Kzlar bana bir akl verin

love_83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
13
0
86
İzmir
Ben 25 yaşındayım ve evlenmek istediğim adam benden 13 yaş büyük.Aslında bu yaş farkı benim için önemli değil şimdilik ama ilerde sorun olur diye korkuyorum.Gerçekten çok sıkıntı ettim bu konuyu kendime.Tecrübeli olanlar bana yardımcı olabilir mi lütfen senağlama

ailen ne diyor bu duruma . sen ne iş yapıyorsun,adam ne iş yapıyor?ne kadardır tanıyorsun?

eşimle aramda 10 yaş var. ve ben bu durumdan çok memnunum... aslında beklentilerinle ilgili bişey bu.. olgun ne yaptığını bilen bi adamla berbar olmak istiyosan sorun yok.. ama zaman zaman ufak tefek sıkıntılar yaşarsın bunuda dikkate alman lazım.. senin isteklerin ona basit ve çocukça gelebilir..
ama seni memnun etmek için o biraz özveride bulunursa, send eaynen tabii sorun olmaz..
yaşı büyük erkekler hanım kıymetini daha iyi belir benden söylemesi... tecrübeyle sabittir:)

ailen ne diyor bu duruma . sen ne iş yapıyorsun,adam ne iş yapıyor?ne kadardır tanıyorsun?

Ailem kararı bana bırakıyor.ılişkimiz ikinci yılına girmek üzere.Ama seviyorum gerçekten ve bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum senağlama

Bu arada Simiramis:Ben olgun bir erkek istiyorum yani ne yapacağını bilen.Yanyana geldiğimizde fiziksel olarak yaş farkı belli olmuyor fazla.Kafalarımız da uyuşuyor.Ama ilerisini düşünüyorum ben.Sonradan daha fazla üzülmek istemiyorum

Son düzenleme:
yaşın 25 o yüzden herhangi bir sorun yok hele birde 30 olduğun zaman yaş farkınız hiç sırıtmayacaktır..kafana takma gayet normal tek sorunun bu olsun canım...

biraz fark var ama eğer sen seviyorsan,birbirinizi tamamlıyorsanız,güveniyorsan sorun olmaz sanırım çok fazla. sen ne düşünüyorsun?

senin yaşın 20 nin altında olsa çok sorun olabilir.. ama 25 olmuş artık belli olgunluğa gelmişsin... pek fazla sorun olmazzz. bizimde 10 yaş var diyorum hiçte sorunumuz yok çok şükür.. tek derdiniz bu olsuuunnn...

biraz fark var ama eğer sen seviyorsan,birbirinizi tamamlıyorsanız,güveniyorsan sorun olmaz sanırım çok fazla. sen ne düşünüyorsun?

Şimdilik bir sorunumuz yok gayet iyi anlaşıyoruz.Ama dediğim gibi ilerisini bilemem.Evlilikte herşey farklı oluyor.Ama yaş farkı yüzündende ilişkiyi bozmak istemiyorum.Belki kendi yaşıdımda birini bulucam ama onunlada iyi anlaşamıycam.Kafam karışık yani anlıycağınız

ıkınızde artık bellı bır olgunluga erısmıssınız cocuk deılsınız... anlastıgınıza ınanıyorsanız ve onun la bır ömür gecırebılecegıne ınanıyorsan neden olmasın?

Açıklamaların için çok sağol canım.Birde aklıma takılan birşey daha var.Ben kırkıma geldiğimde o ellisinde olucak.Ben ondan genç falan durmam değil mi? Eşinle abi kardeş gibi durmak pek hoş bir görüntü olmaz sonuçta

Benım annemle babam arasında 10 yas var canım.. Annem 45 babam 55 ve ınan hıııc göze batmıyor... Önemlı olan sızın ruhsal uyumunuz mutlulugunuz...

benim arkadaşımda 25 yaşında evlendi..evlendiği kişi ile aralarında 12 yaş vardı..şu anda 3 yıldır evliler..bir sorun yok..en azından benim bildiğim kadarıyla ama önemli olan kafanızın uyuşması..sen gençliğin verdiği heyecanla hrelet edebilirsin o da yaşının ilerlemiş olduğu durgunlukla ....belli olmaz bu işler...bana sorrasan aranızdaki yaş farkı fazla..ama yinede sen bilirsin

benim eşimle aramda 17 yaş farkı var ve benim 2. evliliğim;Allahıma şükrediyorum;hatta keşke daha önce tanışsaymışım diye kendi kendime söyleniyorum!Buradaki arkadaşımın kullandığı ''özveri'' kelimesi aslında herşeyi tam olarak açıklamış

sen 40 ına geldiğin zamanın hesabını şimdiden niye yapıyosun ki.. o zaman siz kaç senelik evli olursunuz, bi aksilik olmazsa, belkide abla kardeş gibi durursunuz buna garantin varmı?
o zaman siz zaten bi bütün olmuş olacaksınız böyle şeyler kimsenin gözüne batmaz dert etme...

Biliyormusun yaş farkında benm eşim tedirgindi ve ona şu cevabı vermiştim ''şimdiki mutluluğum için bundan 20 yıl sonrasını düşünüp hayatımı ertelememin hiçbir anlamı yok''Ben bunu ona söylediğimde arkadaştık ve 1 hafta sonra arkadaşlığım evlilik teklifine dönüştü;hala söyler;bu söz etkiledi beni diye!Bu yüzden arkadaşım mutluluğunu erteleme!

Birbirinizi seviyor, anlaşıyorsanız bir önemi olmasa gerek.
Ayrıca çok büyük bir yaş farkı da yok.
Evlendiğinizde sorun olacaksa yaş farkı olmasa da olur.
Onun yaşı ilerleyecekse sizin de yerinde sayacak hali yok. Aynı oranda yılları beraber geçireceksiniz.
Birbirinize çok iyi bakarsanız kimse yaşlanmaz.:teselli:
Bazıları vardır yaş 40 tır ama 25 görünür, bazıları da yine 40 tır ama 50 sanırsın. Bu konu daha çok genetik ve kendine iyi bakma ile de ilgili.
Önemli olan mutlu ve huzurlu olmayı sağlayabilmek.a.s

bıraz fark var ama kafandakı tek soru ışaretı yaş farkınız ıse, başka herşeyde kafana uyuyorsa o kadar üzerinde durmasan da olur bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…