- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 34.833
- 548
- Konu Sahibi Tazeportakal
Arkadaşlar en büyük korkum hapse girmek espriye devam etmeyelim nolur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bişey olmaz inşallahNişanlım askerde idi yeni geldi. Kv de nişanlım gelecek diye odasını temizlemiş (nişanlım odasına girilmesinden nefret eder ve hep uyarır, bu da ayrı bir kriz konusu). Neyse nişanlım temizlik sırasında kitaplığının düzenlendiğini fark etmiş. Nişanlım gitmeden önce Kitaplığa da prezervatif koymuş. Onu da temizlik sırasında alıp annesi çekmecesine koymuş. Tabii biz bunları nişanlım askerlerden geldiğinde fark ettik. Nişanlım anlatınca çok utandım... toplumumuzda evlilik öncesi kabul edilebilir bir durum değil işte kendimi kötü hissettim. Benim yüzüme bir şey söylenir mi sizce?
Duyar kasmayın legal hukuken tescilli diyor işte"Illegal" mi? Afganistan degil burasi (henuz) hanimefendi.
Siz gelirseniz gelirsiniz ne olacak? Ne var bunda?Çok uzun süredir birlikteyiz o yüzden aklına başka biri gelmez bence
Annesine nasıl davranıyorsa bir erkek eşine de öyle davranıyor.Nişanlıniz sürekli kriz ve kızma halinde herhalde annesiyle.
Siz bunu böyle gülerek anlatıyorsunuz ama bu çok kibar!nişanlı evlenip aynı evi, eşyalar sizinle paylaşınca neler yapacak acaba?
Annesi size bu konuda birsey demez sanmıyorum ayrıca.
aynen katiliyorum. Bide gülüyor annesine kizdigi icin bilmiyorki evlendiginde onada ayni seyi yapcak.Annesine nasıl davranıyorsa bir erkek eşine de öyle davranıyor.
Evlilik öncesi seks ne zamandır illegal?Kaynanaya ne ki? Evlenince legal olacak zaten illegalin keyfini çıkar.
Kaynanaya göre illegalEvlilik öncesi seks ne zamandır illegal?
Evlenince zaten beraber olacaksınız ben kaynana olsam bunu sormaya utanırdım ya ses çıkarmaz benceNişanlım askerde idi yeni geldi. Kv de nişanlım gelecek diye odasını temizlemiş (nişanlım odasına girilmesinden nefret eder ve hep uyarır, bu da ayrı bir kriz konusu). Neyse nişanlım temizlik sırasında kitaplığının düzenlendiğini fark etmiş. Nişanlım gitmeden önce Kitaplığa da prezervatif koymuş. Onu da temizlik sırasında alıp annesi çekmecesine koymuş. Tabii biz bunları nişanlım askerlerden geldiğinde fark ettik. Nişanlım anlatınca çok utandım... toplumumuzda evlilik öncesi kabul edilebilir bir durum değil işte kendimi kötü hissettim. Benim yüzüme bir şey söylenir mi sizce?
Söylemez ya sanki aayrıca söylese nolur dedikleri gibi yakında legal şekilde yaşicaksınız zaten. Kv lerin yatak ilişkisine burnunu sokanlarına ayrı biNişanlım askerde idi yeni geldi. Kv de nişanlım gelecek diye odasını temizlemiş (nişanlım odasına girilmesinden nefret eder ve hep uyarır, bu da ayrı bir kriz konusu). Neyse nişanlım temizlik sırasında kitaplığının düzenlendiğini fark etmiş. Nişanlım gitmeden önce Kitaplığa da prezervatif koymuş. Onu da temizlik sırasında alıp annesi çekmecesine koymuş. Tabii biz bunları nişanlım askerlerden geldiğinde fark ettik. Nişanlım anlatınca çok utandım... toplumumuzda evlilik öncesi kabul edilebilir bir durum değil işte kendimi kötü hissettim. Benim yüzüme bir şey söylenir mi sizce?
İllegal ne demek bilmiyorsanız bu kelimeyi kullanmayınKaynanaya göre illegal
Belki onun prezervatif olduğunu anlamıştır ama utanmakla haklısınız açıkçası bende olsam yerin dibine geçerdim sanırımNişanlım askerde idi yeni geldi. Kv de nişanlım gelecek diye odasını temizlemiş (nişanlım odasına girilmesinden nefret eder ve hep uyarır, bu da ayrı bir kriz konusu). Neyse nişanlım temizlik sırasında kitaplığının düzenlendiğini fark etmiş. Nişanlım gitmeden önce Kitaplığa da prezervatif koymuş. Onu da temizlik sırasında alıp annesi çekmecesine koymuş. Tabii biz bunları nişanlım askerlerden geldiğinde fark ettik. Nişanlım anlatınca çok utandım... toplumumuzda evlilik öncesi kabul edilebilir bir durum değil işte kendimi kötü hissettim. Benim yüzüme bir şey söylenir mi sizce?