Kyk kredisi odeme emri geldii!

Allah yardım etsin devlet 3 kuruş verdiğini 10 kuruş alıyor. Benim annem ödemişti tefeciden alsam o krediyi ancak o kadar faiz islerdi
Sorun faiz değil. Çalıştığım sınavlardan sonra ise girmeyi planlıyorum o zamana kadar haciz vs. Olmazsa çalışınca faizli de olsa öderim babama ödetmek istemiyorum. Eger mecbur olursam sinavlari bosverip calismaya basliycam

Merak edip KYK'nın sitesine girip baktınız mı hiç? Böyle bir hizmetleri var da....

Merak etme haciz felan gelmez.. Millet yıllardır ödemiyor. Zaten üzerine bir şey yokmuş neyine haciz gelecek

mal beyaninda bulunun taksitlendirin diyecegim bildigim kadariyla 2 taksit odemeyince hepsini toptan faiziyle aliyorlar
aslinda kyk yi falan arayip sorsaniz anlatsaniz daha saglikli cevap verirler

e biliyormuşsunuz işte, hiç mi merak edip bakmadınız, bu parayı aldım ama şimdi ödesem diye?
borç sonuçta, kime olduğunun önemi olmaksızın, elinize imkan geçtiğinde vermeniz gerekmiyor mu?

Ödemeyi yapılandırıyorlar mı bu dönemde bilmiyorum ama taksitlendirme yapmak en mantıklısı. Daha önce geri ödemeler makuldü. Ancak şu an faizlerin tavan yaptığını düşünürsek beklemek her geçen gün daha çok sıkıntı yaratır.
Üzerinde mal yoksa, bankada paran maaşın vb hareketin yoksa haciz gelecek birşeyin yok. Ancak bankada yapacağın en ufak işlemde haciz gelebilir.

Ödeyemiyorum diye bildirseniz de günlük faiz işler. Devlet kendi hakkından zarar etmez.

Gidin taksit falan yaptırın. Anne, baba, kardeş, eş kim olursa ondan alıp ödeyip bitirin. Çalışınca o kişiye ödersiniz..

Faiz işletiyorlardır.
Gidin kontrol ettirin mutlaka..

Faiz işlemesi önemli değil şuan haciz gelir mi bilemedim. Mal beyanında bulunmam falan gerekiyor mu. Bilmiyorum.
Mal beyanında bulun, maasın ve ustune kayıtlı tasınmaz mal olmadıgını bildir, haciz vs yapılmaz, ise basladıgında maasının bir kısmına haciz konulur, yapılandırma yaparsın

e biliyormuşsunuz işte, hiç mi merak edip bakmadınız, bu parayı aldım ama şimdi ödesem diye?
borç sonuçta, kime olduğunun önemi olmaksızın, elinize imkan geçtiğinde vermeniz gerekmiyor mu?

Halihazırda ödediğim bir sürü borcum olduğu için şu anlık ödeyemiyorum hanımefendi. Yoksa para içinde yüzüp de borcumu görmezden geliyor değilim

ben ucretli ogretmen maasiyla ödemiştim. ustelik 3 ayda bir odeniyordu o zaman. baya yuklu oluyordu. 2009 senesinde 3 ayda bir 900 tl olarak oduyordum. ucretli ogretmenlikten aldigim 600 falan ancaydi. 1 yil nerdeyse sadece krediye calistim. cok korkarım borctan. kadrolu olup odemeyen arkadaslarim vardi. her zaman oldugu gibi odeyen cezali oluyor bizde. sonradan yapilandirma falan cikti. ben odemeye basladigim icin yapilandirma yapılmadı bana. odemeyenlere yapildi. kimseye de haciz falan gelmedi. millet hala af bekliyor.

kyk.ziraatbank.com.tr
Adresinden sorgulayın

O borcu bende ödüyorum.
Ödeme durumun işsiz olup olmadığına bakılmıyor.
Devlet sadece kendi parasını almak için uğraşıyor.
Ödemediğin takdir de icraya düşüyor zaten.
Ayrıca ödemediğin her gün içinde faiz işletiyor sana.
Ben hala ödüyorum.
15 taksit kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…