Kvnin politikligi ile baş edemiyorum. ..

Berrin 90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
414
315
18
35
Arkadaslar daha önce kV ile ilgili bir şeyler yazmıştım buraya. KV dem oğluna çok sevgi dolu bir anne. O konuda takdir ediyorum kendisini hakkını vereyim. Ama fedakâr değil KP de değil. Her şeyi oğullarından bekliyorlar. Keza gorumcemlerde öyle. Eşim sanki ailenin reisi hepsine bakması gerek. Ben de suan eşime maddi yönden yük değilim. Kpss den atanamadim. Evde mantı yapıyorum. İş arıyorum. Eşimin ailesi hem oğullari yanlarında olsun onlara baksın her şeylerin koşun istiyor. Hem de ona hiçbir konuda maddi manevi destek olmuyor. Ekonomik imkanları var. Ama bu işi öyle politik yapıyorlar ki. Benim elimden hiçbir şey gelmiyor. Çocuk, yaşayacağımız yer, evimizin eşyası her konuda karışıp ısrar ediyorlar. Üstelik daha 6 aylık evliyim. Eşime ailesi hakkında rahatsız olacağı hiçbir şey söylenemeye çalışıyorum. İyi yönlerini takdir ediyorum eşime.

Son düzenleme:
Daha çok Yen'i evlisiniz Zamanla biraz daha oturur herşey, ailesi değişmez öyle alışmışlar ama eşin inşallah onlara uymaz , şimdi sizinle bir aile olduğunu kabullenip önüne bakar. Zamanla herşey daha oturur diye düşünüyorum.
Benim ailemde böyle, bizim gelin de çok muzdarip ama kardeşim Allah'tan bizimkilere uymuyor, bende gelinin arkasındayım çünkü annemler hakkaten hiç fedakar değil ama lafa gelince dünyanın en iyi anne babası, acayip politikler.

Çok yenisiniz ilk yıl dolsun öyle oturacak düzeniniz. Ama şu da bir gerçek ki nasıl başlarsa öyle gider. Bu konuda sen de tatlı tatlı tavrını koyacaksın. Mesela bi şey mi istediler dolaylı yolla sen de " ay keşke alabilseydik bizde de yetişmiyor ki hiçbi şey. Ben bile mantı yapıp satıyorum bu yüzden o bile yetmiyor. Kıyamam çok uğraşıyor eşim" gibi şeyler söyleyin.

Madem heryere yetisicek parasi var siz niye manti yapiyosunuz ? Yapmayin bol bol alisveris yapin kuafore gidin manikurunuz bozulmasin diye temizlikci cagirin . Para kalmayinca nealip vericek ? Herseye kosup alirsa tabi sevgi dolu olurlar almazsa tavrilari degisir mi ? Ozaman da esin kosmak ister mi ?

Burda enbuyuk dert herseye karismalarindan cok senin esine yuk olmuyim diye yaptigjn manti

Onu iptal et hersey duzelir

Valla herkesin harcı değil di mi
Ben beceremiyorum mesela hala dan dun sayıyorum ki 6 senelik evliyim
Valla ben de sizin gibiyim:)
Netim her seyden once.. Sevmedigim ya da hareketlerinden hoslanmadigim birine sirf kotu olmayayim diye iyi yonlerini övmeye calismam en basitinden. Konu sahibi kv ye politikliginden dolayi kiziyor ama kizdigi halde esine sirf iyi gozuksun mantiginda oldugu icin kv nin iyi yonlerini soyluyor..:))
Bu ne perhiz derler adama.:)

Valla ben de sizin gibiyim:)
Netim her seyden once.. Sevmedigim ya da hareketlerinden hoslanmadigim birine sirf kotu olmayayim diye iyi yonlerini övmeye calismam en basitinden. Konu sahibi kv ye politikliginden dolayi kiziyor ama kizdigi halde esine sirf iyi gozuksun mantiginda oldugu icin kv nin iyi yonlerini soyluyor..:))
Bu ne perhiz derler adama.:)
Bu ne perhiz demezler bence. Kv iyi huylari da var insan sonucta. Baya bazi iyiligi de dokundu.O yonlerini de gercekten takdir ediyorum takdir edilmeyecek seyler degil. Zamaninda rahatsiz oldugum seyleri de soyledim esime ama agzimi acmamla bagirmasi bir oldugu icin susuyorum. Cok kotu olduk.

Siz kendi aileniz ile yaşıyordunuz, eşiniz de çalışmıyordu değil mi? Bence bu daha büyük bir sorun.
Kvler geneli böyle sanırım. Değişmiyorlar. Sizde her şeyi yokuşa sürün, mağdur edebiyatı yok. Her şeye 'yok' deyin.
Yeni evliymişsiniz. Eşiniz engel olmalı. Karıştırtmamalı.

O zaman siz de az politik degilsiniz..
Bence bir annenin evladina sevgisini gostermesi cok ozel bir sey benim anne babam icinde yasar sevgisini. Kv de sevgiyle buyutmus esimi. Kv degil baska birisi olsa da takdir ederim. Bayiliyorum boyle ebeveynlere. Oturayim kv oveyim diye degil yani. Kim olsa takdir ederim. Esime zamaninda rahatsiz oldugum seyleri de soyledim. Hic bir fayda vermedigi gibi cok rahatsiz oldu bagira cagira tepki gosterdi. Anlayacak degerlendirecek bir insan olsa simdi de soylerim. Ama biliyorum hicbir ise yaramayacagini

Siz kendi aileniz ile yaşıyordunuz, eşiniz de çalışmıyordu değil mi? Bence bu daha büyük bir sorun.
Kvler geneli böyle sanırım. Değişmiyorlar. Sizde her şeyi yokuşa sürün, mağdur edebiyatı yok. Her şeye 'yok' deyin.
evet o zaten en buyuk sorunum..tesekkur ederim cevabiniz icin

evet o zaten en buyuk sorunum..tesekkur ederim cevabiniz icin

eşin ailesine para yediriyosa sen niye evde mantı yapıcam diye belini büküyosun. ye iç gez harca. erkekler bundan anlıyo galiba.

Bence bir annenin evladina sevgisini gostermesi cok ozel bir sey benim anne babam icinde yasar sevgisini. Kv de sevgiyle buyutmus esimi. Kv degil baska birisi olsa da takdir ederim. Bayiliyorum boyle ebeveynlere. Oturayim kv oveyim diye degil yani. Kim olsa takdir ederim. Esime zamaninda rahatsiz oldugum seyleri de soyledim. Hic bir fayda vermedigi gibi cok rahatsiz oldu bagira cagira tepki gosterdi. Anlayacak degerlendirecek bir insan olsa simdi de soylerim. Ama biliyorum hicbir ise yaramayacagini
Yok
Söyleme Sen yine
Dediğin gibi bir faydası olmaz zararı cabası
Bende yapabilmek isterdim de tutamıyorum

Back
X