canım,benim kızım 24 yaşında ve kendinden 20 yaş büyük biriyle nişanlı her zaman kendinden büyük arkadaşları olmuştur.Ben kendinden büyük biriyle evlenmek isteyeceğini tahmin ediyordum ama bu kadarını da hiç düşünmeniştim hele babası hop oturdu hop kalktı fakat o vazgeçmedi bizi gerçekten sevdiğine inandırdı ve çekinerek te olsa nişanımızı yaptık.5 aydır bu kişi ailenin içinde gerçekten çok düzgün,çok saygılı,çalışkan ve bir çok şeyi sindirmiş bir insan dış görüntü olarak yaşını da gösteriyor yani dışardan bakan yaş farkını anlayabiliyor ama kızım çok mutlu dolayısıyla biz de mutluyuz eşim şimdi iyi ki bunları ayırmamışız diyor.İşte böyle canım sen en iyisini bilirsin kalbinin sesini dinle ve önyargılı olma derim neticede kaç sene yaşayacağımızı ,başımıza ne geleceğini ,hiçbirimiz bilmiyoruz.Bu arada kızımda üniversite mezunu ve çok gösterişli bizimde tek kızımız ne paraya ne baba sevgisine nede ilgiye hasret bir kız değil ama seçimi bu yönde oldu biraz zor olsa da bizde saygı gösterdik umarım sonuna kadar böyle güzel gider.Dilerim sana yardımcı olmuşumdur....