size göre normal bir şey olabilir ama bana göre ayıp. yani eşimin annesi olabilir ama genel olarak samimi değiliz.Ne var ki bunda? Kadına niye sanki hangi pozisyonda sevişiyorsunuz demiş gibi muamele yapıyorsunuz ki?
Evet korunuyoruz ya da hayır korunmuyoruz der geçersiniz.
Dark, yine efsane bir cevap.
Gerçektende böyle tepki vermek lazım konu sahibi, hayret bişey ya milletin şeyi ne de geriyor bu kayınvalideleri..
evet de desem hayır da desem konuyu uzatacak eminim. evet desem niye korunuyosunuz hala çocuk zamanı geldi herkes gibi beklyiyoruz diyecek. hayır desem başından beri mi korunmadınız neden hala çocuğun olmuyo. bi sıkıntın mı var diyecek. sakızdan beter uzayacak konu ve burda kalmıycak her görmesinde sorup cevap isteyecek.Niyeti iyi mi kötü mü, samimiyetiniz nedir en iyi siz bilirsiniz tabiki ama bana da cok abartı gelmedi. Anneler biraz meraklidir cocuklarinin hayatina karşı, evet veya hayir deyip gecilebilir. Anne bu sonuçta komşu olsa anlardim.
evet de desem hayır da desem konuyu uzatacak eminim. evet desem niye korunuyosunuz hala çocuk zamanı geldi herkes gibi beklyiyoruz diyecek. hayır desem başından beri mi korunmadınız neden hala çocuğun olmuyo. bi sıkıntın mı var diyecek. sakızdan beter uzayacak konu ve burda kalmıycak her görmesinde sorup cevap isteyecek.
Oğlunu arayalım o anlatsın annecim deselam kızlar. kayınvalidem korunuyo musunuz diye sordu geçen ve bu iki oldu bu soruyo cevaplamayacağım bi daha sorma bana ayıp bence yani dedim. yok biz sağlıkçıyız diyo. sanki sağlıkçı olmaları bütün özelimi ortaya dökmem anlamına geliyor. benim sadece kaynvalidemsin, benim sağlıkçım değilsin dedim. Resmen ayar oldum. söyleyeceklerim bu kadar. 3. kez sorarsa siz nasıl korunuyosunuz diycem galiba yoksa ardı arkası kesilmeyecek
çocuk düşünüyo musunuz demek istese zaten çocuk düşünüyo musunuz der zaten daha önce on defa sordu. bende kısmet dedim, eşim hayırlısı dedi, çocuk isi nasip işidir dedim. yani bu merakına karşı koyamadığı bi soruydu. mesafeliyiz de birazçocuk düşünüyo musunuz demek istemiş aslında :) bence ayıp bişey gibi gelmedi bana sonuçta samimi insanların yeri geldiğinde aralarında yaptığı bi muhabbet ama tabi sizin ciddi bi mesafeniz varsa orasını bilmem :)
Seninki inciti olmuş canım öbür türlü sormak normal benceBunu sormaya cesaret etmesi aranızdaki samimyetle alakalı bir şey seni yakın ve samimi görüyorsa soruyordur şeklini ve nasıl korunduğunu açıkça demene zaten gerek yok evet der geçersin. Başkaca bir sorununuz yoksa hiç büyütmeyin. Benim kaynanam da uzunca süre çocuk yapmayınca reglilerin düzenli mi senin demişti bu soru daha incitici bence yani sorun var galiba der gibi bende yoo iyi biz çocuk düşünmüyoruz ama şu an demiştim.
Merak ediyorlar acaba oluyomu yoksa istemiyorlar mı diye. Benimki de iki üç kez sordu birinde eşimde var yanımda Nasıl korundugumuzu soruyo ilaç mı yoksa dedi cık dedim öbürü mü dedi yok dedim en son kızdım baktım susacak degil bide görüntülü konusuyorduk verdim esimin eline telefonu anan bişey soracak dedim inanırmısınız onada sordu ben sok ben iptaleşim kızdı istemiyoruz anne isteyince haberin olur dedi ahahah kaynanna pert
Torun istiyor bnce onun için sormusturselam kızlar. kayınvalidem korunuyo musunuz diye sordu geçen ve bu iki oldu bu soruyo cevaplamayacağım bi daha sorma bana ayıp bence yani dedim. yok biz sağlıkçıyız diyo. sanki sağlıkçı olmaları bütün özelimi ortaya dökmem anlamına geliyor. benim sadece kaynvalidemsin, benim sağlıkçım değilsin dedim. Resmen ayar oldum. söyleyeceklerim bu kadar. 3. kez sorarsa siz nasıl korunuyosunuz diycem galiba yoksa ardı arkası kesilmeyecek
şu ana kadar evetPeki korunuyor musunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?