Tatlım tamamen kız çocuğunu koruma içgüdüsüyle yapıyor ailen bu tavırları sana.
Bu seni kardeşinden az sevdikleri anlamına gelmez.
Erkek çocuğun korunmaya ihtiyacı yokmudur? Elbette onun da vardır ama şu namus denen şey bağlıyor ailelerin elini kolunu böyle maalesef.
Onların sana güvenleri tamdır mutlaka,fakat etrafa güvenmiyorlardır.
Kız çocuğuna gelebilecek en ufak bir lafta,ömür boyu sırtına yük olur.
Ailenin yapmaya çalıştığı şeyi ancak sende evlenip anne olduğun zaman anlarsın.
Şu an kızıyor olabilirsin ama,tamamen senin iyiliğin için yapmaya çalıştıkları birşey bu.
kız çocuğunu biraz daha korumak istiyor ailler.. ama bu bazen abartılıp çapıtılıyor istemeden..
tecavüzden gasptan tacizden en çok bayanlar yara alıyor. sizi koruma duyguları fazla gelişmiş okadar.
ama ikizinizle tamamen eşit olamazsınız istesenizde bay ve bayan doğası ayrı... ama sizde geceleri nadir de olsa çıkabilmeli flörtlerinizi onun kadar rahat paylaşabilmelisiniz.
bu düşüncenizi ailenizle sıksık paylaşın.
ahhhh canımm ahhh cahil zihniyet başka hiçbişey değilll toplum böyle malesefff.....şimdi bu olaydan muzdaribiz biz üstelik olayın kahramanları koca koca adamlarrrr annemin 4 abisi var
veee 4 dayım 80 küsür yaşında annesine bakamıyor anneme verdiler ....
üstelik annem 40 gün boynca hastanede benle yatarken tlf açıp ne zaman hastaneden geleceksin anneme sana bırakacağız dedi....annem ben evladımı bekliyorum siz ne diyorsunuz dedi....
annem böyle dedi diye ananeme kızın bile seni istemiyor demişler annem 38 gün beni ve bebeklerimi evde baktı ....38 gün eve girdiği an ananemi anneme bırakmışlar ve annemin evi 80 gün hiç temizlenmeden ....pislik içindeyken......annemin toparlanmasına müsade vermediler....odur budur annem ve babam sevgi ile bakıyolar ananemi ....ama ananem bir anne o çocuklarınıda görmek istiyor ve bayram geldiiii...tek bir erkek evladı annesini yanına almadı oysa hep umutlu halada anneme diyorrr x lere gideceğim diyee...annemde anne seni alamaya gelmediler çağırmadılar nereye diyo..olsun diyo kadıncağız.......annemde yollamıyor kendiside dayımlara annesinin isteğini belirtmiyor neden biliyormusunuz....çünki dayımlar şöyle diyecekler annesini bakmak istemediiii bayramda gezmek istiyor.................. bunu nereden biliyorsunuz diyeceksiniz ama durum gerçekten buuu
ananem bir göz odada 4 erkek evladını o yoklukta savaş zamanında büyütmüş...ekmek bulamadıkları günlerde fındık kabuğunu taş değpirmende öğütüp pişirip yedirmişşş ....ama şimdi o 4 erkek bakamıyolar analarına...........yazıkkkkkkkkkk yazıkkkkkkkkkk
iki erkek evladım varrr rabbim hayırı evlat eylesinb hayırlı kimselere damat etsin onları kiii bizler bu duruma düşmeyelimm....
ayniii cnm 70 sende bu böleydiii şimdide durum buuu milletimiz için ama acı gerçekleri aslaaa görmüyolarrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?