Kvye basıldık denebilir mi

Annesine nasıl davranıyorsa bir erkek eşine de öyle davranıyor.

Bir insan genel olarak kabaysa evet eşine de kaba olacaktir o ayri ama anneye davraniş ve eşe davraniş ayni olmuyor ki bence olmamali. 😬
Annesine düşkün erkeğin evlenince kendisine de düşkün olacagini zanneden nice kizlar üzüldü.😁

Konu sahibi oğluna bir şey derdi diyecek olsa diye dusundum önce ama tabi çok değişik insanlar var. Kvnin karakterine bağli her şey olabilir. İlerde araniz filan bozulursa anlayacaksiniz soyler mi soylemez mi 😬

Kv ne
Nişanlım askerde idi yeni geldi. Kv de nişanlım gelecek diye odasını temizlemiş (nişanlım odasına girilmesinden nefret eder ve hep uyarır, bu da ayrı bir kriz konusu). Neyse nişanlım temizlik sırasında kitaplığının düzenlendiğini fark etmiş. Nişanlım gitmeden önce Kitaplığa da prezervatif koymuş. Onu da temizlik sırasında alıp annesi çekmecesine koymuş. Tabii biz bunları nişanlım askerlerden geldiğinde fark ettik. Nişanlım anlatınca çok utandım... Nişanlım niye özelimi karıştırıyorsun yerini değiştirken de utanmadın mı diye sinirden Kavga etmiş falan ama ben çok utandım yani muhafazakar olmasalar da malum biliyorsunuz toplumumuzda evlilik öncesi kabul edilebilir bir durum değil işte kendimi kötü hissettim. Benim yüzüme bir şey söylenir mi sizce?
Kv ne oldugunu anlamamiş da olabilir. Her halukarda dert etmeyin

Nişanlım askerde idi yeni geldi. Kv de nişanlım gelecek diye odasını temizlemiş (nişanlım odasına girilmesinden nefret eder ve hep uyarır, bu da ayrı bir kriz konusu). Neyse nişanlım temizlik sırasında kitaplığının düzenlendiğini fark etmiş. Nişanlım gitmeden önce Kitaplığa da prezervatif koymuş. Onu da temizlik sırasında alıp annesi çekmecesine koymuş. Tabii biz bunları nişanlım askerlerden geldiğinde fark ettik. Nişanlım anlatınca çok utandım... Nişanlım niye özelimi karıştırıyorsun yerini değiştirken de utanmadın mı diye sinirden Kavga etmiş falan ama ben çok utandım yani muhafazakar olmasalar da malum biliyorsunuz toplumumuzda evlilik öncesi kabul edilebilir bir durum değil işte kendimi kötü hissettim. Benim yüzüme bir şey söylenir mi sizce?
Anladık “nişanlınız” 😂😂 yetişkin koca insanlarsınız abartmayın Allah aşkına.

Toplam kaç adet nişanlı kelimesini çekerek kullandınız? Yakında kocam, eşim yazarak açarsınız. Beynim yandı okurken.
Bir de size anlatmasaymış. Ne oldu anlatınca?

Prezervatifin kitaplıkta ne işi var Allah aşkına, insan alır kapalı bir dolaba, çekmeceye falan koyar yani nişanlında suç. Özeli olan eşyayı orta yerde bırakıp sonra temizlik yaparken kaldırdı diye laf etmek hiç zekice değil.

Kadın açıkça bişey söylemez. Söyleyemez ne dicek oğlumla yattiniz mi diye mi soracak çok saçma

Yani kv ilerde size birsey der mi bilemeyiz tabi ki ama derse de ezilip büzülmeyin. Ama yani ne diyecek ki. Dese de oğlun düğünü bekleyemedi der geçersin.

Back
X