Kzlar einin morfolojisi ok kt olup gebe kalanlar varm? Acill.....

ozaman sizde varikosel çıkmamıştır canım
hadi bakalım meşaketli bi süreç Allah gönlünüze göre versin inşallah güzel haberlerle dönersin
aslında mikro daha iyi ve daha hızlı değilmi

umutsuzluğa kapılmayın hemen, mucizeler bitmiyor. Bakın benim eşimin sperm sayısı 100.000 çıkmıştı, ileri harekeli sıfır, morfoloji ise %1 di. İlk tüp bebek denememizi yaptık sonuç negatif tabi. Neyse ağladık sızladık sonra toparlandık tekrar denemeye karar verdik. Benim iş yerime yakın bitkisel karışımlar satan bir yer vardı, ama aktar falan değil, direk karışımlar satan bir yer. Neyse tesadüfen öylesine bir akşam eşimle girdik ve derdimizi anlattık, bize iki macun bir yağ verdiler düzenli kullanılacak dediler, hatta altı ay düzenli kullanımda normal yolla hamile kalanlar bile varmış Ama biz o kadar kullanamadık tabi çünkü bir ay sonra ikinci tüp bebek denememiz vardı. ilaçlarıma başlamıştım bile. Neyse, eşim bir ay kullandı ve tüp bebek için doktorum yumurta toplama günü spermiyogram istedi ve sonuca şok olmuştuk hepimiz. 100.000 den 1.000.000 çıkmış, %75 ileri hareketli ve morfoloji tamamen normale dönmüştü.Eşimle sadece birbirimize baktık. Doktorum bile inananmadı bir şeymi kullandınız ne yaptınız diye sordu ve cevabımız karşığında şimdi doktorumuz diğer hastalarına reçete gibi yazıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.Buradan yazmak nasıl olur bilmiyorum ama gerekirse yazarım faydası olacağına kesinlikle inanıyorum. Ginseng macunu, tribulus ballı macun ve kavun çekirdeği yağı.
Macunlar yemeklerden yarım saat önce birer tatlı kaşığı, yemekten sonra 1 çay kaşığı kavun çekirdeği yağı ve üzerine bol su içiyor. Deneyin arkadaşlar, ben kendi gözümle gördüm faydasını, neden olmasın?

canım benim nasıl sevindim:ecrin_bebek:
şimdi bi yere kaybolma sorularım olacak
sizdede varikosel yoktu demi
ayrıca bu macunları nasıl alıcaz böyle satılıyomu aktaramı yaptırıcaz ben Ankaradayım bekliyorumkaydirigubbakcemile5

hayır varikosel yoktu sebebi yoktu, tesadüfen denk geldi bir kullanalım dedik,bildiğimizden ya da duyduğumuzdan değil. Ankarada şubeleri varmış bildiğim kadarı ile. Canım internetten cemre bitkisel ürünler diye ara istersen telefonu bende yok çünkü. Ben kuzenimede tavsiye ettim. İstanbulden kurye ile bursaya göndermişler. ama ankara da şubeleri var diye biliyorum sen bir bak istersen.

sevim_li canım bizim durum aynı sizin gibi. ileri hareketli o ve morfoloji %1. demişsin ya canım devlet hastenesi rapor verdi. rapor için ne yaptınız . aşılama oldu mu size. çünkü ben aşılama olmadan microya geçmek istiyorum bu değerlerle aşılama tutmaz diyorlar zaten. aşılamadan direk rapor veriyor mu devlet aydınlatırsan sevinirim tatlım.CADIARZU:1hug:

esila@mısra biz süleymaniyeye başvurduk rahim filmi dışında herşeyi ordan yaptık dosyamız heyete girdi fakat heyete tek benim evraklarım girmiş eşiminkiler kaybolmuş hastanede benim evraklara bakarak aşılama kararı çıktı sonra eşimin evraklarını tekrar çıkartıp üroloğa gösterik ozman 4.900.000 çıkmıştı doktor ilaç kullan dedi eşime fakat sonuçlar ilaçlarla daha çok düştü ilaçla sonçlar düşmeseydi aşılama yapacaktık fakat doktor 1.900.000 aşılama olmas deyip tüp bebek kararı imzaladı fakat benden kaynaklanan bi nufüs sorunu yüzünden alamadık bizde o sorun hal olana kadar özelden bikere deniyeceğiz inşallah tutatr devlete gerek kalmaz çünkü allahım kimseyi devlet hastanelerinde bırakmasın 9 ay bi doktor peşinde gezindik

canım özeline cevap yazdım bende, inşallah işine yarar ve güzel haberlerini alırız.Yanlız tereddüt yaşamayın , ben yaşadım e kendi gözümle şahit oldum. Bence muhakkak dene.

merhabalar,bende 2 yılık evliyim aşılama yaptırcaz bizde.kızlar pre seed diye bi kayganlaştırıcıyı duydunuzmu benim arkadaşım tavsiye etti bunu şuan hamile.formlardanda okudum bunu kullanıpta kalan çok.bende internetten sipariş verdim deniycem.ilişkiye girerken rahme sıkıp öyle ilişkiye giriyosun spermleri kalıcı hale getiriyomuş.eşimde keçi boynuzu kürünü kullanıyo,hergün havuç suyu ve domates çorbası morfolojiyi düzenliyor bunlar.faydasını görürsünüz deneyin.inşallah allah herkeze nasip eder bir an önce bizede tattırır o duyguyu.

canım yaaa..çok sağol bunu bende kullandırıcam eşime inşallah işe yarar sağolasın..

pink rose bende daha önce duymuştum bide nilköksal yazınca denemnkte fayda var dedikk 3 gündür kullanıyoruz umarım faydasını görürüz

slm arkadaşlar benim eşimin morfolojiside ilk yapıldığında %0 çıktı sayı ve hareketlilik iyidi sonra doktor anormal bir durum dedi yirmi gün sonra gene yapın dedi ve başka yerde yaptırdık %5 çıktı bir daha tekrarlandı %3 verdiler anlamadım bukadar değişirimi peki mikro şansımızdamı yok acaba bilen varmı arkadaşlar

hesretim merhaba canım,sizde sorun neydi?benim eşiminde morfolojisi %4 çıkıyo hep bakalım şimdi keçi boynuzu kürünü kullanmaya başladık yükseltiyomuş o sayısını uygulayanlar var bence sende onu bi dene.biz bugün başladık.sakın ümitsizliğe kapılma canım hayırlı düşün iyi şeyler olsun.doktor ne diyor?tüp bebekmi önerdi bizimkisi tüp bebğe gerek yok de aşılama yapcaz dedi bakalım

karamelli neskafe merhaba sizin morfoloji %de kaç çıkmıştı sanırım tüp bebek denemeniz oldu doktorlar tüp bebek te sıcak bakmıyormu acaba morfoloji kötü olunca bizde çünkü aynı durumdayız aşılama yada tüp istiyoruz.bide değerler farklı çıkıyo siz kaç defa yaptırdınız

arkadaşlar bişey sorabilir miyim????
tüp bebek te yada diger tedavilerde sperm sayısımı önemli morfolojimi anlayamadım..
bizim bazı testlerde morfoloji sonucu bile yok nasıl oluyo bu. genelinde sayım sonucu var...

morfolojiye havuç kürü ve domates çorbası da iyi geliyor arkadaşlar. test ettim valla.tüp bebe için sağlam sperm olması lazım. 1 tane olsa yetiyor. kızlar stress yapmayın eşlerinizi de strese sokmayın. biliyorsunuz bu işte stress önemli.:) umarım allah dualarımızı kabul eder ve bizleri bir an önce bebek sahibi yapar.

pink rose bende daha önce duymuştum bide nilköksal yazınca denemnkte fayda var dedikk 3 gündür kullanıyoruz umarım faydasını görürüz

inşallah faydasını görürsünüz canımgünde kaç defa kullanıyorsunuz nil onu belirtmemiş 1mi 3 mü..ben burda bulamazsam netten sipariş vericem canım inşşş işe yarar..:1hug:

kaydirigubbakcemile5canım sabah akşam yemeklerden 20 dk önce kullanıyoruzz bide bu karışlımları aldığımız yerdeki beyfendi ballı muzlu sütüde çok önerdi inşallah bitanem ya allah emeklerimizi boşa çıkarmaz:lepi:

kadıköydeki cemredenmi aldınız bu macunları birde fiyatlaı nedir bir arkadaş izmirde yaptırmış 1800 ytl dedi ama çok para ya şu an hamile ama bu ürünlerin fiyatı nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…