Kzlar einin morfolojisi ok kt olup gebe kalanlar varm? Acill.....

karamelli neskafe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
252
0
96
İstanbul
Kızlar eşimin son spermiogram testinde eşimin spermlerinin morfolojisi çok kötü çıktı spermlerinde baş boyun kuyruk anamonisi varmış doktor mikro tese yapıcaklar ama yinede çok umutlanmayın dedi morelimiz sıfır bizim durumumuzda olup gebe kalan arkadaşlar morele çok ihtiyacım var varsa lütfen yazın..:çok üzgünüm:

karamelli neskafecim üzüldüm canım ALLAH büyük hayırlısıyla sana istediğini vericektir İNŞALLAH canım,epeydir yoktun özledik seni ALLAH yardımcın olsun..

canım üzülme dua et bende senin için edicem bu konuda degil ama öyle imkansız ve ümitsiz durumlarda dualarla mucizevi şeyler olduki hayatımda inanıyorum Allah sanada yardım edecektir.

Bizim morfoloji de bir ara yüzde 1 çıkmıştı.ama emin ol ki bu değerler yükselebilir biraz eşinin beslenmesiyle özel ilgilen.
Keçi boynuzu pekmezi,bol sütlaç,bol su,bal,ceviz,fındık denemelisin.

açtığın konuda benzer konular var.arama yapıp bulursan ordaki birçok yazı sana yol gösterecektir.

üzülme karamelli neskafe ;
burada okadar çok mucize yaşadıkki innaıyorum ki senınde mucizen olucak :) içini gönlünü kalbini ruhunu ferah tut... Olmaz deme allah ol Derse Olucak inan bun a.. Bolbol duaEt
eşine arısütü-polen-bal karışımı yedir çok faydalı tavsiye ederim
keçiboynuzunun kendisini yesin bence çünkü istanbulda saf keçiboynuzu pekmezi Yok hepsi Şeker Deposundan başka bişe değil
Bide bol bol ceviz Fındık :) hadi kolay gelsin

karamelli neskafecim üzüldüm canım ALLAH büyük hayırlısıyla sana istediğini vericektir İNŞALLAH canım,epeydir yoktun özledik seni ALLAH yardımcın olsun..

Cnm ben bukadar umutsuz oldugumuzu bilmiodum arkadaşım tedaviyle eninde sonunda olur dedim ama doktorun söyledikleri hep kulagımda çok üzgünüm çok ama yapıcak bişey yok malesef.. sadece mücize olmasını beklicez.. dua et benim için...:çok üzgünüm:

canım üzülme dua et bende senin için edicem bu konuda degil ama öyle imkansız ve ümitsiz durumlarda dualarla mucizevi şeyler olduki hayatımda inanıyorum Allah sanada yardım edecektir.

Cnm benim çok saol ama inan içim çok huzursuz ne hayaller kurmuştuk eşimle çocugumuz için böyle bişey yaşamak yıkım oldu gerçekten ama tabiki allahdan umut kesilmez..:çok üzgünüm:

cnm benim çok saol keçi boynuzu kürü içiriyorum hergün bakalım... o morfolojiye ii gelirmi bilmem.. sayıyı artırıomuş diolar..

Cnm nasıl üzülmem kahroluorum böyle bi kaderi yaşadıgım için eşimle keşke bizde kolay yoldan gebe kalabilsekdik olmadı tedaviyle olsaydı ama olsaydı keşke bu kadar engelimiz olmasaydı umarım o güzel mucize bigün bizimde kapımızı çalar ama çalana kadar çok mutsuz bi kadınım napim morelim çok bozuk arkadaşım beni en ii siz anlarsınız..:a015:

cnm benim çok saol keçi boynuzu kürü içiriyorum hergün bakalım... o morfolojiye ii gelirmi bilmem.. sayıyı artırıomuş diolar..

Gelir tabiki bizim sayımız iyiydi sadece morfoloji bozuk çıkmıştı.
Sigara içiyorsa bıraksın eşin ayrıca.Tabi bırakırsa:) benimki bırakmadı

Dualarım seninle ve tüm bebek isteyenlerle.suan9 aylık hamileyim ogluma birde 6 yaşında kızım var ama bizimde ilk bebegimiz karnımda ölmüştü 8 yıl geçti aradan ama eşimin hüngür hüngür aglaması hala kulaklarımda insan öyle hayaller kuruyorki çocuk sahibi olmadan erkek bile dayanamıyor bu hayalerin yıkılmasına...ama inşallah sizin hayallerinizde bizim gibi biraz sabır ve dua ile en yakın zamanda gerçek olur bana ve bebeğimin saglıklı doğması içinde dua et canım senin bu üzgün halinde duan makbuldür.

Gelir tabiki bizim sayımız iyiydi sadece morfoloji bozuk çıkmıştı.
Sigara içiyorsa bıraksın eşin ayrıca.Tabi bırakırsa:) benimki bırakmadı

Cnm benim bende eşimde hayatımza ne sigara içtik nede alkol kullandık bide sigara alkol yapar diolar.. hiçbirini hiç bikere kullanmadık.. kader işte..

cnm bebegini saglıklı sihatlı kucagına almanı allahdan dilerim.. Saglıklı ve rahat bi dogum dilerim ..cnm benim hiç bişeye üzülme gönlünü ferah tut içindeki o küçük mucize çok degerli onun kıymetini hep bil..

selam, bizde de durum çok kötü sayı çok az, morfoloji berbat,nerdeyse normal sperm yok, hareket çok düşük, sonuçları gösterdiğmiz 3 ayrı ürolog varikosel tespit edildiği için ameliyat dediler.Eşim perşembe günü ameliyat olacak ürolog ameliyattan 6 ay sonrada gebe kalamazsanız yardımcı üreme tekniğine geçmemiz gerektiğini (yaşım 32) zaten bu sonuçlarla tüp bebek te bile şansımızın az olduğunu belirtti.yani bende senden farklı değilim bunu bi imtihan gibi düşün Allah hepimize sağlıklı vatanına milltene hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah.

Keçiboynuzu kürünün hem sperm sayısını hemde kalitesini yükselttiğini biliyorum.
Daha önce de yazmıştım sana arkadaşımın ablasının eşinin hiç canlı spermi olmamasına rağmen hamile kaldığını.
İnan kendim kadar sanada dua ediyorum.
Ve ben inanıyorum güzel haberlerini alıcaz çok yakında.

cnm benim, evt daha öncede yazmıştın bende bu yazdıklarından çok umutlanmıştım arkadsım. Ama insan doktora gidip olumsuz bişeyler duydugunda çok karamsarlasıo, insanın elinde olmuo insallah bende o arkadasın gibi sonunda gebe kalabilirim. Bi mucizeye daha hep beraber şahit olmuş oluruz bölelikle,Eger bigün gebe kalırsam ilk sana yazıcam özelden... Duaların ve destegin için sonsuz tşk ederim sana..:1hug:

karmelli bizimdeseninle aynı durum fakat doktorumuz tüpbebekle şansımız yüksek dedi hatta devlet hastanesinden rapor bile verildi benimde eşimin morfolojisi çok kötü normal olan sadece %1 ileri hızlı 0 bizde çok üzüldük ama her şerde bi hayır olduğunu düşün çünkü eminki bizler diğer annelerden daha iyi anneler olucaz bişz onlara çok zor yollarla kavuşmaya çalışıyorzz allah yokluklarında daha fazla mahrum bırakmasın bizleri

canım senle aynı bizim sonucumuzda ama eşime varikosel teşhisi konuldu ameliyat oldu bugün 4 hafta oldu ameliyat olalı
size ne dediler hiç başa tedavi yokmu
süprizzzzz

bize ameliyat filan denmedi tüp bebek yeterliymiş dedi doktorumuzz microenjeksiyon belki dedi ama şuan direk tüpbebek de şans yüksek dedi
sadece beslenmesine dikkat et dedi keçi boynuzu kürü filan bal pekmez fındık fıstık gibi şeyleri tüketsin dedi kırmızı etten uzak dursunn bunları yapın yumurta toplama gününe kadar başka bişey denmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…