- Konu Sahibi karamelli neskafe
-
karamelli neskafecim üzüldüm canım ALLAH büyük hayırlısıyla sana istediğini vericektir İNŞALLAH canım,epeydir yoktun özledik seni ALLAH yardımcın olsun..
canım üzülme dua et bende senin için edicem bu konuda degil ama öyle imkansız ve ümitsiz durumlarda dualarla mucizevi şeyler olduki hayatımda inanıyorum Allah sanada yardım edecektir.
Bizim morfoloji de bir ara yüzde 1 çıkmıştı.ama emin ol ki bu değerler yükselebilir biraz eşinin beslenmesiyle özel ilgilen.
Keçi boynuzu pekmezi,bol sütlaç,bol su,bal,ceviz,fındık denemelisin.
açtığın konuda benzer konular var.arama yapıp bulursan ordaki birçok yazı sana yol gösterecektir.
üzülme karamelli neskafe ;
burada okadar çok mucize yaşadıkki innaıyorum ki senınde mucizen olucak :) içini gönlünü kalbini ruhunu ferah tut... Olmaz deme allah ol Derse Olucak inan bun a.. Bolbol duaEt
eşine arısütü-polen-bal karışımı yedir çok faydalı tavsiye ederim
keçiboynuzunun kendisini yesin bence çünkü istanbulda saf keçiboynuzu pekmezi Yok hepsi Şeker Deposundan başka bişe değil
Bide bol bol ceviz Fındık :) hadi kolay gelsin
cnm benim çok saol keçi boynuzu kürü içiriyorum hergün bakalım... o morfolojiye ii gelirmi bilmem.. sayıyı artırıomuş diolar..
Gelir tabiki bizim sayımız iyiydi sadece morfoloji bozuk çıkmıştı.
Sigara içiyorsa bıraksın eşin ayrıca.Tabi bırakırsa:) benimki bırakmadı
Dualarım seninle ve tüm bebek isteyenlerle.suan9 aylık hamileyim ogluma birde 6 yaşında kızım var ama bizimde ilk bebegimiz karnımda ölmüştü 8 yıl geçti aradan ama eşimin hüngür hüngür aglaması hala kulaklarımda insan öyle hayaller kuruyorki çocuk sahibi olmadan erkek bile dayanamıyor bu hayalerin yıkılmasına...ama inşallah sizin hayallerinizde bizim gibi biraz sabır ve dua ile en yakın zamanda gerçek olur bana ve bebeğimin saglıklı doğması içinde dua et canım senin bu üzgün halinde duan makbuldür.
Keçiboynuzu kürünün hem sperm sayısını hemde kalitesini yükselttiğini biliyorum.
Daha önce de yazmıştım sana arkadaşımın ablasının eşinin hiç canlı spermi olmamasına rağmen hamile kaldığını.
İnan kendim kadar sanada dua ediyorum.
Ve ben inanıyorum güzel haberlerini alıcaz çok yakında.
karmelli bizimdeseninle aynı durum fakat doktorumuz tüpbebekle şansımız yüksek dedi hatta devlet hastanesinden rapor bile verildi benimde eşimin morfolojisi çok kötü normal olan sadece %1 ileri hızlı 0 bizde çok üzüldük ama her şerde bi hayır olduğunu düşün çünkü eminki bizler diğer annelerden daha iyi anneler olucaz bişz onlara çok zor yollarla kavuşmaya çalışıyorzz allah yokluklarında daha fazla mahrum bırakmasın bizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?