nerlerde olcamm hafta sonuu gezdik gezdikkk hafta içi de işlerii yapıyorumm! kızı da oynamaya çıkarıncaa gün bitiyoo iştee!! neyse kaçtım ben gelirler bizimkiler azıcık ortalığa bakemm!!!
ebrum bu kaçağı biz banlıyalım bari ne bu bi ce yapıyo bidaha yok ortalıkta bide bizi suçluyo aaaa kızını sorduk ona bile evap vermedi hasbamm:umursamaz:klava:
geldimmmmm!!!! gittilerr benimkilerr!!:umursamaz: ne olduğunu pek anlayamadımm bizim arkadaş kızı istemii kız habire bunun peşine geliii!!!kaydirigubbakcemile bize niyee getirdiler onu heeççç anlmadımmm yaaawww!!fisfisfis kız mimar mastera başalmış eşim de demesin mi sen de başla diyee!! kafayı yicemm ben bi kpss.ye çalışsaydımm!!!laelaelaelaelae
kevserr bize arkadaşlar geldi az önce de onu diiimm!!! erkek bizim arkadaş kız da onun ex aşkıydıı emme tekrardan buluşmuşlarr!! çocuk istemiii ama kızz bi kayboluyoo sonrada tekrardan ortaya çıkıyoo işte! bugün de piyangodan bize çıktı yanlarında getirmişlerr kızı!!
kamilemmm hoşgeldin bakma sen bu kso ya bi geliyo bide bizi şikayet ediyoo.Naber canikom.
Şeniz
Kızım derin ben bu işten hiçbişi anlamadım ne biçim ilişki o ölee be aman evinden uzak tut onları benim kanım ısınmadı ıı ıhhhhh dikkatli ol
kamilemmm hoşgeldin bakma sen bu kso ya bi geliyo bide bizi şikayet ediyoo.Naber canikom.
Şeniz
Kızım derin ben bu işten hiçbişi anlamadım ne biçim ilişki o ölee be aman evinden uzak tut onları benim kanım ısınmadı ıı ıhhhhh dikkatli ol