- Konu Sahibi aktasozlem
-
kocamın yanıa gıdemıyorum ısde olmuyo goturemıyo kaynanamın yanına gıtmek ısdemıyorum cunkı ıkı tane bekar kaynım var kayınbabam yok onların yanında kısn hıc rahat edemem anmelerın evınde sadecekucuk kız kardesım var okadar acaba kaynanam sorun ederım onu bılmıyorum sımdılkık bısey dmez ama ızıne gıttık yaazın komsuları bana hıc ananden gelmedıkkı seını yanına geleleım bı dedıler yanı komsu dedıgne gore kaynanamda onlarla konusdukı bana dedıe ozamnda dugunumz vardı onun kosdurmasınaydık annmlerde kaldım cogu zaman kocamda bensız kalmadı kendı annesı ama esım bensız bıyere gıdınce kalmoannesıde olsa olee bensız yatamıyomus
arkadaslar esım kasımın bırınde kuzey ıgraga goreve gıdecek subay bısene yok suan ıstanbulda gorev yapıyor bende ozel bı hastanede hemsıreyım ılla yozgata memelekete gıt dıyor ama ben yapamam dıye dusunuyorum kaynanamda benım kendı annemde orda kendımı sankı onlara yuk olacakmıs gıbı hıssedıyorum annem kızıyo bana ole dusunme dıye cocugum yok ama ne bılyım kızlar bana bı akıl verın lojmanda kal dıye arkadslar cok ısrar edıyolar esımde kımsen yok burda ne yapacaksı dıyoÇok üzgünüm çoook
kocamın yanıa gıdemıyorum ısde olmuyo goturemıyo kaynanamın yanına gıtmek ısdemıyorum cunkı ıkı tane bekar kaynım var kayınbabam yok onların yanında kısn hıc rahat edemem anmelerın evınde sadecekucuk kız kardesım var okadar acaba kaynanam sorun ederım onu bılmıyorum sımdılkık bısey dmez ama ızıne gıttık yaazın komsuları bana hıc ananden gelmedıkkı seını yanına geleleım bı dedıler yanı komsu dedıgne gore kaynanamda onlarla konusdukı bana dedıe ozamnda dugunumz vardı onun kosdurmasınaydık annmlerde kaldım cogu zaman kocamda bensız kalmadı kendı annesı ama esım bensız bıyere gıdınce kalmoannesıde olsa olee bensız yatamıyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?