Ben vergiye gittiğimde olmayan malın neyi bildireceksin deyip dalga geçti memurMal bildirmi yapın,çalışmıyorum malım da yok ödeme gücüm de yok diye.ama çalışmaya başladığınzda mutlaka tekrar vergi dairesine gidip tekrar bi bildirim yapın,yoksa hapis cezası var 10 gün
Ben vergiye gittim ama olmayan malım bildirimini yapacaksın dedilerE devlette vergi borcunuz görünüyordur gecikme zammiyla beraber , son kredinizi aldıktan sonra 6 ay süreniz var geri ödemek için eğer ödemezseniz 6 ay içinde ödemezseniz küçük küçük faiz bindiriyorlar siz mezun olalı hiç ödeme yapmamışsınız, ama mezun olduktan sonra sigortanızı da başlatmışsınız çalışıyordum demissiniz su an issizim deyince boyle anladim bu kısmını yanlışım varsa duzeltin.
Sigortanızdan bu para kesilmediyse şimdi de kesilmez , haciz de gelmez , banka borcu mu bu niye haciz gelsin , ödemeyin faiz binsin eliniz rahatlayınca ödersiniz.
E devlette takipli mi borcunuz bi bakın bakalim?
O memuru şikayet etmeniz lazım.saçmalamış,bende zamanında malım,gelirim,param yok diye mal bildirimi yaptım.Ben vergiye gittiğimde olmayan malın neyi bildireceksin deyip dalga geçti memur
15 gün içinde mi bilgi vermemiz gerekiyor acaba benim tebligat geleli 15 günü geçti bir şey olur mu acabaO memuru şikayet etmeniz lazım.saçmalamış,bende zamanında malım,gelirim,param yok diye mal bildirimi yaptım.
Evet tabi 15 gün içinde vermek lazım ama geçtiysede korkmayın bi şey olmaz,yarın gidip çıkarın aradan15 gün içinde mi bilgi vermemiz gerekiyor acaba benim tebligat geleli 15 günü geçti bir şey olur mu acaba
Hocam eve tebligat gelmiş miydi ödemediğiniz süre zarfında2012de mezun oldum mezun olduktan 5sene sonra ödemeye başladım. 8bine imza atmistik okulda. 13bin olarak geri ödüyorum. Bu yapılandırılmış hali.
Son 3 taksit kaldi ay aşırı 719 TL ödüyoruz.
Bitse de kurtulsak .
Yok bizim aklimizdaydi zaten gelir idaresi başkanlığından bakmıştım. Eve tebligat gelmedi ama surekli faiz işliyorduHocam eve tebligat gelmiş miydi ödemediğiniz süre zarfında
Bana tebligat geldi hocam ödemem geçeli 6 ay oldu sadece faiz mi işler bir durum olur mu acaba bilginiz var mıYok bizim aklimizdaydi zaten gelir idaresi başkanlığından bakmıştım. Eve tebligat gelmedi ama surekli faiz işliyordu
Faiz maalesef isliyordur hala ama başka bir durum olmaz sanirim. Siz yine de vergi dairesinden öğrenin durumu, gidip konuşun en iyisi hocamBana tebligat geldi hocam ödemem geçeli 6 ay oldu sadece faiz mi işler bir durum olur mu acaba bilginiz var mı
Teşekkür ederim hocamFaiz maalesef isliyordur hala ama başka bir durum olmaz sanirim. Siz yine de vergi dairesinden öğrenin durumu, gidip konuşun en iyisi hocam
Hicbir şey olmazBana tebligat geldi Haciz hapis felan yazıyor çalışmıyorum da ödeme yapamam bir şey olur mu acaba
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim peki malım olmadığına dair mal bildiriminde bulunmam gerekiyor muHicbir şey olmaz
Evet mal beyanında bulunmanız gerekir vergi dairesine gidip halledebilirsiniz. Vergi dairesinin isleyisi orada nasildir bilemem lehinize gore hareket edin. Maalesef artik eskisi gibi degilmis erteleme bile yaoilmiyormus . En fazla banka hesabiniz ziynet eşyanız vb varsa el konulabilir. Onun dışında neyiniz var da ne alacaklar .Geri dönüşünüz için teşekkür ederim peki malım olmadığına dair mal bildiriminde bulunmam gerekiyormu
Ben vergiye gittiğimde mal bildiriminde bulunacağım dedim bana olmayan malın nesini bildireceksin dedilerEvet mal beyanında bulunmanız gerekir vergi dairesine gidip halledebilirsiniz. Vergi dairesinin isleyisi orada nasildir bilemem lehinize gore hareket edin. Maalesef artik eskisi gibi degilmis erteleme bile yaoilmiyormus . En fazla banka hesabiniz ziynet eşyanız vb varsa el konulabilir. Onun dışında neyiniz var da ne alacaklar .
O zaman sorun yokBen vergiye gittiğimde mal bildiriminde bulunacağım dedim bana olmayan malın nesini bildireceksin dediler
Nasıl yani ne kadar aldıysak o kadar ödemiyor muyuzBen 400-500 aldım aylık ödemelerim 750 lira. Total aldığım miktar 24 bin lira olmasına rağmen ödemem 34 bin lira. Neredeyse %50 daha fazlası yani. Tabi paranın değeri aynı kalmıyor ama enflasyonu %10 gösterip bu ülkenin gençlerinden %50 zamla geri ödeme almak da hiç hoş değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?