- 16 Temmuz 2016
- 894
- 562
- 33
sağlıkçı olarak sevişirken senin salonuna barkovizyon kurup canlı yayın yapmamızı da ister misin diye sormak akademik bir farz olmuş.selam kızlar. kayınvalidem korunuyo musunuz diye sordu geçen ve bu iki oldu bu soruyo cevaplamayacağım bi daha sorma bana ayıp bence yani dedim. yok biz sağlıkçıyız diyo. sanki sağlıkçı olmaları bütün özelimi ortaya dökmem anlamına geliyor. benim sadece kaynvalidemsin, benim sağlıkçım değilsin dedim. Resmen ayar oldum. söyleyeceklerim bu kadar. 3. kez sorarsa siz nasıl korunuyosunuz diycem galiba yoksa ardı arkası kesilmeyecek
selam kızlar. kayınvalidem korunuyo musunuz diye sordu geçen ve bu iki oldu bu soruyo cevaplamayacağım bi daha sorma bana ayıp bence yani dedim. yok biz sağlıkçıyız diyo. sanki sağlıkçı olmaları bütün özelimi ortaya dökmem anlamına geliyor. benim sadece kaynvalidemsin, benim sağlıkçım değilsin dedim. Resmen ayar oldum. söyleyeceklerim bu kadar. 3. kez sorarsa siz nasıl korunuyosunuz diycem galiba yoksa ardı arkası kesilmeyecek
"Evet anne son konuşmamızdan sonra korunmaya başladık ve 2 badyguard tuttuk"selam kızlar. kayınvalidem korunuyo musunuz diye sordu geçen ve bu iki oldu bu soruyo cevaplamayacağım bi daha sorma bana ayıp bence yani dedim. yok biz sağlıkçıyız diyo. sanki sağlıkçı olmaları bütün özelimi ortaya dökmem anlamına geliyor. benim sadece kaynvalidemsin, benim sağlıkçım değilsin dedim. Resmen ayar oldum. söyleyeceklerim bu kadar. 3. kez sorarsa siz nasıl korunuyosunuz diycem galiba yoksa ardı arkası kesilmeyecek
Bu tipler kendi oğluna da sorar, yakinen gördümMadem sağlıkçı ve bu konulardan çekinmiyor kendi oğluna sorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?