E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ilham_perisi
-
kıs bilmion mu ??tüüüüüüüüüüüü sanaaa....akannehirhiç diyen olmadı mı koskoca kk da ...ben hep söylücem dilimin ucunda bugüne kısmetmiş,,,aynı ya profiliniz bu resimde...yerimseniben
dimi zoia,benziyor,sende çok yaşa, bende... kardeş payı yerimseniben
kıs bilmion mu ??tüüüüüüüüüüüü sanaaa....akannehirhiç diyen olmadı mı koskoca kk da ...ben hep söylücem dilimin ucunda bugüne kısmetmiş,,,aynı ya profiliniz bu resimde...yerimseniben
dimi zoia,benziyor,sende çok yaşa, bende... kardeş payı yerimseniben
Valla Naz Elmas a benzeten hiç olmamıştı beni,ama kardeşimi benzetenler olmuştu Naz Elmasa kaydirigubbakcemile3
fotonu görünce aklıma ilk o geldii valla
gel bak ben sorucam sana da canıım burnun çok güzel estetikmii :jeyyar: :jeyyar:
mrb canlarım burnumun resimlerini koyuyorum.bikaç kişi estetik mi yaptırdın diye sordu oysa benim başımdan böyle bir operasyon geçmedi orjinal burnum yani...sizcede estetikli gibimi duruyor gerçekten?
konu sahabesi sırra kadem basmış hiç bişey dememiş o kadar yoruma kaydirigubbakcemile3
Okypetem doğru söze ne denir .Bu tip insanlar maalesef var.Bir de yüzsüzler ki sorma.Hiç tanımadıkları hatyatlarında görmedikleri kişilere bile bu tip aptal sorular yöneltebiliyorlar.Evet bir de ispat etmek zorunda hisseder insan kendini .En güzeli gerçekten kendi suratlarına baksalar ya .Belki de kendi suratlarına bakıp , kendilerinde olmayan şeyleri başkalarında görünce böyle aptallaşıyorlardır ne dersin ? Çünkü soran kişilere dikkat et , onlarda bu özellikler yok :)) Ben bu insanların art niyetli , yüreği çirkin kişiler olduğunu düşünüyorum .Çünkü sordukları andaki yüz ifadesi yüzlerindeki ve kalplerındeki çirkinliği yansıtıyor.Soruyu soran genç arkadaşıma gelince, burnun gayet hoş görünüyor canım .Arkadaşlarımız biraz da espiri yapmışlar.Bence hiç kırılma darılma .Sitemize biraz alışınca yazılanların genel de , hiç de kötü niyet içermediklerini anlayacaksın .Sevgiler...öyle derler yaptırmasanda bile kulp bulacaklar ya. burnu estetik hatta dudakları da silikon bile derler..hatta bunu kötü amaçlar içinde derler. bana oldu.
birde benim gibi aptal kafalar ispatlama yoluna giderler. neyin ispatı ve kime ,,,
o kimse...artık.aynaya baksa ya dersin birde kendine baksa...
. ben biliyorum ya yeter. saçmalık işte.
neyse estetik değil de,geç...
bence arkadaş burnunun güzel olduğunu biliyo ve bunu bizden de duymak istiyoakannehir
yanlış düşünmüşsün ozaman be güzelim ama devam edinn oldu mu??katılmamak elde mi? :)))) ben de aynısını düşünmüştüm.
yanlış düşünmüşsün ozaman be güzelim ama devam edinn oldu mu??lmaz: :roflol:
Okypetem doğru söze ne denir .Bu tip insanlar maalesef var.Bir de yüzsüzler ki sorma.Hiç tanımadıkları hatyatlarında görmedikleri kişilere bile bu tip aptal sorular yöneltebiliyorlar.Evet bir de ispat etmek zorunda hisseder insan kendini .En güzeli gerçekten kendi suratlarına baksalar ya .Belki de kendi suratlarına bakıp , kendilerinde olmayan şeyleri başkalarında görünce böyle aptallaşıyorlardır ne dersin ? Çünkü soran kişilere dikkat et , onlarda bu özellikler yok :)) Ben bu insanların art niyetli , yüreği çirkin kişiler olduğunu düşünüyorum .Çünkü sordukları andaki yüz ifadesi yüzlerindeki ve kalplerındeki çirkinliği yansıtıyor.Soruyu soran genç arkadaşıma gelince, burnun gayet hoş görünüyor canım .Arkadaşlarımız biraz da espiri yapmışlar.Bence hiç kırılma darılma .Sitemize biraz alışınca yazılanların genel de , hiç de kötü niyet içermediklerini anlayacaksın .Sevgiler...
sırra kadem basmadım arkadaşım merak etme..bazıları çok ilginç kötü yorumlarda bulunmuş.ben ne egomu tatmin etmek için nede bişiyi kanıtlamak için açmadım bu konuyu...adam gibi yorum yapanlara teşekkür ederim.çevremdeki bikaç farklı kişiden aynı soruyu alınca resimlerimin burun kısımlarını kesip sizlerede sormak istedim.burası herşeyin konuşulup danışıldığı bi site ya hanii..!!ama görüyorum ki bazıları resmen fırsat kollamış laf sokuşturmak için.amacınız moral bozmaksa ehh ulaştınız saolun.gözlerimin kanlanması retina ameliyatından dolayı evet bunu yakalayan arkadaşa teşekkür ediyorum.birşeyi danışmaya kalkıştığımda bikere daha düşünmem gerekicek sanırım...sorumdada yazdıklarımdada bi tuhaflık yok.durumlara biraz empatiyle yaklaşırsanız benim gibi başkalarınıda kırmazsınız.teşekkür ederim.hoşçakalın..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?