Kzlar dnde taklan altnlar ne yaptnz?

düğünde takılanları herkes kendi aldı. erkek tarafı kendine takılanı kız tarafı kendine takılanı aldı. bende hediye bilezikler set ve nişanda takılan bilezikler falan kaldı.. bu arada bişi sorcam bankada diosunuz ya bende vermek istiyorum ama nasıl oluyo. yani ücreti ne kadar aylık mı yıllık mı.. ve istediğiniz zaman alabiliyomusunuz diyelim iki ayda bir düğün var alıp tekrar koymak olabiliyor mu?

canım valla bende koydum ama pişman gibiyim bilmiyorum bizim bankacıda sorun sanırsam koyduğuma pişman oldum istediğim zaman alamıyorum adama zorla iş yaptırıyoruz giderken sinirle gidiyorum şimdi gelme sonra gel şimdi kalabalık bilmem ne kaç kere kavga ettim adamla sanki babasının hayrına tutuyo yaptığı bişeyde yok bi imza attırıyo genelde güvenlik görevlisiyle yolluyo o imzayı attırmak bile zor geliyo adama ama napalım koydum bikere ama yine ev hiç güvenl deil Allah korusun kasada diyi insanın içi rahat oluyo hiç deilse

canım başta bir depozito alıyorlar sonra ücreti yıllık istediğin zaman da gidip istediğinkısmını alıp geri koyabiliyorsun kiralarken senden resim istiyorlar sana bir anahtar veriyorlar kasaya iinmek istediğinde bir görevliyle seni indiriyorlar bir anahtar da onda oluyor çift anahtarla açıyorsun çünkü görevli kendi anahtarını çevirip seni yalnız bırakıyor sen istediğini alıp kapatınca çağırıyorsun yine beraber kitliyorsunuz ben altınlarımı kasaya koyduktan bir ay sonra evime hırsız girdi şükrediyorum iyi ki koymuşum yoksa hepsi gitmişti - hoş ben takılan altınları düğün masrafına verdim ben de sadece setim annemin taktığı inci takım ve nişanda takılanlar falan kaldı verdiğim kraya değmez aslında değeri ama manevi değeri yüksek-

yalnız şı oldu ben üşeniyorum bankaya gitmeye o yüzden düğün de olsa takmıyorum hiç bişi :))

mutnojmet

canım teşekkür ediyorum internetten falan da araştırdım karar verdim bende koycam... ya az bile olsa kafam rahat olur hiç olmazsa dimi ama... hırsıza giderse allah korusun hepsi gitcek hem altın öle bişi ki bir senelik kirasını zaten kendi karından çıkarır. yılda baya bi amortisi var aldığımız zaman göre..

canım valla bende koydum ama pişman gibiyim bilmiyorum bizim bankacıda sorun sanırsam koyduğuma pişman oldum istediğim zaman alamıyorum adama zorla iş yaptırıyoruz giderken sinirle gidiyorum şimdi gelme sonra gel şimdi kalabalık bilmem ne kaç kere kavga ettim adamla sanki babasının hayrına tutuyo yaptığı bişeyde yok bi imza attırıyo genelde güvenlik görevlisiyle yolluyo o imzayı attırmak bile zor geliyo adama ama napalım koydum bikere ama yine ev hiç güvenl deil Allah korusun kasada diyi insanın içi rahat oluyo hiç deilse

katılıyorum canım. bende öyle yapıcam en kısa zamanda.seninki hangi banka ki fazla ilgilenmiyolar?

nişanlıyım ve bana takı kalacanı hiç sanmıyorum şimdiden kayınvalidem takılar üstünde plan yapıyor... borç ödüyeceğiz tabii.... ama ben kararlıyım araba alcak kendime dedim nişanlıma kabul etti.. düğün borcunu da nişanlım ödesin, şimdi böyle diyorum ama yarın öbür gün sıkıntıya düşücek kıyamıcam vercem verilen tüm sözler de çöppeeee

Hepsini biz aldık, çoğunu bozdurduk, bir kısmıyla borçlarımızı ödedik ve kalanı bankaya vadeli hesaba yatırdık. Evde tutmamak gerekiyor, çok riskli..

işsiz kaldığımız dönemde gitti, o ara evi de tasıdık masraf arttı şimdi gr gr yerine koyuyorum
bizde öyle aileye altın verme yok ben versem esim sorar surat eder ketumuz biz :D

çoook eski bir konuymuş. Benim altınlarımın hepsini daha düğündeyken aldılar. Kala kala 6 tane bilezik kaldı. Gittiğim günlerde ev hanımlarının kollarını şıkır şıkır görünce hep aklıma geliyor yaptıkları... Gece gece efkar bastı:) :)

bwnim durumumda seninkinden farklı değil..ahh bu iddaa varyaa benim aptal kocamda elimizde hiç bişey yokken o oynu oynaya oynaya bi süürü borç bıraktı gelde zevk al bu hayattan :((
Daha düğündeyken zarflarda toplanan parayı kayınpederim aldı.Eşim üstümüzdeki paralardan fotoğrafçı ve kameraman parasını ödedi.Evimize geldik 2 gün sonra hediye bilezikler ve küçük altınlar bozdurulup mobilya takstlerini ödedik.İlerleyen günlerde eşimin akılsızlığı yüzünden diğer kalan bileziklerim de gitti.Neyse dedim en azından setim künyelerim var.Sonra yine eşimin iddaa merakı yüzünden borçlandık ve alyansım hariç herşeyim gitti.Bu arada daha 9 aylık evliyim.Eşimin ailesinin oturduğu şehre taşındık eşim hepsine yalan söyledi altınlar bankada kasada diye.ve her sefrinde bana soruyolar neden takmıyosun bankadan alın da takın diye.Aslında altın takmayı çok severim ama hepsine takmayı sevmiyorum diyorum.Ve bu kadar altınım gitmesine rağmen 20 milyar borcumuz var.Ailesi bunların hiçbirini bilmiyor.Düğün oluyo ben bişey takmadan gidiyorum herkes ilk kolllarıma bakıyo.Artık bıktım yalan söylemekten benim suçum değil ki.göya eşim temmuza kadar 200 gram altın alacakmış bana ama pek inanmıyorum önce borçlarımız ödensin altın olmasa da olur.Evlendiğimden beri sürekli altın sorunu yaşıyoruz.Ama keşke biraz akıllı davransaydım da vermeseydim şimdi çok zor zamanlar geçiriyoruz ama alyansımdan başka hiç bişey yok yani kötü gün için de bişey bırakmadı kenarda...

Back
X