KV'yle mücadelem💪

Dimple006

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2019
506
583
18
İyi akşamlar hanımlar. Yine kahrolası kv vakasıyla karşınızdayım. Dert yandıranlar utansın! Hanımlar bu kadınla konuşmuyorum ben ,bana yaptıklarından dolayı. Eşim bugün annesine gitti epey bir durdu . Neyse bakrom

İyi akşamlar hanımlar. Yine kahrolası kv vakasıyla karşınızdayım. Dert yandıranlar utansın! Hanımlar bu kadınla konuşmuyorum ben ,bana yaptıklarından dolayı. Eşim bugün annesine gitti epey bir durdu . Neyse bakrom

Kv mi geldi 😂mücadele etmekten yazının sonu gelmemiş galiba😂

kayınvalideyle mücedele başlıklı bir konu bu kadar kısa olamaz sanki

İyi akşamlar hanımlar. Yine kahrolası kv vakasıyla karşınızdayım. Dert yandıranlar utansın! Hanımlar bu kadınla konuşmuyorum ben ,bana yaptıklarından dolayı. Eşim bugün annesine gitti epey bir durdu .
Neyse baktım suratı beş karış noldu diyorum annesi her zamanki gibi ev bakmış dublex ev bulmuş bi katında o bi katında biz oturacakmışız valide sultan hazretlerinin isteği bu yönde. Eşim anasına ben seninle anlaşamıyorum oturmam seninle demiş . Kadın başlamış vay sen şöylesin karın böyle . Bana misafir geldi karın hoş geldine gelmedi işime yaramadı bilmem ne . Olay bu şekilde . Kadınla konuşmuyorum yine diline🐍 doladı beni . Beni iğneliyordu sürekli şöylesin böylesin eşimin eski kız arkadaşlarını anlatıyordu . Artık bıktım yani ondan. Ben bu kadınla naparım . Bu arada aynı binadayız.

Ohoooo, sezon finali gelmeden yayından kalkan dizi hüsranı ama bu.

Sonunu göreyim öyle yorum yapacağım. Mevzi aldım bekliyorum.
İmza: gaynanasavar.

Heh geldi.
Şimdi, gaynana diye belirttiğimiz oluşum belli ki dolmuş, e durur mu minnoş oğlunu da doldurmuş. Şikayetlerini direkt söylese olmaz, oturmuş düşünmüş ne çomak soksam da içimdekileri döksem diye; dubleks evi bulmuş.
Hem kınıyor, sevmiyor hem de aynı evde altlı üstlü oturmak istiyor.
Anlamaya çalışma, salla gitsin.
Önemli olan eş kişisi. Ona bak, sana eziyet etmiyorsa görüşme bile.
Ediyorsa da "Boşan tim iftiharla sunar: Boşan."
Değ-mez-leerr.

Son düzenleme:
Ohoooo, sezon finali gelmeden yayından kalkan dizi hüsranı ama bu.

Sonunu göreyim öyle yorum yapacağım. Mevzi aldım bekliyorum.
İmza: gaynanasavar.
Kaynananı nasıl savdığını anlat, yol gösterici olur . Sevaba girersin 😁

Back
X