- 6 Eylül 2016
- 411
- 817
- 33
SÜPEEERRR YA fctgjhbhugtfrdestgvKv korunuyor musunuz dedigi an
Sizden mi? Diye sormaliydin
Oğlun
ahahahahahhaPeki korunuyor musunuz??
benimde kendi annem sormuyor bana ayıp olacağını düşündüğündenBu densiz soruları benm kvde de soruyordu allahım cildiriyordum sinirden ağlayasım geliyordu . Çünkü ben korunmuyordum be çocuğum olmuyordu.
Başlarda sorduğunda bişey demiyordm takmıyordm. Ama en son sorduğunda yeter artik sorma dedim ayıp denen bişey var dedim benm kendi ailem bile sormuyor bana bunu dedim dondu kaldı. Bisaha da sormadi . Zaten ben bikac zaman snra hamile kaldim .Yani bidaha sorarsa tavrını net belli değil yoksa anlamıyorlar
Ne kadar ukala kendini bilmez patavatsiz insanlar var ben anlamiyorumselam kızlar. kayınvalidem korunuyo musunuz diye sordu geçen ve bu iki oldu bu soruyo cevaplamayacağım bi daha sorma bana ayıp bence yani dedim. yok biz sağlıkçıyız diyo. sanki sağlıkçı olmaları bütün özelimi ortaya dökmem anlamına geliyor. benim sadece kaynvalidemsin, benim sağlıkçım değilsin dedim. Resmen ayar oldum. söyleyeceklerim bu kadar. 3. kez sorarsa siz nasıl korunuyosunuz diycem galiba yoksa ardı arkası kesilmeyecek
O da bisey mi ya kv bizde kaldigi bi zamanda esim banyo yapiyordu bizde tv izliyorduk. Git de kocacin sırtını yuğ dedi
Aramizda komik bir iletisim vardir.
De get hadi,eli ayağı yok mu cok istiyorsan git sen ufelesapik yaaa kadina bak hele dedim,
Güldü
Kv bel altı muhabbetlere bayılır, ilk zamanlar ciddi ciddi uyarirdim ama baktim kadinin huyu bu herkesle konuşuyor amaaan dedim saliverdim,sakayla karışık kapatırım hep konuyu.
Komik kadin vesselam
Eger sizinki de boyleyse sakaya vurun kapatin eger laftan anlayan biriyse sert bi sekilde çıkışın bi daha yapmaz
anlaşıldı şimdi onun kafasında soru işareti kalmış meraklanmış oçocuk düşünüyo musunuz demek istese zaten çocuk düşünüyo musunuz der zaten daha önce on defa sordu. bende kısmet dedim, eşim hayırlısı dedi, çocuk isi nasip işidir dedim. yani bu merakına karşı koyamadığı bi soruydu. mesafeliyiz de biraz
Kv korunuyor musunuz dedigi an
Sizden mi? Diye sormaliydin
Oglun koruyor bizi de
Benim kayınvalidemde aynısı, hem korunuyor musunuz diye sormuşluğu vardır, hem de oğlum banyo yaparken sırtını yıka demişliği de. Niye kendi yıkayamıyor mu? Bu yaşına kadar nasıl yıkadıysa şimdi de yıkayabilir herhalde sırtını dediğimde o nasıl yıkasın dedi. Bende ne demek nasıl yıkasın yoksa evlenmeden önce oğlunun sırtını sen mi yıkıyordun demiştim aman yok beni banyoya sokar mı hiç ama karısını seve seve alır yanına deyip son golü atmıştı. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?