Modemle alakalı değildir, bilgisayarla alakalıdır. IP numarası manuel değişiklik yapılmadığı süece değişmez diye biliyorum.
eger benı işten çıkarısanız bende eşine olayları anlatırım desem .dokunamaz herhalde.
çunku eşi benı sever bana ınanır. işyerıne muhakkak tatlı kek falan yapar gelır.
Arkadaşlar bilgisayarın IP numarası istediği kadar değişsin fark etmez.
Sonuçta bütün o IP'ler belirli bir Telekom numarasına bağlı, tespiti asıl oradan yapıyorlar.
Tabii bu bilgi sadece savcılık kararıyla alınabilen bir şey, bunun için önce şikayetçi olmak lazım ki bu adamın bunu yapacağını hiç zannetmiyorum.
Paniklemiş sadece densiz, hem suçluyu hem güçlüyü oynuyor.
adam blöf yapıyo zaten ya, polisinde işi gücü yok acaba bu adamın sevgilisine kim mail atmış diyemi bakcak, ayrıca özel hayatsa silseydi şifrelerini fotolarını falan
ben bırde kıza dedımkı..kıza yazdığım mail aynen şoyle..
siz ne yaptıgını sanıyorsunuz. bir yuvayımı dagıtacaksınız .... çok guzel karısı var. siz onun ancak elinin kiri olarak kalırsınız. utan utan . ha eger onun evli olmadığını bilmıyorsan bisey diyemem.artık onuda ogrendın. bırak adamın peşini dedim. eger bu ilişki sürerse senın ailenede facedeki arkadaşlarınada mesaj yollarım rezil olursun dedim.
kızın mail adresıyle facede arama yaptım.
ay çok gıcık oldum, sen en iyisi al fotoları bi internet kafeden karısına yolla, hem vicdanın rahat etsin, hep ip ten bulurlar korkun olmasın, gerçi bu zor bi karar yani eşine söylemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?