığına göre birinin evinde kiracı olarak oturuyorsan, ev sahibi salonun ortasını depo niyetine kullanabilir mi?
Sizin eviniz diyorsunuz da benim anladığım hiç onlara ait olmamış orası. Normalde eşi o evde yaşasa bir derece kendi evleri gibi olabilirdi ama adam ailesiyle yasamaya devam ediyor. Kv napsın misafir de ağırlar eşya da doldurur bana çok uç gelmedi.Sizin evinizde kaynınız ve eltiniz yaşıyor şuan eşiniz de siz nasıl mutlu olacaksanız öyle yapıyor yani. Tepki bu mu oluyor tam olarak? Kayınvalidenizin istediği oluyor sadece. Eşiniz de gerçek tepki göstermediği için sizin pesinize takılmış. Olan bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?