Tembel elbet ancak milletten is bekler. Is buyurmayada bayilirKayınvalideniz biraz tembel galiba. Bir misafiri 4 kişi mi ağırlıyorsunuz.
Tavsiyeleriniz icin cok tesekkür ederim. Bide isin komik tarafi ne biliyormusunuz ben ona dersem anne aliniyorum öyle deme vs diyecekki aaaa kizim ben sana demedimki kizlari kastettim1. Misafirlerin yaninda o yine boyle bir sey soylerse sende gülerek, "ilahi annee duyanda ben hic bir sey yapmiyorum sanır " deyip kahkaha at.
2. Misafirler gittikten sonra "anne ben sana elimden geldigince yardim ediyorum misafirlerin yaninda ayip oluyor lutfen tekrarlama bir daha " deyin.
3. Yine degismezse gercekten elinizi hic bir seye surmeyin kv nin konustugu laf bosa gitmesin.
Benden tavsiye bu kadar.
Tavsiyeleriniz icin cok tesekkür ederim. Bide isin komik tarafi ne biliyormusunuz ben ona dersem anne aliniyorum öyle deme vs diyecekki aaaa kizim ben sana demedimki kizlari kastettim
Süpersin cok saol tavsiyelerini uygulamaya calisicam :)Sende " aaa ama annecim kizlarina da soyleme boyle seyler baskalarinin yaninda uzuluyolardir onlarda "deyiverirsin sen de...
Ya da yine sakayla karisik " yoksa suan kizim sana söylüyorum gelinim sen anla demeyemi getiriyosun lafi ilahi anne " de gereksiz bi alinganlik gostermis olursun.
Not : ben kendi kv me çözüm bulabilmis degilim lakin bütün kk nin gelinlerine ltina ile tavsiye veririm
Yada bu 3 maddeyle de basa cikamiyorsan misafirlerin yaninda "anne senin soylemene gerek yok ben koskoca kadinim ne yapacagimi biliyorum lütfen sen kendi isine bak rica ediyorum" de!1. Misafirlerin yaninda o yine boyle bir sey soylerse sende gülerek, "ilahi annee duyanda ben hic bir sey yapmiyorum sanır " deyip kahkaha at.
2. Misafirler gittikten sonra "anne ben sana elimden geldigince yardim ediyorum misafirlerin yaninda ayip oluyor lutfen tekrarlama bir daha " deyin.
3. Yine degismezse gercekten elinizi hic bir seye surmeyin kv nin konustugu laf bosa gitmesin.
Benden tavsiye bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?