Kyk kredisi iptal ediliyormu?

newlife10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2014
121
21
33
Çanakkale
Ben bu yıl üniversiteye başladım.kyk kredisine başvurucam ama ben bu krediyi sadece 1 ya da 2 yıl almak istiyorum.böyle bi imkanım var mı arkadaşlar? 1-2 yıl kredi aldıktan sonra iptal edebiliyor muyum? Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim

Notere gidip onaylatiyosun almak için ve yine notere gidip iptal ettiriyosun onayli sekilde diye biliyorum..kyk sorun yinede

Eğer çok ihtiyacın yoksa alma bence, ben aldım mecburen 3 kişi üniversite oluyorduk tek olsam almazdım. Bir de ikisi aileden uzakta okuyunca mecburdum. Burs çıkma ihtimali de var gerçi başbakanlık bursu var onun çıkma ihtimali daha yüksek sanırım ben başvurmamıştım bilgim yoktu sonradan öğrendim bir onu araştırabilirsin. Ama çok ihtiyacım yok sırf ekstra gelir olsun diye alma. Mecbursan al..

Eğer çok ihtiyacın yoksa alma bence, ben aldım mecburen 3 kişi üniversite oluyorduk tek olsam almazdım. Bir de ikisi aileden uzakta okuyunca mecburdum. Burs çıkma ihtimali de var gerçi başbakanlık bursu var onun çıkma ihtimali daha yüksek sanırım ben başvurmamıştım bilgim yoktu sonradan öğrendim bir onu araştırabilirsin. Ama çok ihtiyacım yok sırf ekstra gelir olsun diye alma. Mecbursan al..
Neden acaba :/ benim özel bi sebepten dolayı 3000tl civarı paraya ihtiyacım var o yüzden

Back
X