Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar hanımlar. Yine kahrolası kv vakasıyla karşınızdayım. Dert yandıranlar utansın! Hanımlar bu kadınla konuşmuyorum ben ,bana yaptıklarından dolayı. Eşim bugün annesine gitti epey bir durdu . Neyse bakrom
kayınvalideyle mücedele başlıklı bir konu bu kadar kısa olamaz sankiİyi akşamlar hanımlar. Yine kahrolası kv vakasıyla karşınızdayım. Dert yandıranlar utansın! Hanımlar bu kadınla konuşmuyorum ben ,bana yaptıklarından dolayı. Eşim bugün annesine gitti epey bir durdu . Neyse bakrom
Kayınvalıde engelledi zaarKv mi geldimücadele etmekten yazının sonu gelmemiş galiba
![]()
İyi akşamlar hanımlar. Yine kahrolası kv vakasıyla karşınızdayım. Dert yandıranlar utansın! Hanımlar bu kadınla konuşmuyorum ben ,bana yaptıklarından dolayı. Eşim bugün annesine gitti epey bir durdu .
Neyse baktım suratı beş karış noldu diyorum annesi her zamanki gibi ev bakmış dublex ev bulmuş bi katında o bi katında biz oturacakmışız valide sultan hazretlerinin isteği bu yönde. Eşim anasına ben seninle anlaşamıyorum oturmam seninle demiş . Kadın başlamış vay sen şöylesin karın böyle . Bana misafir geldi karın hoş geldine gelmedi işime yaramadı bilmem ne . Olay bu şekilde . Kadınla konuşmuyorum yine dilinedoladı beni . Beni iğneliyordu sürekli şöylesin böylesin eşimin eski kız arkadaşlarını anlatıyordu . Artık bıktım yani ondan. Ben bu kadınla naparım . Bu arada aynı binadayız.
Kusura bakmayın yazarken elim değdi eksik paylaştımİyi akşamlar hanımlar. Yine kahrolası kv vakasıyla karşınızdayım. Dert yandıranlar utansın! Hanımlar bu kadınla konuşmuyorum ben ,bana yaptıklarından dolayı. Eşim bugün annesine gitti epey bir durdu . Neyse bakrom
Kayınvalıde engelledi zaar![]()
Ee düşman topraklarındayım her an her şey olabilirTam yazarken mücadele edecek bir durumla karsilasti sanırımalacele konuyu göndermiş aidnwjsnqjsn
Kaynananı nasıl savdığını anlat, yol gösterici olur . Sevaba girersinOhoooo, sezon finali gelmeden yayından kalkan dizi hüsranı ama bu.
Sonunu göreyim öyle yorum yapacağım. Mevzi aldım bekliyorum.
İmza: gaynanasavar.
Ya iyi ki bi yazarken elim değdi . Valla hanımlar yaşarken hiç komik değildi inanınkayınvalideyle mücedele başlıklı bir konu bu kadar kısa olamaz sanki