- Konu Sahibi ilham_perisi
-
gözlerinin kirmiziligini görmedim cünkü ilk hetapta burun seklini gördüm ve anladim estetik ameliyat sonucu bir burun oldugunu....Ha bu arada bir şey şimdi dikkatimi çekti ilk resimde göz pınarın kan çanağı gibi...
yoksa estetik te arkadaş egolarını bu yolla tatmin ve tedavi mi etme sürecinde...:a015:Ha bu arada bir şey şimdi dikkatimi çekti ilk resimde göz pınarın kan çanağı gibi...
gözlerinin kirmiziligini görmedim cünkü ilk hetapta burun seklini gördüm ve anladim estetik ameliyat sonucu bir burun oldugunu....
:roflol::roflol:bnm burnum estetiklii ama bana niyee hiç sormuyorlaar kaydirigubbakcemile3
bu fotoda aynı naz elmas a benziyorsun efpüfüm...sanki naz elmesın yan profili ,ne zaman görsem aynı diyorum ..ilk avatarına koyduğunda naz elmas sanmıştım ...senin burunda çok hoş ama ....
:roflol::roflol:
bu fotoda aynı naz elmas a benziyorsun efpüfüm...sanki naz elmesın yan profili ,ne zaman görsem aynı diyorum ..ilk avatarına koyduğunda naz elmas sanmıştım ...senin burunda çok hoş ama ....
:roflol::roflol:
kıs bilmion mu ??tüüüüüüüüüüüü sanaaa....akannehirhiç diyen olmadı mı koskoca kk da ...ben hep söylücem dilimin ucunda bugüne kısmetmiş,,,aynı ya profiliniz bu resimde...yerimsenibenAaa bi bakayım naz elmasa google dan :kedi:
şimcik aklımdan geçen şeyii söylediin demekki benden daha uzun yaşıcaksınn bende aynı naz elmasa benzetmiştiimm =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?