Kzlar burnuma bakarmsnz bi

Burnun biraz şiş gibi duruyor...
Bilmiyorum belki ameliyat oldun ve çevrendeki kişilerin ameliyat olduğun belli demeleri üzerine sende burda bize soruyorsun burnunun şuanki hali ile nasıl göründüğünü...
Bu benim düşüncem garip geldi sorun çünkü..

güzel bir burun ...
güzel burun görünce demek ki insanlar bu soruyu sorabiliyor...
bende çok duydum benzer sözleri hatta yemin et diyenleri bile...

Ha bu arada bir şey şimdi dikkatimi çekti ilk resimde göz pınarın kan çanağı gibi...

iki resim birbirinden farklı gibi geldi bana kafamçokkarıştı

gözlerinin kirmiziligini görmedim cünkü ilk hetapta burun seklini gördüm ve anladim estetik ameliyat sonucu bir burun oldugunu....

ilk resimde küçük bi kısmı görünüyor ve normal bi göz kanlanması değil...Burun ameliyatı olmuş kişilerde gördüğüm şekilde bi göz kanlanması...

Bu arada burnum nasıl diye sorsaydın arkadaşım güzel derdim... Ama dolambaçlı yollardan sormasaydın keşke..

Normal güzel bir burun.Ama öyle vayy estetik mi dencek kadar dikkat çekici bir durum, ahım şahımlık göremedim ben..

kızlar arkadaşın geçmiş konularında burun estetiği ile ilgili herhangi bir bulguya rastlamadım ...:umursamaz:
yalnız arkadaş 3 kez gözündeki retine yırtılmasında dolayı ameliyat geçirmiş....akannehir
sanırım burun doğal burun ....ne mutlu diyorum o zaman ....keyfini çıkar ...:smiley-cool:

bnm burnum estetiklii ama bana niyee hiç sormuyorlaar kaydirigubbakcemile3

Bana kimse burnun estetik mi diye sormuyor,demek beğenmiyorlar..Çok kıskandım ben de koyayım -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bunla yaşamaya alışmam gerek demek ki :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
bnm burnum estetiklii ama bana niyee hiç sormuyorlaar kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:

Bana kimse burnun estetik mi diye sormuyor,demek beğenmiyorlar..Çok kıskandım ben de koyayım -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu fotoda aynı naz elmas a benziyorsun efpüfüm...sanki naz elmesın yan profili ,ne zaman görsem aynı diyorum ..ilk avatarına koyduğunda naz elmas sanmıştım ...senin burunda çok hoş ama ....

Aaa bi bakayım naz elmasa google dan :kedi:

şimcik aklımdan geçen şeyii söylediin demekki benden daha uzun yaşıcaksınn bende aynı naz elmasa benzetmiştiimm =)

Aaa bi bakayım naz elmasa google dan :kedi:
kıs bilmion mu ??tüüüüüüüüüüüü sanaaa....akannehirhiç diyen olmadı mı koskoca kk da ...ben hep söylücem dilimin ucunda bugüne kısmetmiş,,,aynı ya profiliniz bu resimde...yerimseniben
şimcik aklımdan geçen şeyii söylediin demekki benden daha uzun yaşıcaksınn bende aynı naz elmasa benzetmiştiimm =)

dimi zoia,benziyor,sende çok yaşa, bende... kardeş payı yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…