- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
Yani o demek istemişki korunuyomusunuz yoksa korunmadığınız halde olmuyomu.çocuk düşünüyo musunuz demek istese zaten çocuk düşünüyo musunuz der zaten daha önce on defa sordu. bende kısmet dedim, eşim hayırlısı dedi, çocuk isi nasip işidir dedim. yani bu merakına karşı koyamadığı bi soruydu. mesafeliyiz de biraz
ya bu neki sukur et bence brnim kayin validem ben yeni dogum yapmistim daha logusaydim esim sehir dışı na calismaya gitti bana nedese beğenirsiniz annesi olsun bir kere yapsaydi ne olcak dedi bendedim ya allah askina sus karisma yaaaaa bu kadarda olmaz sanane yaptik yapmadik tovbeeeeeee
krize girdim"Evet anne son konuşmamızdan sonra korunmaya başladık ve 2 badyguard tuttuk"
"Senin şerrinden korunmak için Muska yaptırdım"
"Kız anne anlatsana kp sen yatakta nasılsınız? Şehvetlimi yoksa iş olsun diyemi yapıyorsunuz?"
Bunun gibi daha bir çok SAÇMA cevaplar yada konuşmalar yapılabilir. Ama siz zaten cevabı hazırlamışsınız
kedi kızı evli değil ve erkek arkadaşın var mı demeye çekiniyor, annesini azarlayan tiplerden.ben yumuşak yüzlüyüm galibaBelki kötü niyetli değildir, kendi kızına da rahatlıkla sorduğu soruyu size sormak istemiştir, fazlaca meraklı bir tip sadece. Ben genel olarak bu denli meraka karşıyım o yüzden onu da kırmadan geçiştirerek cevap vermek doğru dolabilir diye düşünüyorum.
evet aynen onu diyecekEvet desen korunmayın sakın ha mı dicek acaba ?
yani çocuğum olmuyor olsa bile kırıcı olabilecek bi havada. 1 senelik bile evli değiliz dahaYani o demek istemişki korunuyomusunuz yoksa korunmadığınız halde olmuyomu.
Bazıları rahattır ya. Çok takılmayın. Bence bu çok özel der geçersiniz, ben çok samimi değilsem doktora gittik uygun bir yöntem seçtik işte derdim ama bu kadar. Gerekirse gıcık gelin olurdum ama huzurlu olurdum.kedi kızı evli değil ve erkek arkadaşın var mı demeye çekiniyor, annesini azarlayan tiplerden.ben yumuşak yüzlüyüm galiba
yeni nesil kayınvalideKayınvalidelerin hepsi aynı sanırsam :))) torun sahibi olmak istediklerinden soru şekilleri değişmiş anlaşılan :)))
Ne mal insanlar ya. He korunuyom gelirken iki kutu przvtf kap da gel de
kp in kusu kalkiyor mu hala de
O da bişey mi benim ki bu gece ilişkiye girdiniz mi diye soruyordu
Eskiler bu konuda daha rahatlar. Bu da hayatın bir parçası. Korunuyoruz de geç. Niye yaşlı kadını tersliyorsun. Herşey tvlerde apaçık gösterilirken bu mu sizleri rahatsız ediyor.
o söylediğim cevabı vermem zaten çıkmaz o laf benden. komiklik olsun diye yaziyim dedim, aklımdaan geçen nice cevaplar var ama saygı bir numara olmalı her zamanBazi yorumlar gercekten cok itici. Evet boyle bir sey sormak uygun degil, ama benim kayinvalidem boyle bir sey sorsa ters ters cevap vermem, ki o da ayip bir sey. Evet veya hayir denebilir, gecistirilebilir. Evet dersin gecersin. Cocuk yap falan muhabbetine girerse, kismet de gec. Bir daha sorsun, yine evet hayir kismet. Bu kadar. O da anne sonucta, genel olarak iyi niyetli biriyse ki baska turlu olsa mutlaka anlatirdiniz diye dusunuyorum, ters ters cevap verip kalp kirmaya gerek yok. Her seyi bu kadar buyutmeyin.
ilk sormasında geçiştirdim ama 2. de biraz tak etti, bir de pat diye sormaz mı yan odada kypederim ve eşim ikisinin de kulakları radar. Aman tanrım didimBana da diyo hep kv doğum kontrol hapı alma falan diye ama torun istiyo ondan her kV gibi ama direk korunuyor musun diye de sorulmaz ya ama ben kötü niye algılamadim kadın kadına diye sormuş belli ki o da torun isteyen tipik kv
KV gereksiz soru sormuş ama sende gereksiz bi şekilde çok terslemissin ebet hayır deyip gecistirebilirdin çok da saapmamak lazimdi
öyle samimi değiliz.konunuzu okuyunca ister istemez kendi kendime sordum biz kv böyle şeyleri cok rahat konusuruzda bi anormallikmi var bizde.Sizede sormasını yadırgamadım
sırtını yuğO da bisey mi ya kv bizde kaldigi bi zamanda esim banyo yapiyordu bizde tv izliyorduk. Git de kocacin sırtını yuğ dedi
Aramizda komik bir iletisim vardir.
De get hadi,eli ayağı yok mu cok istiyorsan git sen ufelesapik yaaa kadina bak hele dedim,
Güldü
Kv bel altı muhabbetlere bayılır, ilk zamanlar ciddi ciddi uyarirdim ama baktim kadinin huyu bu herkesle konuşuyor amaaan dedim saliverdim,sakayla karışık kapatırım hep konuyu.
Komik kadin vesselam
Eger sizinki de boyleyse sakaya vurun kapatin eger laftan anlayan biriyse sert bi sekilde çıkışın bi daha yapmaz
yazdıklarının harflerine noktasına virgülüne katılıyorumNe kadar ukala kendini bilmez patavatsiz insanlar var ben anlamiyorum
Saglikci olabilirsin ama koskoca kadin olmusun oglunun evliligindeki ozel hayatina mahremine burnunu sokuyosun diyeceksin
ne munasebet yahu sana ne? korunmuyosam cocuk istiyorum demektir korunuyosamda herkese bildirecek degilim demi ya ne cahillik yemin edim 10 yil okusada cahil cahildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?