Kzlar bu Burunlar estetik mi?

amberın burnu onden super bence de cansu derenınkıne benzıyo acaba cansu da amberın burununu gosetrıp doktoruna bende boyle ıstıyorummu dedı ay valla bende heralde yakında oyle dıycem:))))

amberın burnu onden super bence de cansu derenınkıne benzıyo acaba cansu da amberın burununu gosetrıp doktoruna bende boyle ıstıyorummu dedı ay valla bende heralde yakında oyle dıycem:))))

valla aerminecim bende öle yapıcam grşmelere gittiğimde benm burnumu cnsu dere burnu yapn dicem yada amberin brnu.cnsu dereye falan bnzemek için değil öle aptal bi istek değil yani.istediğim burun o ve evet brnum benzesin lütfeen cansu derennkinin aynısı olsun.yüz hatlarıma çeneme flanda önden o görntü cuk oturur diye düşünüorum
.ay dşnmek ble mutlu edio beniii

doktorların en sinir oldugu seymiş. bize resimle geliyorlar bunun gibi istiyoruz diye herkesin burnu yüzü farklı demişti gittiğim doktorlar

kızlar benim burnum biraz saga dogru kayıyor galiba bugün iki kişide aynı seyi söyledi cok canım sıkılıyor. ve sislikler bazı yerlerde indi bzaı yerlerde iyice sisti. dikkatli bakınca hem kemer varmıs gibi görünüyor hemde yamuk (((((((((((((((

doktorların en sinir oldugu seymiş. bize resimle geliyorlar bunun gibi istiyoruz diye herkesin burnu yüzü farklı demişti gittiğim doktorlar

öylede bnm yazıştığm doktorlarda ve tvdn izlediğim bazı dktorlda elnde fotoyla gelip ben bu kıza benzemak istiorum diyenler sağlklı hasta değil dediler.yani asnda ben o kdna benzemek istemiorum burnm benzesn sdece.ha fotoyu gtrmem anlatırım istediğim burnu bi güzl doktorda tm ona göre bi tasarım yaparsa aynı c.dere burnu çkıcakdır zten ortaya:)

bence dogal olsun demeyin o zman dümdüz bir burun yapıyorlar. biraz kavisli olsun diyin

evet yaa ben araştırdıça fikirlerm değişti.şuna inanıyorum kesinlikle neşter değen her burnun estetkli olduğu belli oluo.yani ben ve benm gibi direk burna bakan,burundan anlayanlar anlıyo.ha bazı estetkliler 20 mtre öteden beli oluo bazıları düşündürüo o ayrı.yani madm belli oluo nye doğal olsn die tam istemediğim bi burun yapılsınki tm istediğim gibi olsun.bde ben amelyt snrası çeknmemde öle burnm estetkli demeye ne grek vrki olduysam oldm krdeşiimm.snra cansu dere gibi küçk duruma düşmiyim ::)

kardesimde ameliayt olmustu ama o esteik olmadı. ona bile ooo estetik mi oldun demişlerdi. milllet sırf konusmak için konsuyor cogu zaman. o yüzden kimseyi dinlemiceksin.

kesinliklleeeee.yapımdada var tkmam ben.
otu ... konuşuo mllet zaten.
bide estetiğe karşıyım derler snrada estetkli hatunlaraa ooff süper çook gzel derler yaa ona kıl olurum işteee :)
kardeşnede geçmişler olsun .gerçi gçmiştir büük ihtimallede :)

estetik olmadıgı için sisliği morlugu olmadı 2 günde iyilesti :) ben 20 gündür sisilik morluk diye ugrasıyorum

valla kızlar ben kapalı teknikle ameliyat oldum her gören cok dogal dio..yani estetik oldugu bence belli diil anlayanı tebrik ederim:)..sadece benm diil doktorumun yaptıgı buruna sahip tüm arkadaslarda hiç anlasılmycak kadar ii yapılmış..artık estetik günümüzde daha doğl karşılanıor..cünkü hokka gibi kalkık burunlar yerine daha doğal düğme kadar küçk olmayan burunlar yapılıor..

berlinacım senin burnunu gördüm gercekten cok dogal ve estetik oldugunu kimse anlamaz. yüzünlede cok uyumlu olmus. sanki bu burun hep senle gibia.s.

natelie portman ında amber heard ünde burnu estetik. Celebrity nose job yazınca görsellerden gerçekten şaşırtıı fotolar çıkıyor. bütün hollywoodun burnu yapmaymış resmen ama öyle doğal yapıyolarki ilk bakışta anlaşılmıyor.

benim burun ucu estetiğim var önden fındık kadar değil kanatlarında haff genşlk var ama kalkık ve kavsli bir burun doğal duruo anlayanlar da oluyo tabi kalkıklığından bn kalkıklığını seviorm ama önden biraz daha dar olsaydı diorum o zamnda heykel gibi bir burnum olurdu o da iyi değil sanırım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…