kyvnin korunuyo musunuz sorusu

Ayyy gına geldi sana ne korunuyorsam yahu ...

Benimde kv hep eltime sorduruyordu bende korunuyorum diyince sok yaaa .

Benim Kayınvalidem de doktora kontrole gittiğimde görünceme sorarmış bebeğin durumu nasılmış kalbi atmaya başlamış mi , cinsiyeti belli olmuş mu diye utancından bana soramazmis . Canım ya ne kadar edepli kayınvalidem varmış benim şimdi daha iyi anladım. Mekanı cennet olsun canım anneciğimin .

sağlıkçı olarak sevişirken senin salonuna barkovizyon kurup canlı yayın yapmamızı da ister misin diye sormak akademik bir farz olmuş.

ya bu neki sukur et bence brnim kayin validem ben yeni dogum yapmistim daha logusaydim esim sehir dışı na calismaya gitti bana nedese beğenirsiniz annesi olsun bir kere yapsaydi ne olcak dedi bendedim ya allah askina sus karisma yaaaaa bu kadarda olmaz sanane yaptik yapmadik tovbeeeeeee

Hay Allahım ya bu nasıl soru insan sormaya utanırrr.
Hadi bi kere sordun ikinciyi niye soruyorsun
Torun istiyor galiba sizin kv
Başka sorucak sey bulamamis mi keske cocuk dusunuyor musunuz falan deseydi üstü kapalı sizinki direk açık açiķ sormuş

ahahah hazır cevaplılığına bayıldım. çok güzel demişsin :)

özel olan nekı ne olmuş korunuyoruz veya korunmuyoruz desen sımdıkı kızlarda burnundan kıl aldırmıyor :/

Ay esımın ananesı srdu benımde ... ay bırde bı kıyamet ınsanın ıcınde srdu hemde ıkı defa erkekler falanda vardı bunak falanda degıl bende torununa sor anane cok merak edıyrsan dedım en son sevıye yerlerde

"Evet anne son konuşmamızdan sonra korunmaya başladık ve 2 badyguard tuttuk"
"Senin şerrinden korunmak için Muska yaptırdım"
"Kız anne anlatsana kp sen yatakta nasılsınız? Şehvetlimi yoksa iş olsun diyemi yapıyorsunuz?"
Bunun gibi daha bir çok SAÇMA cevaplar yada konuşmalar yapılabilir. Ama siz zaten cevabı hazırlamışsınız

Belki kötü niyetli değildir, kendi kızına da rahatlıkla sorduğu soruyu size sormak istemiştir, fazlaca meraklı bir tip sadece. Ben genel olarak bu denli meraka karşıyım o yüzden onu da kırmadan geçiştirerek cevap vermek doğru olabilir diye düşünüyorum.

Eltilerim gelin ve diger akrabalar hep soearlar bende evet derim ama kv hic sormadi sorsa evet derdim ne varki bunda.ysni kp sormus gibi tepki vermissin...

Genel olarak kötü biri değilse,"şimdilik evet" demek yeterlidir.
Buyutulecek bir durum goremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…