Bazı arkadaşlar detayları merak etmiş. Aklıma gelenleri söyliyim.
1)İlk doğumumda babam ameliyat olmuştu. Annem gelemiyordu haliyle, il dışındaydılar. Ben zaten eşimi yanımda istiyordum. Kv geldi. Yanımda kaldı, sonra eve geldi 1 ay benimle kaldı ve sağ olsun çok güzel baktı ama sonra misafirlerle ziyarete geldiğinde öğrendim ki yaptıklarını sanki ben istemişim gibi, o olmadan çocuğuma bakamıycakmışım gibi konuşmuş. Sustum, tatsızlık çıkmasın dedim.
2)Kv o 1 ay bende kalıyorken dışarıda kısa bir işim vardı. O arada annem ve babam gelmiş. Babam 4. evre kanser hastasıydı. Kv beni aradı ne zaman geliyosun, çabuk gel, annenler geldi bebeği uyandırdı. Yapmayın etmeyin uyanır dedim dinlemediler diye beni annemlere karşı doldurmaya çalıştı. Sonradan öğrendim ki annemler girmeyelim uyanır demiş kv ısrar etmiş. çünkü yüzünüze karşı iyilik timsali içi başka.
3-kızım ek gıdaya doktor kontrolünde geçti ve ilk bebek de olunca katı kurallarım vardı. Bir gün kv bebeğime annemlerin simit verdiğini söyleyerek yine beni aileme karşı doldurmaya çalıştı. Oysa simit veren kendisiymiş.
4-Bebeğim küçükken istemsiz hamile kaldım. Bu yüzden iznimi yarıda kesip işe başlamak zorunda kaldım. Sadece 3 ay çalışıp yeniden izne ayrılacaktım 2. doğum için. Kv daha önce torunuma bakarım bakıcıya bırakmam diye konuşurken(ki bakıcı bulacak zamanımız da yoktu) bakmak istemiyorum dedi. Annemler babamın hastanesi ile benim ev arasında mekik dokudular. Babam o kadar ağır hastayken bebeğime bakmaya onlar geldi.
5-bi gün kızım kvnin yanında anneme ses kaydı gönderdi. Seni çok seviyorum çok özledim falan dedi. O aksam kızım biraz huysuzlandi, agladı falan. Kv de bak cocuga nazar degiyo gönderme videosunu falan dedi. Sadece size gönderiyorum göndermiyim o zaman dedim. Yok bize gönder de annene ses kaydı attiniz ya ondan sonra oldu. Baskalarina dinletiyolar herhalde cocuk kücük nazar degiyor dedi ki kendileri her attigim fotoyu videoyu 7 sülalelerine yayiyorlar. Hatta kendisi facete paylasiyor. Sadece kizim anneme methiyeler düzdügü icin kiskandı.
Ve daha pek cok sey. Bunlar ufak ufak seyler gibi görünse de ic yüzünü gösterdigi icin sogudum ondan. Ayrica annemin 1000de biri kadar ilgilenmiyorken cocuklarla, cocuklarin ona olan sevgisini kiskaniyor olmasina sinir oluyorum.