Kzlar bu Burunlar estetik mi?

butterfly

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
6.171
6
358
Natalie Portmanı cok begenirim burnuda cok güzel estetik mi?
amber heard'ın burnuda cok güzel. yandan dogal gibi duruyor.

Eklentiler

• $10458_Amber-Heard_copy_2.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 1.579
  • $amber-heard-560x443.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 410
  • $med_amber-heard-jack-1.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 517
  • $natalie-portman-1024x768-22247.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 342
  • $natalie-portman-1024x768-2755.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 341
Canım..bir burunun estetikli olup olmadığını anlayabilmek için.önden çekilmiş bir resim her zaman daha sağlıklıdır.Güzel olup,olmadığını anlamak açısındanda geçerli bu.a.sProfilin yanıltıcı olma ihtimali çok fazla a.s.

yaa çok küselmişş hakkatenn burunlarıı daa doğrusu tam yüzlerine göre oturmuşşş tabi estetikse=) bn coookk beendim zaten natalie portmanı hep beenmişimdir ama estetik warmı hatunda bilemıorummmm.... dr.ları kimmiş acaba=)

eski resimlerine bakıyorum o zamnda güzelmiş ama eger yaptırdıysa cok küçük düzeltme yaptırmıstır gibi geliyor

natalie portman nın burnu estetikk değill sanırımm çünküü küçükken oynadığıı filmlerlerde aynııydıı.. çokk güzell bi burnu varr. diğerini bilmiyorumm

bu burunda estetik yok arkadaşlar.önden çok net fotosu var zaten bakarsanız hiç bıça iziyok..allah vergisi

Günümüz ameliyatlarında zaten hiç ama hiç bıçak izi kalmıyor ki hehehe yapmayın allah aşkına adı üzerinde estetik ameliyat araştırın biraz benim 1 tane izim bile yok :)

en güzelüçüncüfotosunda görünüyor..açı farkından dolayı her resimde farklı görünebiliyor burun.

Günümüz ameliyatlarında zaten hiç ama hiç bıçak izi kalmıyor ki hehehe yapmayın allah aşkına adı üzerinde estetik ameliyat araştırın biraz benim 1 tane izim bile yok :)

canım sen bu iz derken dikişizi anlamında demedimyaaa... bıçak darbeleriyle kesilen yerlerde böyle şekil verilirken iz kalırya insan eli değdiği için.anladınmı nasıl anlatsamki sana.
hani bakınca esttetik olduğunu anlamamızda bu yüzden dir.

birde en son fotoda alın ve burun arasında kalan bosluk estetikte ne kadar zaman gecsede yinede dolu gibi oluyor. natalie portmanın gayet sekilli duruyor. Allah vergisi olabilir

birde en son fotoda alın ve burun arasında kalan bosluk estetikte ne kadar zaman gecsede yinede dolu gibi oluyor. natalie portmanın gayet sekilli duruyor. Allah vergisi olabilir

o bölgede sorun yoksa kırmıyorlar bile. o kısmı doğal kalmış olabilir. benim de oraya bir işlem yapmadılar mesela.

Amber heardn burnuuu süpermiş yaa önden tam istediğim görüntü işte.
cansu dereninkine benziyo.
ya yokmudur bana önden böle bi burun yapıcak doktoorrrsenağlama

bide neyi düşünüdüm güyya bu avrupalıların burunları bizimki gibi olmazmışda onlar burun estetiği olmazmış çok çok azmış.hade bee ordan sırf ünlüleri blioruz bz bde ünlü olmayanlar vr ne kadar çok.ama bizim burunlar gibi etli butlu düşük burunları olmuo o ayrı.genellkle daralttırmşlar

hehehe hohoho iyi gülmüşsün de..bence sen biraz araştır..acık ameliyat diye bişey var..ve bunda iz kalıyor..cok hafif bir iz oluyor makyajla da kolaylıkla örtülüyor ama oluyor olmuyor değil..sen kapalı teknik olmuş olabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…