Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya aslında benim tam bir bilgim yok.kykdan başvuru yapıcam.ya burs ya da kredi çıkacak değil mi? ayrı ayrı burs ve kredi başvurusu diye form yok çünkü.sadece bir tane form varEdiliyor ama nasıl ediliyor onu bilmiyorum.
Bakarsın burs çıkar?
ya aslında benim tam bir bilgim yok.kykdan başvuru yapıcam.ya burs ya da kredi çıkacak değil mi? ayrı ayrı burs ve kredi başvurusu diye form yok çünkü.sadece bir tane form var
Sağolun ilgîlendiğîniz için :)Burs çıkmazsa direkt kredi çıkıyor zaten.
Neden?Benden sana tavsiye sakın krediye bulaşma.
Neden acaba :/ benim özel bi sebepten dolayı 3000tl civarı paraya ihtiyacım var o yüzdenEğer çok ihtiyacın yoksa alma bence, ben aldım mecburen 3 kişi üniversite oluyorduk tek olsam almazdım. Bir de ikisi aileden uzakta okuyunca mecburdum. Burs çıkma ihtimali de var gerçi başbakanlık bursu var onun çıkma ihtimali daha yüksek sanırım ben başvurmamıştım bilgim yoktu sonradan öğrendim bir onu araştırabilirsin. Ama çok ihtiyacım yok sırf ekstra gelir olsun diye alma. Mecbursan al..
Hani ilerde boşuna başına bela etme diye dedim, ama zaten o 3000 i de anca bir senede alırsın. Hani toptan alamazsınNeden acaba :/ benim özel bi sebepten dolayı 3000tl civarı paraya ihtiyacım var o yüzden
Biliyorum zaten taksit taksit birşey ödemem gerekiyor :) peki bu 3bini faiziyle beraber ne kadar olarak geri öderim bi bilginiz var mı?Hani ilerde boşuna başına bela etme diye dedim, ama zaten o 3000 i de anca bir senede alırsın. Hani toptan alamazsın