Kvnin ortamlarda tuaf laflari

NisaZumra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.047
708
73
Slm hanimlar,

Kayinvalimden sikayet edemem özünde iyidir ama son zamanlarda birtakim laflari beni rahatsiz etmeye basladi. Misal sürekli onlara gidince is yapmami bekler mutfagi toplamami herseyde yardimci olmami vs. Zaten yapiyorumda kacmamda asla. Ama belirteyim benim 2 yasinda oglum var ve kendisi 45 yasinda 2 kizida var. Gecenlerde misafirler vardi,misafir derken komsulari caya geldiler. Kizlari önden kalkmak isteyince onlara, bari masayida size toplatayim dedi. Ay bi kötü hissettim kendimi sanki yapmiyormusum gibi yani ne alaka sonucta hala oturuluyor sohbet ediliyor. Neyse birsey demedim ama kizi kizdi ona anne ne alaka milletin icinde böyle birsey söylenmez diye. Sonra yine birgün milletin icinde kiz toplayin su masayi demeler neyse dedim birakir herhalde bunu söylemeyi. Dünde akrabalari ondaydi bende isten geldim. Kizi mutfakta ben diger görümcem ve kizlarla oturuyorum yine milletin icinde x'niye mutfakta yanliz?niye öyle birakiyorsunuz vs annemde orda. Ay bi sinir oldum anlatamam yani bu ilk degil sürekli milletin icinde misafirler daha kalkmadan bu israr ve zorlayici tavirda neyin nesi? Kendini ne saniyor? Gercekten cok sinir oldum. Lütfen bana fikir verin ne yapmam lazim birdaha böyle birseyi tekrarlamamasi icin? Gerek tavir gerekse sözlerle?

1. Misafirlerin yaninda o yine boyle bir sey soylerse sende gülerek, "ilahi annee duyanda ben hic bir sey yapmiyorum sanır " deyip kahkaha at.
2. Misafirler gittikten sonra "anne ben sana elimden geldigince yardim ediyorum misafirlerin yaninda ayip oluyor lutfen tekrarlama bir daha " deyin.
3. Yine degismezse gercekten elinizi hic bir seye surmeyin kv nin konustugu laf bosa gitmesin. :KK53:

Benden tavsiye bu kadar.:KK54:

1. Misafirlerin yaninda o yine boyle bir sey soylerse sende gülerek, "ilahi annee duyanda ben hic bir sey yapmiyorum sanır " deyip kahkaha at.
2. Misafirler gittikten sonra "anne ben sana elimden geldigince yardim ediyorum misafirlerin yaninda ayip oluyor lutfen tekrarlama bir daha " deyin.
3. Yine degismezse gercekten elinizi hic bir seye surmeyin kv nin konustugu laf bosa gitmesin. :KK53:

Tavsiyeleriniz icin cok tesekkür ederim. Bide isin komik tarafi ne biliyormusunuz ben ona dersem anne aliniyorum öyle deme vs diyecekki aaaa kizim ben sana demedimki kizlari kastettim

Tavsiyeleriniz icin cok tesekkür ederim. Bide isin komik tarafi ne biliyormusunuz ben ona dersem anne aliniyorum öyle deme vs diyecekki aaaa kizim ben sana demedimki kizlari kastettim

Sende " aaa ama annecim kizlarina da soyleme boyle seyler baskalarinin yaninda uzuluyolardir onlarda "deyiverirsin sen de...
Ya da yine sakayla karisik " yoksa suan kizim sana söylüyorum gelinim sen anla demeyemi getiriyosun lafi ilahi anne " de gereksiz bi alinganlik gostermis olursun.
Not : ben kendi kv me çözüm bulabilmis degilim lakin bütün kk nin gelinlerine ltina ile tavsiye veririm :KK53:

Sende " aaa ama annecim kizlarina da soyleme boyle seyler baskalarinin yaninda uzuluyolardir onlarda "deyiverirsin sen de...
Ya da yine sakayla karisik " yoksa suan kizim sana söylüyorum gelinim sen anla demeyemi getiriyosun lafi ilahi anne " de gereksiz bi alinganlik gostermis olursun.
Not : ben kendi kv me çözüm bulabilmis degilim lakin bütün kk nin gelinlerine ltina ile tavsiye veririm :KK53:
Süpersin cok saol tavsiyelerini uygulamaya calisicam :)

Geleceğin kV adayısınız, unutmayın ufacık şeyleri büyütmeyin, hayatınızı zehir etmeyin
kk ne kadar kV deler eleştiriliyor sanki kızlar kendi anneleriyle mükemmel anlaşıyor

Bitane daha lafi lafa benzemeyen kv. Degismez bunlar canim belirli bi duzeyde giderler..

Kvye gidilince iş yapmak zorunda degilsiniz hadi aynı evde kalıyor olsanız anlayacağımda eli ayağa tutuyorsa ne diye sizden bekliyor anlamadım. Ben elimi sürmedim kvnin işlerine hiç. Ne dersede desin.

Yada bu 3 maddeyle de basa cikamiyorsan misafirlerin yaninda "anne senin soylemene gerek yok ben koskoca kadinim ne yapacagimi biliyorum lütfen sen kendi isine bak rica ediyorum" de!

Herkesin içinde sizde kalkıp yapacaksınız ya hani bakın sözümü dinletiyorum düşüncesi başka bişey değil..anlamsız gereksiz. .duymayin gerçekten. .ben kayinvaldem in evinde karışmıyorum pek bişeye hatta annemde de çünkü tatile diye gidiyorum memlekete ama o kısacık sürede bile Şakayla karışık da olsa şunu yap bunu yap muhabbetleri..Gelinin elinden çay içeceklermis kahve içeceklermis hevesmis bunlar. .o heves neden annemde yoksa..damat paşa gibi karsilanip oturuyor köşede ama gelinler en basitten çay dedim ama bunun temizliği misafir agirlamasi yemeği vs var. .ego tatmini. .takma..

Boyum kadar kızım var,kv hala misafirin yanında kaş göz yapar
Sağ kaş, sehpaları çıkar
Sol kaş, çayı demle
İki kaş, kolonya dök
O kaşı gözü herkes görüyor ama :-)
Özünde iyiyse takılma, herkes biliyordur onun huyunu...

Back
X