Kv'nin uyarısı. Sizce de gereksiz mı?

Bu insanların zihniyetleri Allah'ım akil ver.Öyle olsa bile kusura bakmasında dayı dayılığını bilecek kafasını çevirecek bakmayacak nasil sinir oldum beyinsiz kadın.
Dayının eminim hiç bunla alakası yok. Kendince ciddilestirmeye çalışıyor olayı ki birşey demeyeyim

Niye cevap vermediniz ya? Sizin yerinize ben kudurdum burada.
Lütfen susup kalmayın bir daha.
İşte ben de sonradan kuduruyorum. Çocuk uyumasa cevap verecektim. En son yine bir tartışmamız oldu. Kadın böyle alttan alttan çok güzel moral bozuyor, sanki iyi niyetliymis gibi ama ben onu yapamıyorum, hemen parliyorum. En son yine ben patladim, ben suçlu oldum.

Uyansaydı keşke, "çocuğu da uyandırdın beni de delirttin, hem de olmayan bir şey için" derdiniz.
Cevap vermeniz lazım böyle şeylerde, beni aramadın, geçen gün gelmedin gibi bir şey değil bu konu.

"Bende hep gece boyunca senin gözüme çarpan memelerinle uğraştım,sana söyleyemedim de ,haberin olsun fazla dikkat çekiyorlardı."derdim
İnsanı zorla bu hale getiriyorlar iste. Halbuki hiç sevmem insanlara böyle uyarılarda bulunmayı. Rahatsız olmuyor ki giyinmiş sonuçta dimi. Banane yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…