kyvnin korunuyo musunuz sorusu

Bana sorsa cevap vermem. Bu konularda konusmam. Telefonuma bakardim herhalde. Duymazdim.

Kalabalikta sorsa da aynisini yaparim. Daha etkili olurdu. Lönk diye kalirdi.

Yani o demek istemişki korunuyomusunuz yoksa korunmadığınız halde olmuyomu.

gerçekten

krize girdim

kedi kızı evli değil ve erkek arkadaşın var mı demeye çekiniyor, annesini azarlayan tiplerden.ben yumuşak yüzlüyüm galiba

kedi kızı evli değil ve erkek arkadaşın var mı demeye çekiniyor, annesini azarlayan tiplerden.ben yumuşak yüzlüyüm galiba
Bazıları rahattır ya. Çok takılmayın. Bence bu çok özel der geçersiniz, ben çok samimi değilsem doktora gittik uygun bir yöntem seçtik işte derdim ama bu kadar. Gerekirse gıcık gelin olurdum ama huzurlu olurdum.

Eskiler bu konuda daha rahatlar. Bu da hayatın bir parçası. Korunuyoruz de geç. Niye yaşlı kadını tersliyorsun. Herşey tvlerde apaçık gösterilirken bu mu sizleri rahatsız ediyor.

göreceli.. ben rahatsızım

Buna mi takidin? Kadin normal olarak cocuk isteyip istemediginizi merak etmis bence. "Anne ozel bir konu hic girmeyelim" diye yumusakca cevap verdiginde yine uzerine gelirse espri yoluyla terslersin. Cok da saapmamak lazim bazen

o söylediğim cevabı vermem zaten çıkmaz o laf benden. komiklik olsun diye yaziyim dedim, aklımdaan geçen nice cevaplar var ama saygı bir numara olmalı her zaman

ilk sormasında geçiştirdim ama 2. de biraz tak etti, bir de pat diye sormaz mı yan odada kypederim ve eşim ikisinin de kulakları radar. Aman tanrım didim

sırtını yuğ

yazdıklarının harflerine noktasına virgülüne katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…