- 21 Nisan 2018
- 8.221
- 30.276
- 548
- 36
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Büyük ya illa büyüklük yapacak.Millet once kendi kicindaki dona baksin bence
Kayinvalidenizi tanimasamda iyi niyetli bir yaklasim oldugunu dusunmuyorum. Firsat kollamis gbiBüyük ya illa büyüklük yapacak.
Öyle çok bir problemimiz yok ama karakterlerimiz çok zit. Ben normalde çok bilmis insanlardan nefret ederim. Böyle sürekli talimat vermeyi seven, her konuda mutlaka bir fikri olan insanlar bana itici gelir ve KV de aynen öyle. Gerçi öyle olmayan KV yok sanırım :)Normalde kayınvalidenizle ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama bence çok büyütülecek bişey değil sadece dikkat et demiş. Bozmayın sinirinizi.
Aynen öyle. Oram buram açılmamış sonuçta. Yani fark etmem bir yerim açılır, sokulur uyarirsin da bu ne yani şimdi?Kv sana çatmak için yer aramış tepkini koymakla iyi yapmışsın.. hem yabancı yokmuş.. ayrıca herkes kendi giyiminden sorumludur.
İşte çok bilmişlik yapacak ya kendince.Iyykk..
Baka baka orayami bakmis.
Kusur ararsan bulursun dedikleri bu olsa gerek
Dayı da hiç öyle bir insan değil. Kendisi başkalarının adına konuşmayı ve karar vermeyi çok sever. Bana kendi çocuğum için de sürekli o öyle yer, böyle oynar falan diye konuşup duruyor.'Dayin boyle seylere dikkat eder'..
Dayi sapik mi?herkes onune baksin.ne demek yani.
Aslında cevap verecektim ama çocuğum uyuyordu yanımda. Uzatmadim. Eşime söyleyeceğim, o versin cevabını. Tabi annem iyi niyetli söylemiş diye tutturmazsaBuna benzer bi durum bende yasamistim ve cok zoruma gitmisti.hadi dayin oyle dusunuyor o niye sana soyluyor ne kadar ayip bisey.bende sizin gibi susup cvp vermemistim keske verseydiniz cvbini
Ben kapali biriyim.yani elimden geldigince tesetturluyum diyeyim ama bana abes geldi bu soyledigi sey.İşte çok bilmişlik yapacak ya kendince.
Ben en son kisiyim yani illa birini uyaracaksan. Millet şort atlet geziyor, kadın benim pantolonuma takmış orda.Ben kapali biriyim.yani elimden geldigince tesetturluyum diyeyim ama bana abes geldi bu soyledigi sey.
Zaten kendinizi biliyorsunuzdur bukadar sacma bir konusma hic duymadim
Dominant olmaya calisiyor ama eline yuzune bulastiriyor anlasilan.Dayı da hiç öyle bir insan değil. Kendisi başkalarının adına konuşmayı ve karar vermeyi çok sever. Bana kendi çocuğum için de sürekli o öyle yer, böyle oynar falan diye konuşup duruyor.
Popomun arasına girse mutlaka hissederim, en uyuz olduğum şey. Yani hafiften olduysa bilemeyecegim. O kadar dikkat çekecek birşey olduğunu düşünmüyorum.Giyme dememis .Popoma kissa ben rahatsiz olurum .O salvarlarda bazen oyle oluyor .Siz bunu bile bile rahatsiz olmuyorsaniz ,benim bir sorunum yok deyin .Rahatsiz olacagıniz bir durumsa tesekkur ederim uyari icin demeniz iyi olurdu .
Bi giyip aynaya bakin .Biz görmeden bilemeyiz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?