kyvnin korunuyo musunuz sorusu

Benimki de adet oldunmu diyor
Torun bekliyor dört gözle

Iyyyy benimki gibi arsızsa benim dükkan kapalı der oda.

Benimki de hamile kaldım sen spora gittin ya kesin ondan hamile kaldın dedi ki biz kimseye çocuk düşünüyoruz vs demedik. Bende ne alakası var istedik oldu hadi dedim olmuyor ne malum benden dolayı olmadığı belki olğlunda problem vardı.

Insanı sinir edince böyle konuşturuyorlar illaki.
Sonra bizim gelin kötü olur

Kayınvalidelerin hepsi aynı sanırsam :))) torun sahibi olmak istediklerinden soru şekilleri değişmiş anlaşılan :)))

Benimki de 3 aylık evliyken 'çocuk için çalışma yapmayı düşünmüyor musunuz' demişti

evleneli bir sene olacak benim kvalidem hala sormadı. torun istemiyor mudur nedir şaka bir yana böyle densiz sorular sormadığı için çok memnunum. mesafe nedir biliyor.

Eskiler bu konuda daha rahatlar. Bu da hayatın bir parçası. Korunuyoruz de geç. Niye yaşlı kadını tersliyorsun. Herşey tvlerde apaçık gösterilirken bu mu sizleri rahatsız ediyor.

Çoook merak ediyorlar.ama nazikce olması taraftarıyım...3.5 yaşında bi kızım bana bile soruyorlar .kv geçtim onun kv hala yaşıyor o bile sormuştu geçende yok mu bebek gelmiyor mu dedi? Dur hemen sipariş vereyimde gelsin dedim...aman naparsaniz yapın dedi.

Bazi yorumlar gercekten cok itici. Evet boyle bir sey sormak uygun degil, ama benim kayinvalidem boyle bir sey sorsa ters ters cevap vermem, ki o da ayip bir sey. Evet veya hayir denebilir, gecistirilebilir. Evet dersin gecersin. Cocuk yap falan muhabbetine girerse, kismet de gec. Bir daha sorsun, yine evet hayir kismet. Bu kadar. O da anne sonucta, genel olarak iyi niyetli biriyse ki baska turlu olsa mutlaka anlatirdiniz diye dusunuyorum, ters ters cevap verip kalp kirmaya gerek yok. Her seyi bu kadar buyutmeyin.

Benim kv de. Ikide birde bebek yokmu diye soruo duruyordu. Daha yeni evlenmissiz.
Esim artik patladi. Anne biz o isi yapmadik.
Dedi. Durttum ayip len ne diyon diye. Belki utanirda birdaha sormaz dedi ama nafile...
Cok irite edici sorular. Tevbe yaRABBIM benim ilk gunde oldu diye basimin etini yemistim bende. Biz daha istemiyoruz o yuzden olmuyor olabilirmi demistim

Bana da diyo hep kv doğum kontrol hapı alma falan diye ama torun istiyo ondan her kV gibi ama direk korunuyor musun diye de sorulmaz ya ama ben kötü niye algılamadim kadın kadına diye sormuş belli ki o da torun isteyen tipik kv
KV gereksiz soru sormuş ama sende gereksiz bi şekilde çok terslemissin ebet hayır deyip gecistirebilirdin çok da saapmamak lazimdi

konunuzu okuyunca ister istemez kendi kendime sordum biz kv böyle şeyleri cok rahat konusuruzda bi anormallikmi var bizde.Sizede sormasını yadırgamadım

İtici itici cvp verenler dışında herkesi alkışlıyorum. Müthişsiniz ve tabi ki konu sahibini de. Kötü niyetli bir soru olmadığı için bence de sert cvp verilmemeli. Komik geçiştirmecandır

Bence gayet güzel cevaplamışsın bidaha sormaz.Hiç sormaması gerekir.O kadar merak iyi değil.

bence sen ilişkinizde bir sorun falan olduğunu söylemeden onun kendi kendine insanların en özeline yani cinselliğine karışması patavatsızlık, ben olsam sinirlenirim. bir sorunun olsa da büyüğünüz diye kndin anlatsan neyse. bu eskiler bir garip neredeyse oturup her şeyi anlatsan güzel güzel dinleyecek memnun olacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…