Kzkardeim internette tant biriyle evlenmek istiyor...

bnce çok üstüne gitmeyin
evliliğin erken olduğunu annesi söylesin.
siz üstüne gittikçe sizden kaçıcak, ona dahada bağlanacaktır.

kaç kere görüştüler?

telefonla görüşüyorlar 2 defa yüzü yüze görüştüler ailesiyle gelmişti görmeye

canım seni çok iyi anlıyorum ama malesefki küçük yaşlarda yanlıs seçimler yapabiliyor kardeşlerimizz ne anlatsan boş oluyor

evet malasef kayıtsız kalamıoruz anlatamıyorum anlatamda dinlemiyor bakalım hayırlısı beklemedeyiz

ya şöle yapsanız bu tel.konuşmalarını devam ettirip kardeşizin de duymasını sağlasanız? ya da kayıt imkanı varsa kayıt altına alsanız :sm_confused:belki kulaklarıyla duyunca gözleri açılır aklıma bu geldi, yani deliller somut olmalı bi arkadaşın da dediği gibi.gerçekten tehlikeli bi durum çünkü. adamda karakter diye bişi yok belliki:olmaz:

sen eşek olduktan sonra üstüne binen çok olur demiş atalarımız..gerçektende öyle
kusura bakmada senin kardeşin saf ve üstüne salak olduktan sonra başına daha çokkkkkkkkkkk şey gelir..akıl var mantık var..işsiz güçsüz ,daha kendine bile bakamayan adam nasıl bana bakacak diye bir düşünür insan..

okurken icim tuhaf oldu cok üzüldüm yha

kizkardesimi koydum hemen yerine ,ben napardim acaba

yüregim paramparca olurdu kesin

kardesimin ilgisini cekicek seylerle ilgilenmesini saglardim

yada uzunca bir süre tatile yada yanima alirdim

her şeyi düşündüm oğlan zaten uzakta telefonla konuşuyorlar bi tek istediğim ek tercihlerde bi yere yerleşmesi o zaman farklı ortam falan olursa belki hayatı daha iyi anlar kızkardeşimin çok öyle erkek arkadaşı olmadı belki builk olduğundan bu kadar göremiyor dua ediyorum sadece

sen eşek olduktan sonra üstüne binen çok olur demiş atalarımız..gerçektende öyle
kusura bakmada senin kardeşin saf ve üstüne salak olduktan sonra başına daha çokkkkkkkkkkk şey gelir..akıl var mantık var..işsiz güçsüz ,daha kendine bile bakamayan adam nasıl bana bakacak diye bir düşünür insan..

kardeşimsaf olabilir belki ama salak değil aslında normalde saf da değil ama bu olaydan sonra sağlıklı şeyler düşünemiyor bizde söyledik senin dediklerini olabilecek şeyleri ama bilmiyorum ya inanmak istemiyor yada katlanmayı göze alıyor

her şeyi düşündüm oğlan zaten uzakta telefonla konuşuyorlar bi tek istediğim ek tercihlerde bi yere yerleşmesi o zaman farklı ortam falan olursa belki hayatı daha iyi anlar kızkardeşimin çok öyle erkek arkadaşı olmadı belki builk olduğundan bu kadar göremiyor dua ediyorum sadece

bak bu olabilir canım....

umarım şu anda orda nett yok ama buraya gelsin okutacagım inşallah

Birileriyle tanışmak için bi arkadaş vesile olabiir bir ortamda olabilir. kardeşinizede internet olmuş. Bunda bir yanlış göremiyorum
fakat, işi gücü olmayan birisi olması kötü
neden işi gücü mesleği yok çalışmıyor yada,
içinize sinmeyen ailesinde ne gibi eksiler vardı.

ee gidi aşk karın doyurmuyor die sonradan anlar kafasına çok vurur. eskidendi samanlıklar seyranlıklar kuru soğanlar ...:delphin:

Birileriyle tanışmak için bi arkadaş vesile olabiir bir ortamda olabilir. kardeşinizede internet olmuş. Bunda bir yanlış göremiyorum
fakat, işi gücü olmayan birisi olması kötü
neden işi gücü mesleği yok çalışmıyor yada,
içinize sinmeyen ailesinde ne gibi eksiler vardı.

ilk cümlenin sonuna katılmıyorum laz_kızı internet kötü bir ortam güzel bir ilişki için tanışılabilecek bir ortam asla olamazz arkadaş vesilesiyle olabilir tanıdık vesilesiyle olabilir bu normal çünki seni biriyle tanıştıracak insan o kişiyi az çok tanıyordur ama internette bu olmaz

problem internette tanıştığı biriyle evlenmesi değil,sorumsuz ve işsiz olması...ya şimdiki kızlar çok akıllı aslında en azından benim çevremdekiler öyle aşıklar ama maddiyatada önem veriyolar..
benim kuzenimde nette biriyle tanıştı ve yüzyüzede görüştüler...çocuk polis okulunda okuyo seneye polis olucak ve aile yapıları aynı bizim gibi...şans işte herkes şanslı olmayabiliyo...

ilk cümlenin sonuna katılmıyorum laz_kızı internet kötü bir ortam güzel bir ilişki için tanışılabilecek bir ortam asla olamazz arkadaş vesilesiyle olabilir tanıdık vesilesiyle olabilir bu normal çünki seni biriyle tanıştıracak insan o kişiyi az çok tanıyordur ama internette bu olmaz

bak bizde nette yazışıyoruz, madem net kötü ortam neden burdasınız. Herşey samimiyete bağlı, kişinin kendiyle alakalı :smiley-cool:

bak bizde nette yazışıyoruz, madem net kötü ortam neden burdasınız. Herşey samimiyete bağlı, kişinin kendiyle alakalı :smiley-cool:

herkes internet kullanıyo ama hayatımızı belirleyecek kararları burada almıyoruz dimi alırsak internetin kötü bir ortam olduğun anlmış oluruz ben bunu anlatmaya çalışıyorum

ne kadar da olsa ben netteki amaç diye düşünüyorum yani bir erkek nette kız tavlamaya çalışıyosa bence ne kadar sağlıklıdır yalan söyleyebilir amaç kızı kandırmak ayrı konu da iş olmaması garanti iş değil benim istediğim inşallah kısa zamanda biraz daha gerçeği görebilir kız kardeşim

Back
X