- 26 Temmuz 2018
- 364
- 403
- 18
- Konu Sahibi Less-is-More
-
En sevdiği şey :)Dominant olmaya calisiyor ama eline yuzune bulastiriyor anlasilan.
Esinize soylemeyin giydiklerinize takabilir .Popomun arasına girse mutlaka hissederim, en uyuz olduğum şey. Yani hafiften olduysa bilemeyecegim. O kadar dikkat çekecek birşey olduğunu düşünmüyorum.
Dedim ya herkesin adına konuşmayı çok sever kendisi :)Neden dikkat ediyor? Dayı sapık mı? diye cevap verseydiniz keşke. Okurken sinirlendim ona neymiş.
Dayının eminim hiç bunla alakası yok. Kendince ciddilestirmeye çalışıyor olayı ki birşey demeyeyimBu insanların zihniyetleri Allah'ım akil ver.Öyle olsa bile kusura bakmasında dayı dayılığını bilecek kafasını çevirecek bakmayacak nasil sinir oldum beyinsiz kadın.
Ben de söylesem mi diye düşünüyordum. Ona da böyle şeyleri yansıtıp moralini bozmak istemiyorum. Çok yapıyorum çünkü.Esinize soylemeyin giydiklerinize takabilir .
İşte ben de sonradan kuduruyorum. Çocuk uyumasa cevap verecektim. En son yine bir tartışmamız oldu. Kadın böyle alttan alttan çok güzel moral bozuyor, sanki iyi niyetliymis gibi ama ben onu yapamıyorum, hemen parliyorum. En son yine ben patladim, ben suçlu oldum.Niye cevap vermediniz ya? Sizin yerinize ben kudurdum burada.
Lütfen susup kalmayın bir daha.
Daha sert bir cevap vermeliydim hatta. Hata bende. Geç öbür odaya konuş.Dayim da oyle seylere dikkat etmeyiversin der gecerdim
Hiç bozma moralini canım hatta inadına birdaha giy bence.Aynen öyle. Oram buram açılmamış sonuçta. Yani fark etmem bir yerim açılır, sokulur uyarirsin da bu ne yani şimdi?
Uyansaydı keşke, "çocuğu da uyandırdın beni de delirttin, hem de olmayan bir şey için" derdiniz.İşte ben de sonradan kuduruyorum. Çocuk uyumasa cevap verecektim. En son yine bir tartışmamız oldu. Kadın böyle alttan alttan çok güzel moral bozuyor, sanki iyi niyetliymis gibi ama ben onu yapamıyorum, hemen parliyorum. En son yine ben patladim, ben suçlu oldum.
Zaten giyerim de kendinde bu hakkı bulması beni sinir ediyor. Hiç de öyle gereksiz bir samimiyet kurmam, yan yana gelmesek aramam bile.Hiç bozma moralini canım hatta inadına birdaha giy bence.
Doğru soyluyorsunuz. Ben bu konuyu burda kapatmam amaUyansaydı keşke, "çocuğu da uyandırdın beni de delirttin, hem de olmayan bir şey için" derdiniz.
Cevap vermeniz lazım böyle şeylerde, beni aramadın, geçen gün gelmedin gibi bir şey değil bu konu.
Ay ben delirdim kusura bakmayın. Bir daha olursa buna benzer lütfen susmayın rica ediyorum.Dedim ya herkesin adına konuşmayı çok sever kendisi :)
İnsanı zorla bu hale getiriyorlar iste. Halbuki hiç sevmem insanlara böyle uyarılarda bulunmayı. Rahatsız olmuyor ki giyinmiş sonuçta dimi. Banane yani."Bende hep gece boyunca senin gözüme çarpan memelerinle uğraştım,sana söyleyemedim de ,haberin olsun fazla dikkat çekiyorlardı."derdim
Yazık adamcağızi da alet ediyor ya :)aa anneciğim neden daha önce söylemedin dayının gözünün popomda olduğunu bilseydim gelmezdim deseydin ya.
Daha serti de yersiz olurdu. Ben bi sey demedim ki sadece tatli dille uyardim der siyriliverirdiDaha sert bir cevap vermeliydim hatta. Hata bende. Geç öbür odaya konuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?