O zaman siz de az politik degilsiniz..Eşime ailesi hakkında rahatsız olacağı hiçbir şey söylenemeye çalışıyorum. İyi yönlerini takdir ediyorum eşime.
Valla herkesin harcı değil di miO zaman siz de az politik degilsiniz..
Valla ben de sizin gibiyim:)Valla herkesin harcı değil di mi
Ben beceremiyorum mesela hala dan dun sayıyorum ki 6 senelik evliyim
Bu ne perhiz demezler bence. Kv iyi huylari da var insan sonucta. Baya bazi iyiligi de dokundu.O yonlerini de gercekten takdir ediyorum takdir edilmeyecek seyler degil. Zamaninda rahatsiz oldugum seyleri de soyledim esime ama agzimi acmamla bagirmasi bir oldugu icin susuyorum. Cok kotu olduk.Valla ben de sizin gibiyim:)
Netim her seyden once.. Sevmedigim ya da hareketlerinden hoslanmadigim birine sirf kotu olmayayim diye iyi yonlerini övmeye calismam en basitinden. Konu sahibi kv ye politikliginden dolayi kiziyor ama kizdigi halde esine sirf iyi gozuksun mantiginda oldugu icin kv nin iyi yonlerini soyluyor..:))
Bu ne perhiz derler adama.:)
Bence bir annenin evladina sevgisini gostermesi cok ozel bir sey benim anne babam icinde yasar sevgisini. Kv de sevgiyle buyutmus esimi. Kv degil baska birisi olsa da takdir ederim. Bayiliyorum boyle ebeveynlere. Oturayim kv oveyim diye degil yani. Kim olsa takdir ederim. Esime zamaninda rahatsiz oldugum seyleri de soyledim. Hic bir fayda vermedigi gibi cok rahatsiz oldu bagira cagira tepki gosterdi. Anlayacak degerlendirecek bir insan olsa simdi de soylerim. Ama biliyorum hicbir ise yaramayacaginiO zaman siz de az politik degilsiniz..
Siz kendi aileniz ile yaşıyordunuz, eşiniz de çalışmıyordu değil mi? Bence bu daha büyük bir sorun.
Kvler geneli böyle sanırım. Değişmiyorlar. Sizde her şeyi yokuşa sürün, mağdur edebiyatı yok. Her şeye 'yok' deyin.
Yeni evliymişsiniz. Eşiniz engel olmalı. Karıştırtmamalı.
evet o zaten en buyuk sorunum..tesekkur ederim cevabiniz icinSiz kendi aileniz ile yaşıyordunuz, eşiniz de çalışmıyordu değil mi? Bence bu daha büyük bir sorun.
Kvler geneli böyle sanırım. Değişmiyorlar. Sizde her şeyi yokuşa sürün, mağdur edebiyatı yok. Her şeye 'yok' deyin.
Siz kendi aileniz ile yaşıyordunuz, eşiniz de çalışmıyordu değil mi? Bence bu daha büyük bir sorun.
evet o zaten en buyuk sorunum..tesekkur ederim cevabiniz icinSiz kendi aileniz ile yaşıyordunuz, eşiniz de çalışmıyordu değil mi? Bence bu daha büyük bir sorun.
YokBence bir annenin evladina sevgisini gostermesi cok ozel bir sey benim anne babam icinde yasar sevgisini. Kv de sevgiyle buyutmus esimi. Kv degil baska birisi olsa da takdir ederim. Bayiliyorum boyle ebeveynlere. Oturayim kv oveyim diye degil yani. Kim olsa takdir ederim. Esime zamaninda rahatsiz oldugum seyleri de soyledim. Hic bir fayda vermedigi gibi cok rahatsiz oldu bagira cagira tepki gosterdi. Anlayacak degerlendirecek bir insan olsa simdi de soylerim. Ama biliyorum hicbir ise yaramayacagini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?