Kzlar burnuma bakarmsnz bi

ilham_perisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2008
483
2
118
mrb canlarım burnumun resimlerini koyuyorum.bikaç kişi estetik mi yaptırdın diye sordu oysa benim başımdan böyle bir operasyon geçmedi orjinal burnum yani...sizcede estetikli gibimi duruyor gerçekten?

Son düzenleyen: Moderatör:
estetikli gibi evet

illa estetikli bu diyecegin burun kucucuk ve kalkik olmasina gerekmiyo.burda ameliyat olmus ama burunlari cok abartili kalkik ve kuuck olmayanlarda var, onlarda da belli oluyo estetik oldugu..
buda estetik olmus gibi duruyo..onun gibi bi form var.

belkide estetiklisin belli oluyomu diye mi bakion yyoksa hee:P

Bence de estetik gibi değil normal bir burun gibi duruyor. Estetikli burunlar direk kanatlardan anlaşılıyor zaten, sende de kanat falan yok.

normal burun olduğu belli bencede kız bizi mi yiyosun yoksa estetikli de :D
1 sene sonra kendimi unutturup bende topic açıcam kızlar burnunm estetikli gibi mi duruyor aslında doğal diye sırnaşık şey

normal burun olduğu belli bencede kız bizi mi yiyosun yoksa estetikli de :D
1 sene sonra kendimi unutturup bende topic açıcam kızlar burnunm estetikli gibi mi duruyor aslında doğal diye sırnaşık şey

hi iste bende onu diyorum :p acaba anlasilio mu diye bakiyo uyanik hahhaha :D

evet soru gerçekten saçma olmuş.ama estetikli gibi değil canım kötüde değil öyle ahım şahımda değil normal bi burun.

arkadaş burnunu çok beğeniyo sanırım ,egolarını tatmin etmek için birde bize soruyor..bence sıradan bir burun işte ,ne iyi ne kötü..

Back
X