Sorun faiz değil. Çalıştığım sınavlardan sonra ise girmeyi planlıyorum o zamana kadar haciz vs. Olmazsa çalışınca faizli de olsa öderim babama ödetmek istemiyorum. Eger mecbur olursam sinavlari bosverip calismaya basliycamAllah yardım etsin devlet 3 kuruş verdiğini 10 kuruş alıyor. Benim annem ödemişti tefeciden alsam o krediyi ancak o kadar faiz islerdi
Gecen sene haziranda baslamisKaç yıldır ödemiyorsunuz?
Ben de okuldan mezun olalı 3 yıl oldu. 3 yıldır da kadrolu öğretmen olarak çalışıyorum. Ama benim geri ödemeli kredimden hiç ses yok. Ne ödeme emri neeve bir kağıt hiç bir şey. Bilgisi olan paylaşabilir mi. Normalde işe başlar başlamaz ödemen gerekiyor diye biliyorum
Sorun faiz değil. Çalıştığım sınavlardan sonra ise girmeyi planlıyorum o zamana kadar haciz vs. Olmazsa çalışınca faizli de olsa öderim babama ödetmek istemiyorum. Eger mecbur olursam sinavlari bosverip calismaya basliycam
Neden erteletmediniz keşke takip Edip erteletseydiniz :/2016 yılında mezun oldum
Ben de okuldan mezun olalı 3 yıl oldu. 3 yıldır da kadrolu öğretmen olarak çalışıyorum. Ama benim geri ödemeli kredimden hiç ses yok. Ne ödeme emri neeve bir kağıt hiç bir şey. Bilgisi olan paylaşabilir mi. Normalde işe başlar başlamaz ödemen gerekiyor diye biliyorum
Ben soruyu size sormadım :)) ögretmen bi arkadaşaydı oAynen ertelenmiyormus ama işsizim sonuçta neyimi alacaklar. Kpss çalışıyorum giremem de bir işe ne yapicam bilemedim.
Merak edip KYK'nın sitesine girip baktınız mı hiç? Böyle bir hizmetleri var da....
Merak edip KYK'nın sitesine girip baktınız mı hiç? Böyle bir hizmetleri var da....
Mal beyanında bulun, maasın ve ustune kayıtlı tasınmaz mal olmadıgını bildir, haciz vs yapılmaz, ise basladıgında maasının bir kısmına haciz konulur, yapılandırma yaparsınFaiz işlemesi önemli değil şuan haciz gelir mi bilemedim. Mal beyanında bulunmam falan gerekiyor mu. Bilmiyorum.
e biliyormuşsunuz işte, hiç mi merak edip bakmadınız, bu parayı aldım ama şimdi ödesem diye?
borç sonuçta, kime olduğunun önemi olmaksızın, elinize imkan geçtiğinde vermeniz gerekmiyor mu?
Hayır bakmadım. Eve tebligat yollamalarını bekliyorum
kyk.ziraatbank.com.trBen de okuldan mezun olalı 3 yıl oldu. 3 yıldır da kadrolu öğretmen olarak çalışıyorum. Ama benim geri ödemeli kredimden hiç ses yok. Ne ödeme emri neeve bir kağıt hiç bir şey. Bilgisi olan paylaşabilir mi. Normalde işe başlar başlamaz ödemen gerekiyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?