kzılarrrr bana bı akıl verın:(((((

aktasozlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
214
1
96
İstanbul
arkadaslar esım kasımın bırınde kuzey ıgraga goreve gıdecek subay bısene yok suan ıstanbulda gorev yapıyor bende ozel bı hastanede hemsıreyım ılla yozgata memelekete gıt dıyor ama ben yapamam dıye dusunuyorum kaynanamda benım kendı annemde orda kendımı sankı onlara yuk olacakmıs gıbı hıssedıyorum annem kızıyo bana ole dusunme dıye cocugum yok ama ne bılyım kızlar bana bı akıl verın lojmanda kal dıye arkadslar cok ısrar edıyolar esımde kımsen yok burda ne yapacaksı dıyoÇok üzgünüm çoook

Ben olsam giderdim canım sen onların evladısın ne demek? "yük olmak istemiyorum" :umursamaz:
şahsen ben yalnızlıktan fazla hoşlanmam korkarımda birazcık o yüzden kesinlikle giderdim

Insanin alistigi ortamdan ayrilmasi ve yeni bir yere adapte olmasi zaman alir.
Zorluk cekersin alisana dek.. Sonrasi kolay olur zaten..
Esinle lojmanda kalirsin, senin yerin esinin yani.. Birak kaynanayi filan.
:ecrin_bebek:

kocamın yanıa gıdemıyorum ısde olmuyo goturemıyo kaynanamın yanına gıtmek ısdemıyorum cunkı ıkı tane bekar kaynım var kayınbabam yok onların yanında kısn hıc rahat edemem anmelerın evınde sadecekucuk kız kardesım var okadar acaba kaynanam sorun ederım onu bılmıyorum sımdılkık bısey dmez ama ızıne gıttık yaazın komsuları bana hıc ananden gelmedıkkı seını yanına geleleım bı dedıler yanı komsu dedıgne gore kaynanamda onlarla konusdukı bana dedıe ozamnda dugunumz vardı onun kosdurmasınaydık annmlerde kaldım cogu zaman kocamda bensız kalmadı kendı annesı ama esım bensız bıyere gıdınce kalmoannesıde olsa olee bensız yatamıyomus

Bence eşini ikna edebilirsen burada kal..ışine devam etme açısından..
ıst.da kalman sorun olacaksa da..Ben olsam annemde kalmayı tercih ederim..Ortamın uygunluğu açısından..
Kayınvalidene de arada yatıya ziyarete gidebilirsin..Kırgınlık çıkmaması açısından..

işin nolcak?

oraya gittiğinde işine devam edebilceksen git oraya ananın yanında kal
kaynananda kalmaman daha iyi bence

canım kayınvalidenin yanında kayınlarınla rahat edemeyeceğin belli. kendini zora sokma hiç annenin yanında kal bence.

bence eşin ne derse onu yap,önemli olan eşinin söylediği,sonuçta o gidince gözünün arkada kalmaması lazım,aklı sende kalacak oda orda huzursuz olacak ,o ne diyorsa onu yap,sence yanlış bile olsa

Ben bu yazıdan hiçbişey anlamadım, bütün harfler birbirinin üstüne binmiş.
Siz gerçekten hemşire misiniz? Giderseniz mesleğiniz ne olacak?

siz gerçekten hemşiremisiniz? çok fazla yazım hatası warCADIARZU

gidince iş nolcak ben bişe anlamadım :uhm:

evett işiniz ne olacak
ben konunun burasına takıldım niyeyse
ama ailenizin yanında kalmanız daha mantıklı

Bende ilerde böyle bir durumla karsı karsıya kalabilirim okuyunca dank etti kafama akannehir
Tek başına kalmanı eşin sorun ediyorsa ücretsiz izin alıp o gelene kadar ailenin yanına git.
Özelde çalışıyorsan zor olabilir tabi.:sinifsinif:
Ama işini bırakıp gitme.
Eğer eşinin ailesinin yanına gidersen.
Kendi paranı kazanmanın bolluğu orda olmaz harçlık mı isteyeceksin ihtiyaçların için.
:umursamaz:
Bence katlanamazsın.
Eşinin iş durumu durdurulamaz mı?

işin ne olcakk canımm.herkes gibi benimde aklıma takılan bu.diloom arkadaşın dediği gibi ücretsiz izin alabilosan al.ama öle bi imkanın yoksaa ailenin yanına gitmen daha ii.yoksa eşinin aklı sende kalır

zaten ucretsın ızın alsam sıgortam ıslemıyo kı ya benım oaraya gıdınce calısmama lazım evde durursam cok sıkılırım sureklı calısdım ısımden burdan ısdıfa dılekcemı yazdım ısde 15 gun sonra ayrılacam ordaa ozel hastane cok orda bıyere gırecem bısene boyunca orda calısacam

Yük falan olmazsın ailenin yanıda ol tek başına yapamazsın eşini dinle

ailenin yanında kal canım,arada da haftasonları kaynana gider oturur gelirsin.öğlen gidersin biraz otutur gelirsin...böylelikle de kaynanan da gönül koymamış olur.bak bak buralara kadar gelio bi bana gelmio die.eşine de söyle ama kaynananda kayınlarının olduğunu we bundan dolayı rahat edemeyeceğini...
zaten ewde bekar kayınların warken çok da yakışık almaz orda kalman yaşları kaç bilmiyorum ama...
zaman kötü zaman kimseye güwenmemek lazım...
en iyisi annende kalmak...

ya bırı 22 bırı 15 yasında o yonden guven konusunda degıl hıcc supem yokta ısde ben cekınırım rahat olamam kı onların yanında ısde anemlere gıdecem buyuk ıhtımal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…