kyvnin korunuyo musunuz sorusu

benim kv hiç sormadi. torun de torun demedi. bebegimi kaybettiğimden beri kararlari bize birakti.
ilk bebegimde çok istekliydilerdi şimdide istekli ama kaybettiğim için bişey diyemiyolar.
daha doğmadan yaş farkı üzerinden konuştuk. bende 5-7 yaş olsun dedim eşim çok fazla arayı açmak istemedi 5 yaş iyi diyo. yaşimiz geçiyo diyo. eşimle ben 27 yaşindayiz biz daha.

Bu densiz soruları benm kvde de soruyordu allahım cildiriyordum sinirden ağlayasım geliyordu . Çünkü ben korunmuyordum be çocuğum olmuyordu.
Başlarda sorduğunda bişey demiyordm takmıyordm. Ama en son sorduğunda yeter artik sorma dedim ayıp denen bişey var dedim benm kendi ailem bile sormuyor bana bunu dedim dondu kaldı. Bisaha da sormadi . Zaten ben bikac zaman snra hamile kaldim .Yani bidaha sorarsa tavrını net belli değil yoksa anlamıyorlar

benimde kendi annem sormuyor bana ayıp olacağını düşündüğünden

O da bisey mi ya kv bizde kaldigi bi zamanda esim banyo yapiyordu bizde tv izliyorduk. Git de kocacin sırtını yuğ dedi
Aramizda komik bir iletisim vardir.
De get hadi,eli ayağı yok mu cok istiyorsan git sen ufele sapik yaaa kadina bak hele dedim,
Güldü
Kv bel altı muhabbetlere bayılır, ilk zamanlar ciddi ciddi uyarirdim ama baktim kadinin huyu bu herkesle konuşuyor amaaan dedim saliverdim,sakayla karışık kapatırım hep konuyu.
Komik kadin vesselam

Eger sizinki de boyleyse sakaya vurun kapatin eger laftan anlayan biriyse sert bi sekilde çıkışın bi daha yapmaz

Ne kadar ukala kendini bilmez patavatsiz insanlar var ben anlamiyorum
Saglikci olabilirsin ama koskoca kadin olmusun oglunun evliligindeki ozel hayatina mahremine burnunu sokuyosun diyeceksin
ne munasebet yahu sana ne? korunmuyosam cocuk istiyorum demektir korunuyosamda herkese bildirecek degilim demi ya ne cahillik yemin edim 10 yil okusada cahil cahildir

Benim kayınvalidemde aynısı, hem korunuyor musunuz diye sormuşluğu vardır, hem de oğlum banyo yaparken sırtını yıka demişliği de. Niye kendi yıkayamıyor mu? Bu yaşına kadar nasıl yıkadıysa şimdi de yıkayabilir herhalde sırtını dediğimde o nasıl yıkasın dedi. Bende ne demek nasıl yıkasın yoksa evlenmeden önce oğlunun sırtını sen mi yıkıyordun demiştim aman yok beni banyoya sokar mı hiç ama karısını seve seve alır yanına deyip son golü atmıştı. :)

anlaşıldı şimdi onun kafasında soru işareti kalmış meraklanmış o kısmet falan diyince emin olamamışş hahah :) Ay yazık yaa merak etmiş eşinizin annesi sonuçta.. söyleyiverseydiniz nolcakki.. korunuyoruz diyince üstünüze gelirse tepki verirdiniz bu bizim kararımız falan derdiniz.. o da karışlmaması gerektiğini anlardı

Ben yadırgamadım niyeyse.nolcak ki sorduysa ,doğru olan cevabı verin bidaha sormaz.mecbur değilsiniz tabiki ama büyütcek bişey hiç deil bence

Bizde ben hic altında kalmam,
Kv severim eglenceli kadındır ve bu muhabbetleri bana ozgu yapmaz,
Uyarmakla anlayacak bi tip degil o yüzden hep dalgaya alarak lafı ağzına tikarim hic affetmem: ))
Annemle asla konusmuslugumuz yoktur sınırını bilir ama bi kaynanaya ogretemedim gitti,bu saatten sonra da değişmeyeceğini bildigim icin onun dilinden konuşarak hallediyorum baska yolu yok:)
Hic unutmam bi kere ahretligiyle muhabbet ediyorlardı, arkadasi kocasını sevmediginden bahsediyodu kv hemen

yapistirdi sevmiyordun da mi 4 tane dogurdun 6 kere aldirdin kösnük
daha ne muhabbetleri var : )))

Sorman ona tuhaf gelmeyebilir ve detayiyla anlatabilir. Ornegin benim kv bana baya ayrintili anlatmisti

Sağlıkçılar da utanma tok da bende var.Anne de bu kadar çok ısrar eder se bi iyi gelin modunu kapat geçici olarak sert söyle çık..

Oha diyorum artık yaaa. Ne edepsizlik milletin yatak odasına karışacak kadar aşmış kadin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…