Kz Anneleri gelin bizde coalm

• Konu Sahibi Konu Sahibi kSo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
200 200 200

:lepi: :lepi: :lepi:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canım iftara yemek kaygım yok corbam yemegim var pilav yapacam
Mübarek gün yemekte tükenmiyo bereketli oluyo azıcık pişiriyorum yine artıyo

Bu arada frezya arkadasımız hastaymıs kac gündür girmiyodu kk ya merak ettim msj yazdım kesesinde tas varmıs amaliyat demiş dr:1no2:
Allah iyilik versin insallah sizede haber vereyim dedim

oh ellerine sağlık hayatım.
pilavınıda yapınca tamamdır desene.evet ya ramazanda yemek bitmek bilmiyor.

ay frezyacım hastaymış demek ha.bak sen .yazık ya.kıyamam bu aralar kızcağıza herşey üst üste geldi.

allah yardımcısı olsun.onun ağrısıda çok kötü olur.

AAA hay Allah bak görüyomusun kız hastalarla uğraşırken kendi hastalandı.Gerçi onu kesmedende alıyolar .Zor bi durum değil bir an önce olsada kurtulsa okullar falan açılmadan.Tüh sancı yapar şimdi o çok ta yaa bulantı falan.
bizdende çoksela söyle canım ve geçmiş olsun dileklerimizi ilet emii.

ama bu arada n eyemeğin varmış söylememişsin ayy canım acayiap patlıcan istiyo nesi olursa olsun ama patlıcan olsun naniknanik
zeynom hakikate Allahımnbe bereketli bir ay bi şey yapıyosun bitmek tükenmek bilmiyo ay misa gelecek diye öle dikkat ettimki abartmıyim kalmasın dedim hep ama ne mümkün yok aynı yemeği kaç gece yicenki iftarda hemde.Sanki razmazandan öncede bizim evlerde yemek yeniyodu öğlendee yapılan yemek bitmiyo vallaa ohh Allahım ne güzel bir ay.Bizi ramazana eriştirdiğin için sana şükürler olsun.
Frezyamızada acil şifalar inşallahh :Saruboceq::Saruboceq:

Kız senin kalbin temiz sanal alemde bizim evdeki yemeği bildin ya bravoalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Patlıcan karnıyarık var birde kuru fasulye pilavıda yaptık mı tamam
Gel beraber olsun canım benim ben sana kac cesit patlıcan yemegi yaparım
Dualarında cok güzel bu arada AMİİİN diyorum canım

hi hiiii bildim bildim patlıcan olsun dedim bildimmmm.........alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ya zeynom ben allah biliyo ya kimse hakkında kötülük düşünmem onlarda benim hakkımda düşünmesin isterim yaradılanı severim yaradandan ötürü.Birde hz mevlananın öğretilerini çok severim kendime rehber edinmeye çalışırım.Al mesela bi tane size bak çok anlamlı bvence.
** Sen köpeksin ısısrdın beni
** Ben köpekmiyim ki ısırayım seni
**Isırırım dilimi.

bak işye yüce mevlanam ne güzel söylemiş o ortamdan kaçarım bulaşmam olur biter.

evet süper laf hayatım.
bende bu lafı yerine getirmeye çalışıyorum ama ben kaçtıkça insanlar üstüme geliyorlar rosemmcim ya.

evet süper laf hayatım.
bende bu lafı yerine getirmeye çalışıyorum ama ben kaçtıkça insanlar üstüme geliyorlar rosemmcim ya.

gelsinler bebeğim altın değerini kaybetmez hiç bir zaman.Sabır lı olmak hayata hep güzel bakmak bizim dinimiz gereğidir.Galip dede derki: gam dünya halkınındır aşıkta gam neyler.
Yani hakka bağlı biri karamsar olamaz bu dinimize karşı bir kavramdır.

Hem bak yüce Mevlana yine ne der.:
Ey insan kendini toprak benzet.İnsanoğlu toprağı çiğner geçer ama gün gelir toprakta türlü çiçekler açar ve yine o insan oğlu o çiçeği alır başına taç yapar.

onun için bırak hayatım üstüne gelsinlerr önemseme yeter.Senin için önemli olan ailendir gerisi boş bebeğima.s

takmayacaksın kafana ve takmamayı öğreneceksin.:1hug:Şeniz

inşallah canım bende öyle yapmaya çalışıyorum ama inanki bazen sınırlarımın sonuna geliyor.

ben geldim ama gidicem hemencik nasılsınız bakem dedim hiiiççç keyfiimm yok kızım rahatsız bende daha rahatsız oluyom moral diplerde yani canlarım öptüm hepisinicizi

slm arkadaşlar nasılsınız umarım herkesler iyidir.
beni sorarsanız moralım çok bozuk safra kesemde taş var kızlar ve çok korkuyorum iki sezeryan oldum bu beni çok sıtrese soktu
ne arrasanız var bende allah beterınden saklasın
daha amelyat günü almadık
ne olur dualarınızı eksiketmeyın
hepinizi çok seviyorum.

kızlar ayrıca hepinize çok amam çok teşekür ederim.
allah razı olsun sevgilerimle.

canım hoşgeldinnnnn nasılsın tatlımm çokk geçmiş olsun moralini bozma canım beterin beteri var unutmaa inşallah amaliyat olur daha iyi olursun canım benim en azından amaliyat nasıl bir şey biliyorsun canım çokk geçmiş olsun dualarım seninle çok öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

AA HAYATIM ne var bunda bu kadar stres olacak.Allah insana ameliyatla düzelecek hastalık versin.Hem sen neden ameliyat olucanki 3 minik kesikle alıyolar taşı bi araştırsana.Kaldı ki olsanbile hayatım korkulacak bişey değil bu.AAfrezyacığım cesur ol canım dualarımız hep seninlee .Ama ne yaparsan yap hem bi kaç doktora git hemde uzatma arkadaşım Uzattıkça sinirlerin yoııpranır.Canım Allaha emane ol hiç bişeyin kalmaz.Korkmak değildir seninki zaten şimdi hastalar var çocuklar nolacak falandır.Bebeğim hiç bişey olmaz onlaraa yapmaa sakın kendini yıpratma.Olacaksın ve kurtulup geleceksin 1günlük olay bile değil belki 1 gece kalırsın hastanede o kadar.Hadi büyütmeee o kadarr sen içindeki gücü bi hisset bide derin derin nefes al bakalım.Hadi biz dualarımızla arkandayız canım.Bizde seni çooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyoruzzzzzz. :teselli::teselli:ŞenizŞenizŞeniz

kızlar ayrıca hepinize çok amam çok teşekür ederim.
allah razı olsun sevgilerimle.

Canım bizde seni cok seviyoruz
Rosem in dediği gibi kafana takıp dert etme insallah biran önce saglığına kavıusursun
Dualarımız seninleopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ROSEM avatarın yakısmıs hayırlı olsunşakkıdı

cnm arkadaşim inanki ne kadar teşekür etsem azdır cnm benim
yazını okuyunca daha iyi oldum bitanem zaten dr da 2 gün filan kalrsın dedi cnm
herşeyin hayrlsı bitanem allah razı olsun hepinizden öpyorum cnm arkadaşim.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
cnm arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekür ederim.
çok öpyorum hayrlı geceler diliyorum.
sevgilerimle

günaydın arkadaşlar geldım amam yoksunuz

hepinize çok güzel bir gün diliyorum.

meleklerinizi ve sizleri öptüm.

günaydın arkadaşlar geldım amam yoksunuz

hepinize çok güzel bir gün diliyorum.

meleklerinizi ve sizleri öptüm.

Geldim işte bitanem günaydın daha iyi hissetmene sevindim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…