Kzlar acil yardm. ok korkuyorum, dorumu yapmm?

• Konu Sahibi Konu Sahibi zalimyar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Z

zalimyar

Ziyaretçi
selam bayanlar..
benim çalıştıgım iş yerınde evli patronum var.40 yaşlarında.patronum çalışmam için bana 2 ay öncesi kadar kendı laptopunu verdi.dun bende yeni mail adresi alayım derken siteyi açtım.adres ve maili var. çunku hatırla butonuna basılmış.
merak ya ah nerden merak ettıysem maillerine girdim. :1shok:birde ne göreyım. bizimki genç bır kızla eşini aldatıyor. bunlar kızla goruşmuşler telefonlaşmışlar mailler atmışlar tatıle gıtmışler.
fakat okurken bır yandan guluyom. ne yalanlar ne yalar....evler arabalar..
kızda yazık tam saff. :bbo:
bende uyduruk bir mail adresi aldım. bu kıza mail attım adam senı kandırıyor. adam evli bırak dedim ..
patronum benı aradı senmı yaptın dıye... adam sinir küpü...delikafadulden
kızlar karısını o kadar hanım güzelki aldatmasına göz yumamazdım. :1closedeyes:
sizce doğrumu yapmışım........ kötükedihüso

doğru yapmışsın. ama işine elveda de,şimdiden:a015:

ben yapmadım de...
ben nereden bileyim de..
zeytinyağ gibi üste çık..:))
ben delimiyim işimden edeyim kendimi de:)

patron sen mi yaptın deyince ne dedin?

adam benım elim kolum uzun dıyor...
gerekırse savcılıga vereceğim diyor

eeee inkar etmedin mi ya:1shok:

ben yapmadım dedım... :kedi:kötükedihüso

yanı kımın yaptıgını tespit etmek için savcılıga verecekmış.
ıp numarasından tespit ederler dıyorrrrrrrrrr

Tabi ki doğru yapmışsın ama yanlış yapmışsın kız büyük ama büyük ihtimalle evli old zaten biliyor.Yaw kaç kız kendinden büyük adamla birlikte olur ki..

bence senin yaptığından emin göz dağı vermeye çalışıyor, itiraf etmen için, poliisninde hiç işi gücü yoktu patronun mailine kim baktı acep diye uğraşcak, çok akıllı patronun maşallah, o kadar önemliyse temizleyip verseymiş laptobunu, karısına mail atmayı düşünmüyorsun sanırım

kızlar özel hayata girdim diye ceza çıkarmı....

Canım gözünü korkutmak gibi olmasın ama evet IP numarasından şıp diye tespit edebiliyorlar artık. Eğer savcılığa verirse mailin kendi bilgisayarından atıldığı belli olur. Ama evliymiş, böyle bir şey yapması kendi hayatını da mahveder, belki gözdağı vermek istemiştir, cesaret etmeyebilir o kadarına... sonuçta kendi başı da yanacak çünkü.

savcılığa verirse,bu işi yapanın, bundan hırslanarak olayı, karısına,söyleyeceğinden korkar bence. açığı var çünkü..... o yüzden,kanma,seni kandırıyor.ağzını arıyor,korkutmaya çalışıyor ,veremez savcılığa mavcılığa...

karısınada mail atmayı düşündüm. ama ya boşanırlarsa ya kadın çok uzulurse

bence bişey olmaz sen full inkara devam et, adliyelerde o kadar önemli dava varken bunla mı uğraşcaklar

Aman be canım neden bahsettiğinizi bilmiyorum de.Hem farzı misal buldu bundan dolayı ceza almazsın .Alırsanda söylerim eşinize diye blöf yap o korksun.

ama karısını nasıl aldatabılır ya...
sinir oldum..

bence ağzından laf almaya çalışıyor savcılığa vericem diyerek olay dallanır budaklanır diye böyle bişey yapamaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…