Slm hanimlar,
Kayinvalimden sikayet edemem özünde iyidir ama son zamanlarda birtakim laflari beni rahatsiz etmeye basladi. Misal sürekli onlara gidince is yapmami bekler mutfagi toplamami herseyde yardimci olmami vs. Zaten yapiyorumda kacmamda asla. Ama belirteyim benim 2 yasinda oglum var ve kendisi 45 yasinda 2 kizida var. Gecenlerde misafirler vardi,misafir derken komsulari caya geldiler. Kizlari önden kalkmak isteyince onlara, bari masayida size toplatayim dedi. Ay bi kötü hissettim kendimi sanki yapmiyormusum gibi yani ne alaka sonucta hala oturuluyor sohbet ediliyor. Neyse birsey demedim ama kizi kizdi ona anne ne alaka milletin icinde böyle birsey söylenmez diye. Sonra yine birgün milletin icinde kiz toplayin su masayi demeler neyse dedim birakir herhalde bunu söylemeyi. Dünde akrabalari ondaydi bende isten geldim. Kizi mutfakta ben diger görümcem ve kizlarla oturuyorum yine milletin icinde x'niye mutfakta yanliz?niye öyle birakiyorsunuz vs annemde orda. Ay bi sinir oldum anlatamam yani bu ilk degil sürekli milletin icinde misafirler daha kalkmadan bu israr ve zorlayici tavirda neyin nesi? Kendini ne saniyor? Gercekten cok sinir oldum. Lütfen bana fikir verin ne yapmam lazim birdaha böyle birseyi tekrarlamamasi icin? Gerek tavir gerekse sözlerle?