Kzlar acil yardm. ok korkuyorum, dorumu yapmm?

• Konu Sahibi Konu Sahibi zalimyar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende asla yapamazdım ama eline saglık.......o adamla çalışacagına hiç çalışma daha iyi.bugün başkasına yarın sana .hakkında hayırlısı olsun

burası türkiye canım kanunlarda tek eşlilik var.savcılıga selamınıda söylesin :))))))))))))))))

bence söyleyerekten en iyisini yapmışsın..adamın yapacagı bişey yok sadece korkutmak istemiştir seni o kadar..

Salakmı bu adam hem karısını aldatıyo hem savcılığa vercekmiş :dilcikar:
Git Allah aşkına karısını aldattığı ortaya çıkmasın diye bişey yapamaz rezil adi herif klava:

canım ya ii yapmışsın yapmasınada hiçmi aklına gelmedi başka yerden kadına mail atmak keşke başka bi semtte bi kafeden atsaydın mesajı başına iş lacaksın ama belkide seni korkutmak içinde savcılağa verebileceğini söylemiş olabilir karısının kulağına bu olayın gitmemesi için bence bölebi salaklık yapmaz diye düşünüyorum ama akılsırda ermez bu adama

savcılığa verse gülerler öyle birşey yapmak istesede yapamaz.o kadar da değil işi gücü yok hakimlerin bunlarla ugrascak ki ;EVLı BıR ADAM BU.zaten senın yaptıgını ispatlayamaz iherşey onun pc de olmuş

hem ne dicek karımı aldatıodum işimi bozdumu dicek hahahah takma kafana durma ver savcılıga de :)

Olayı öğrendikten sonra yaptığınız doğru da, benim takıldığım başka bir konu da neden başka birinin maillerine girip okuma gereği hissettiniz. Ehhh bu da sizin yanlışınız olmuş.

nedicek de şikayetci olacakki sne onun mailinden atmamışsın kendi mailindne başkaısna mail atmışsın
onun özle adresi olsa eyvallah bbu şuna benzedi
bir çocuk başka bir kıza benim hakkımda msj atm ış kimmiş bu

yanlış olan baskasının özeline bakman bence...bu sana ders olsun sen işini yap diye vermiş adam sana...bırak nehalt yiyorsa yesin sanki eşi boşandı mı adamdan şu an belki de razıdır para olsun yeter diyenlerdendir...bilemeyiz...
geçmiş olsun ..

doğru olan buydu bence...bunu yapmasaydın için eminim rahat etmezdi...adam genç kızla fingirdeşsin...karısı yazık kocam diye beklesin.bide iyi ve güzel bi kadınmış...yazık ohhh ortaya çıkması iyi olmuş.inşallah karısı da öğrenir.

yaptığınız doğru tabi ama ben olsam biri maillerinin şifresini bile hatırla demiş olsa girip o kadar ayrıntılı okumazdım, bu yanlış bence :sinifsinif:

Elalemin derdi seni mi gerdi demiş patronun özetle
Doğru bir hareket ama tutunduğu ip pamuktan yasakkelime

benim okulum 106 km uzakta üniversiteye servisle gidip geliyorum anlıycağınız servisten bi çocuk bir kızla çıkmaya başladı çocukla hiç muhabbetim yokken geldi bi gün ben dedi bu kızla çıkıyorum ama senin okuldan bir arkadaşınla da çıkıyorum lütfen dedi kimseye söyleme döndüm arkamı gittim okuldan tanıdığım kızla 3 yıldır beraberlermiş düşünün o kıza ulaşma şansım yoktu bunlar ayrıldılar falan neyse servisteki kız her gün ağlıyordu bende bi gün çektim kenara bak dedim seninle sdece merabam var ama BANA YAPILSA BEN BİLMEK İSTERDİM.. anlattım olayı ve kız haaytını başka tarafa çevirdi bence insanlar kendilerine yapılmasını istemedikleri şeyi başkasına yapmamalılar hmm bende karıştırıdım adreste ne var ne yok ama eşinede bildirirdim durumu bi kadın olarak :içelim:

iyi yapmışsın şikayet edebileceğini sanmam eşinden korkar bence ama keşke sen internet kafeden falan atsaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…