Kzlar acil yardm. ok korkuyorum, dorumu yapmm?

• Konu Sahibi Konu Sahibi zalimyar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bencede tespit edilebilir

ıp bilgisayarla alakalı

değişmez diye biliyorum ben

sen yinede inkar et

işten atmaktan başka bi halt yiyemez

buna benzer bi olay benimde basıma geldi ve işimden oldum.okuyanlar hatırlayacaktır..iyi yapmışsın ama işten cıkarır seni büyük bi ihtimal.

Modemle alakalı değildir, bilgisayarla alakalıdır. IP numarası manuel değişiklik yapılmadığı süece değişmez diye biliyorum.

yok canım ya modemle alakalı mesela IP Numaram - IP Adresi Sorgulama adresinde görünen numara senin ıp in, tamam mı, şimdi modemi kapat aç, tekrar bu adrese girdiğinde ıp nin değişmiş olduğunu görceksin

ıp bulmak artık çok kolay,gelen maill sağ tıklayıp kaynağı görüntüle dersiniz ve adresine kadar ( %40 yanılma payı ile ) bulabilirsiniz
konuya gelince,sıkıyorsa gitsin mahkemeye,hadi gitti senide buldurdu sana sadece uyarı gelir yaptığın sadece kadına söylemek,hiçbişey olmaz
eski karısınıda neden kalp krizi geçirmiş belli oluyor,kendileri gebermiyor işte kötüye bişey olmuyor
inşallah eşini her aldatan o pisliğiyle eve gelemeden geberir,karısıda onu tertemiz hatırlar arkasından dua eder....
yine fırladı tansiyon....

eger benı işten çıkarısanız bende eşine olayları anlatırım desem .dokunamaz herhalde.
çunku eşi benı sever bana ınanır. işyerıne muhakkak tatlı kek falan yapar gelır.

eger benı işten çıkarısanız bende eşine olayları anlatırım desem .dokunamaz herhalde.
çunku eşi benı sever bana ınanır. işyerıne muhakkak tatlı kek falan yapar gelır.

bence bundan sonrasına karısma canım.basına bela falan olmasın adam.beni cok tehdit etmişlerdi.

kızlar ıp adresi artık kolaylıkla degistirilebiliyor.ıp adresinden bisey olmaz.degismesi sadece 3 dakika

Arkadaşlar bilgisayarın IP numarası istediği kadar değişsin fark etmez.
Sonuçta bütün o IP'ler belirli bir Telekom numarasına bağlı, tespiti asıl oradan yapıyorlar.
Tabii bu bilgi sadece savcılık kararıyla alınabilen bir şey, bunun için önce şikayetçi olmak lazım ki bu adamın bunu yapacağını hiç zannetmiyorum.
Paniklemiş sadece densiz, hem suçluyu hem güçlüyü oynuyor.

aman savcılığamı verecek versin ne diyecek gidip ben karımı aldatıyodum benim çalışanımda metresime böyle böyle şeyler yazmış sıkar öylesi adamında kalıbına s............ ver lan de sıkıyosa ver de beni savcılığa verecek adamın alnını karışlarım ailem ortaya girince ne olacak ozaman sen düşün de ben senin yerinde olsam metresine mesaj atacak kadar cesaretliysen karısınada olanı biteni anlatırdım ne olursa olsun ucunda savcılığada verse ne yapacak dava sonuçlanana kadar ohooooo yav o senin gözünü korkutmuş

aman sakın adamı tehdit falan etmee, karına söylerim vs diye kaydirigubbakcemile3 ...tehdit tehlikeli iş anacım...bak bugün Monk'ta seyretttim, mahkeme jüri üyelerinden biri adamın kendi karısını öldürdüğünü öğreniyo ve tehditle para sızdırıyo....mektup yoluyla ..yani kimliğini gizliyo santajcı ...karısını öldüren adam bir veriyo iki veriyo,sürekli para isteyince , canına tak ediyo, 12 jüri üyesinden hangisinin santaj yaptığını bilmediği için, işini garantiye alıyo, tek tek başlıyo öldürmeye :mymeka: nolur nolmaz canım, tehdit olaylarına girme aman :teselli:
ay neysee , filmin etkisinde kalmışım ben de demekk ki kaydirigubbakcemile3

adam blöf yapıyo zaten ya, polisinde işi gücü yok acaba bu adamın sevgilisine kim mail atmış diyemi bakcak, ayrıca özel hayatsa silseydi şifrelerini fotolarını falan

canım ıp adresiyle telekomun alakası yok.telekom sadece modemin sifresini,modem seri numarası gibi konularu bilir pc ıp adresini bilmezler..ıp adresini ögrenmek cok basit bisey.degistirmekte cok kolay.ancak savcılık devreye giderse pc el koyarlar öyle ortaya cıkar..ki hiç sanmam bu kadar uzayacagını bu işin.

adam blöf yapıyo zaten ya, polisinde işi gücü yok acaba bu adamın sevgilisine kim mail atmış diyemi bakcak, ayrıca özel hayatsa silseydi şifrelerini fotolarını falan

Canım şikayet olursa araştırılıyor evet.
Ama bu adamda bunu yapacak cesaret olduğunu hiç sanmıyorum ben de.
Madem o kadar kıymetliydi sevgilisi, adam gibi eşinden boşanır öyle beraber olurdu.
Belli ki aile hayatını riske etmek gibi bir niyeti yok (her zamanki gibi)
Dolayısıyla anca havlıyor işte... en fazla işten atar işte yapacağı o.

oh ne güzel adam hem suçlu hem güçlü
bide pişkin pişkin şikayette mi bulunacak
senin sevgilisini bildiğini biliyor o zaman
arayıp sen mi mail attın dediğine göre durumdan haberdar
ama adamdaki pişkinlik hat safhada
hem iki kadını birden idare et hemde işini bozanı şikayet et
hiç bir şey yapamaz
yapsa bile sen suçlu değilsin ki
tamam karışmış olabilirsin ama adamın işlediği bir suç boşanma sebebi
bunu göze alamaz
arkadaşlarında dediği gibi bölf yapıyor
bence amacı şu da olabilir yapanı bulup aynı mailden sizi işlettim gibisinden bir mail atmanı daha isyecektir senden
böylece tezgahı bozulmayacak kaldığı yerden devam edecek
bu adam şikayet etmek için değil olayı düzeltmek için arıyorur maili atan kişiyi
hiç takma kafaya sen reddet boşver bulamaz bulursada eşinede anlatırsın olur biter

ay çok gıcık oldum, sen en iyisi al fotoları bi internet kafeden karısına yolla, hem vicdanın rahat etsin, hep ip ten bulurlar korkun olmasın, gerçi bu zor bi karar yani eşine söylemek

ben bırde kıza dedımkı..kıza yazdığım mail aynen şoyle..

siz ne yaptıgını sanıyorsunuz. bir yuvayımı dagıtacaksınız .... çok guzel karısı var. siz onun ancak elinin kiri olarak kalırsınız. utan utan . ha eger onun evli olmadığını bilmıyorsan bisey diyemem.artık onuda ogrendın. bırak adamın peşini dedim. eger bu ilişki sürerse senın ailenede facedeki arkadaşlarınada mesaj yollarım rezil olursun dedim.

kızın mail adresıyle facede arama yaptım.

ooooooooo baya süpersin kızım sen o kızda orrtaya çıksın istemez adamın seni tehdit etmesinin amacı bu işte normal bir mail değil bu resmen tehdit etmişsin kızda böyle bişeyi yeni öğrensede korkmuş facede aile arkadaşlarına rezil ederim dediğin içinde kızın ailesi öğrenirse adam yanacak anlayacan ucu kendine dokunuyor ve çok korkuyor takma kafana bişey yapamaz

ay çok gıcık oldum, sen en iyisi al fotoları bi internet kafeden karısına yolla, hem vicdanın rahat etsin, hep ip ten bulurlar korkun olmasın, gerçi bu zor bi karar yani eşine söylemek

bunu düşünmeliyim.bıde şoyle bir durum var... adamın 2 evliliği olduğu gibi melek ablamında 2 evliliği
ilk kocasından kaynana yuzunden ve kocasının bunu sürekli bankamatık gibi kullanıyor olmasından dolayı boşanmış.

keşke sadece bu adam evli deseydin, belkide kız biliyo evli olduğunu ama

sırf kortuğu içinde seni tehdit ediyor sen evet bne yaptım desen bile işten çıkarır yada bişey yapma benim başım yanacak der kızın ailesi öğrenirse neler olacak düşününce kesinlikle facedede aile akraba vardır hangimizin facesinde yok allaha aşkına sen ben yapmadım de onlara bu korku yeterde eartar bile şimdi adam yusuf yusuf ediyo boşanmayı şurda bırakır kurtarır keşke onla kalsa iyi kızın ailesi öğrenecek diye yusuf yusuf ediyor sen ben yaptım deme bilmiyorum de ben böyle iftiralara gelemem yapmadığım birşey içinde beni yargılayamassınız de istifanı bas abo adam kafayı yer kesinlikle söyleme biraz daha kıvransınlar ozaman gör bu adam metres tutmayı kimseye bakmaz bile gerçi huylu huyunrdan vazgeçmezde herif kaşarlanmış artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…